Overdødelighet og vaksinering – New Zealand

Denis Rancourt fra Canada og hans medhjelpere har som nevnt tidligere gjort en kjempejobb med å analysere pandemiens dødstall opp mot vaksineringstallene. Han har fokusert på totaldødelighet (all cause mortality=ACM). ACM er det egentlig det eneste som er egnet til dette, fordi for eks. tallene for smitte eller død av Covid-19 er enten ubrukelige, unøyaktige eller til og med ren juks.

Rancourt bruker ofte litt større tidsperspektiver, altså litt “brede tidsvinduer”. Det er dog trolig lurt og veldig nyttig å bruke både smale og brede tidsvinduer samtidig for å tydeligere oppdage trender.

Det har vært enorm korrelasjon mellom dødelighet og vaksinering ifm. pandemien, uten at det nødvendigvis betyr at det er årsakssammenheng. Men når korrelasjonen opprettholdes eller forsterkes når man bruker ACM, og samtidig brytes ned i aldersgrupper og ikke minst forskjellige tidsmessige vaksinedose-perioder, vil sannsynligheten for andre forklaringer enn vaksinen bli langt mindre.

Det mest brutale eksempelet er analysen til Norman Fenton, som jeg har vist til en del ganger, hvor en dramatisk dødelighet følger i ekstrem grad både i ulike aldersgrupper og ulike tidsperioder for vaksinering.

En varsler fra New Zealand

Du fikk kanskje med deg saken med varsler Barry Young fra New Zealand som lekket et datasett fra myndighetenes database som viste sjokkerende dødstall tilknyttet vaksinene. Her er Googles AI som oppsummerer saken:

(faksimile fra google-søk på Barry Young)

Han ble naturligvis arrestert av politiet; det blir du jo hvis du avslører myndighetenes forbrytelser. Det som ikke står i google-AI’s oppsummering er også viktig; nemlig det at dataene han lekket ut ikke er avskrevet som falske data. Tallene er altså trolig ekte. Det er avsløringen av dem som myndighetene/etablissementet reagerer på.

Vi har blitt spurt et par ganger hvorfor vi ikke har dekket denne saken. Årsaken er at det har vært vanskelig å få verifisert dataene og hvor de kommer fra. Og vi har bare sett analyser gjort av personer/nettsteder vi ikke kan gå god for, for eks denne. En annen ting er at våre undersøkelser indikerer at de lekkede dataene, skjønt de er ekte, har blitt fremstilt ubalansert. Dvs. at de er fremstilt som om de er tilfeldig datasett fra vaksinestatistikken, mens de i realiteten ser ut til å være tall hentet fra vaksineringskampanje mot eldre på syke- og pleiehjem. Heller ikke det har jeg klart å få bekreftet helt. Som nevnt; dataene ser ikke ut til å være falske – men de må uansett fremstilles som det de faktisk er og på en balansert måte. Poenget er at mottakere av en vaksine fra denne gruppen (gamle på syke- og pleiehjem) alltid vil dø med høyere frekvens enn andre innen en tidsperiode; det i seg selv kan ikke brukes som bevis for at vaksinen dreper.

Den foreløpige konklusjonen blir da: dataene er med all sannsynlighet ekte, og de viser muligens alarmerende trender, men beviser i seg selv ikke like dramatisk årsakssammenheng som noen har fremstilt det som.

Rancourts analyser av New Zealand

Jeg skal derimot heller vise til Denis Rancourt, og det han har funnet i tallene fra New Zealand, for hos ham er den slående trenden/korrelasjonen mye sterkere dokumentert. Jeg tar bare for meg noen av grafene hans. Hvis du vil gå gjennom alle grafer og all informasjonen og analysene for både New Zealand og de andre landene de har sett på er hele denne 180 siders rapporten fra ham og hans medhjelperne her:

1695061495166_2023-09-17-Correlation-Covid-vaccine-mortality-Southern-Hemisphere-cor.pdf (denisrancourt.ca)

Først, her er grafene over vaksineutrullingen i New Zealand:

(Faksimile fra Rancourt’s studie på New Zealand)

Dose 1 (lyseblå graf): vaksineringen startet ifølge den 20. februar 2021 og har sin topp august-september 2021.

Dose 2 (mørkeblå graf): øker tydelig fra ca. august-september og har sin markante topp november-desember 2021.

Dose 3 (fiolett graf): med sin topp januar-februar 2022.

4 dose (rosa graf): med sin topp juli-august 2022.

(Jeg kan legge til at det var en betydelig gruppe som tok femte dose i perioden fra midten av 2022 til omtrent midten av 2023, denne gruppen er ikke med i ovennevnte graf).

