Overdødelighet og vaksinering – Australia

Jeg hadde en tid tilbake en gjennomgang av samme tema for New Zealand, og skal nå gjøre en for Australia. Det baserer seg igjen på analysene Denis Rancourt et al. har gjort for den sørlige hemisfæren og Australia. Du kan se hele denne analysen her. Her kan du se hele gjennomgangen for bare Australia. I studien om den sørlige hemisfære oppsummerer de slik, som i seg selv er signifikant og bemerkelsesverdig:

Here (Figure 2), 9 of the 17 countries have no detectable excess mortality in the year or so between when a pandemic is announced on 11 March 2020 and the starting time of the first vaccine rollout in each country. That is, in 9 of the 17 countries, there is no detectable excess mortality until the vaccines are rolled out (Australia, Malaysia, New Zealand, Paraguay, Philippines, Singapore, Suriname, Thailand, Uruguay). In the other 8 of the 17 countries, a new regime of higher mortality is initiated after 11 March 2020 and prior to any COVID-19 vaccine administration (Argentina, Bolivia, Brazil, Chile, Colombia, Ecuador, Peru, South Africa). 25 In all 17 countries, vaccination is associated with a regime of high mortality, and there is no association in time between COVID-19 vaccination and proportionate reduction in ACM.

I over halvparten av de undersøkte landene var det altså ikke overdødelighet i perioden fra det erklæres pandemi til vaksineringen startet, altså i den vaksinefrie perioden av pandemien. I alle de undersøkte landene er massevaksinasjonen assosiert med overdødelighet.

Så til Australia. På side 29 i førstnevnte kan du se denne grafen:

(Graf fra studien til Rancourt et al. 2023)

Jeg skal beskrive hva jeg ser i grafen.

Det vaksinefrie pandemiåret 2020:

Den årlige og naturlige dødelighetstoppen som hvert år kommer i Australia omtrent i perioden juni-august (vintersesongen der) er et hakk mildere (!) i pandemiåret 2020 i forhold til 2019. Det må på samme måte som de fleste andre steder i verden en massevaksinering til for at dødeligheten (ACM=all cause mortality) skal begynne å inntre, som i Australia først inntrer i midten av 2021.

Vaksinedose 1 + 2 (“grunnvaksinering”):

Jeg ser videre at linjen for vaksinedose 1 + 2 (blå linje), noe som i Norge etter hvert fikk