Graf 1 – ACM sett opp mot sammenslåtte vaksinedoser (bredere tidsvindu):

Her er altså ikke vaksinedosene delt opp i kategorier som dose 1 og dose 2 osv, alle doser er sammen i én graf (den oransje):

(Faksimile fra rapporten til Rancourt og medhjelperne)

Kommentar: Den røde linjen (1 year moving average) viser til at hvert punkt utgjør til en hver tid et gjennomsnitt av de siste 365 punktene. Du kan lese denne grafen på flere måter. Du kan for eks. se vaksinedosene (oransje graf) opp mot den røde linjen (det bevegelige årsgjennomsnittet), hvor man da ser slående korrelasjon, men dødelighetstoppen (den blå) blir dog ikke ekstremt høy i første gang (omtrent midten av 2021). Derimot blir neste dødelighetstopp (den blå) ekstrem høy, og den følger rett etter en ny vaksinekampanje (den andre oransje-toppen) og samtidig med en tredje vaksineringskampanje (den tredje en del mindre oransje toppen).

Graf 2: samme som over, men kortere tidsvindu:

(Faksimile fra rapporten til Rancourt og medhjelperne)

Graf 3 – ACM sett opp mot “grunnvaksinering” (dose 1+2) og booster:

Her er dose 1+2 slått sammen til 1 graf (den mørkeblå), mens boosterdosene er blitt en egen graf (oransje):

(Faksimile fra rapporten til Rancourt et al.)

Kommentar: dødelighetsgrafen ACM (svarte grafen) korrelerer meget sterkt med at “grunnvaksineringen” gjennomføres (mørkeblå), og det er igjen sterk korrelasjon mellom når boosterdosene rulles ut (oransje) og en ny dødelighetstopp ACM. De stiplede oransje søylene er booster-vinduet for dose 3, altså de markerer start- og sluttpunkt for 3. dose.

Graf 4 – ACM opp mot dosene skilt ut i dose 1-4:

(Faksimile fra rapporten til Rancourt og medhjelperne)

Kommentar: det underlige fenomenet vi har sett omtrent over hele verden; at vi stadig ser at pandemiåret 2020 uten vaksine har lav dødelighet, det er et normalår, egentlig nesten under det som er et normalår. Det er meget stor korrelasjon mellom 1. (lyseblå) og 2. (mørkeblå) dose og ACM.

Det underlige med første øyekast er at når ACM har sin topp, og går nedover igjen, fortsetter vaksineringskurven for dose 1 og 2 bratt en stund til. Forklaringen for det kan være: at de som først fikk dose 1 og 2 var de gamle og de med underliggende sykdommer, og de døde mer direkte og innen kort tid av vaksinen (slik som nevnt tidligere vist av Norman Fenton i UK). På slutten av vaksineringsperioden er det den “vanlige” befolkningen som får stikket, og skadevirkningene blir da eventuelt mindre og spredt ut over lengre tid.

Videre kan vi se på dose 3 (oransje grafen). Dens topper, store som små, korrelerer voldsomt med ACM-toppene, store som små. I perioden etter en oransje topp, kommer en ACM-topp. Rett før den store ACM-toppen har det vært en booster-topp. Den øverste delen av den enorme ACM-toppen samsvarer også med enda en ny booster-topp, som er fjerde (rosa graf). Her er det synd vi ikke har tallene delt inn i aldersgrupper, for det kunnet vise enda tydeligere trender/bilder, eller avvik fra sådanne.

20 millioner vaksinedrepte?

Rancourt har i flere intervjuer påpekt et annet godt poeng. Hvis de to narrativene om vaksinens effektivitet og om virusets farlighet stemmer, og at vaksinen i hvert fall beskytter den første perioden etter stikket, skulle vi jevnt over ha sett omvendt trend enn det vi gjør. Da skulle hver aldersgruppe etter vaksinering hatt lavere dødelighet første perioden, for å så ta seg opp. Men vi ser helt tvert om; dødelighet (ACM) er alltid (“pussig nok”) høyere i første periode etter stikket.

Rancourt og hans medhjelpere hevder for øvrig at de har klart å kalkulere en risk-faktor per dose, som ser ut til å være ganske robust. Ut fra den har vaksinen drept ca. 20 millioner mennesker på verdensbasis, og det er bare den umiddelbare korttidseffekten!

Tidligere gjennomganger vi har omtalt som viser den slående trenden med at vaksinering følges av signifikant dødelighet:

Norge:

Overdødelighet i Norge 2018-2021 – Foreningen lov og helse

Bivirkningstallene for Covid-vaksinene – Foreningen lov og helse

Israel:

Overdødelighet og vaksinering – Israel – Foreningen lov og helse

Staten Mississippi i USA:

Vaksine og overdødelighet – Mississippi, USA – Foreningen lov og helse

Filippinene:

Overdødelighet og vaksinering – Filippinene – Foreningen lov og helse

UK:

Vaksinering og økt dødelighet blant unge i UK – Foreningen lov og helse

Og denne som allerede er lenket til i denne artikkelen:

UK – de uvaksinerte døde da de andre ble vaksinert – Foreningen lov og helse

Forfatter

En kommentar om “Overdødelighet og vaksinering – New Zealand”

  1. De begynner å snuse på topplassering i folkemord. Det må jo for all del ikke komme ut.

    Svar

Legg igjen en kommentar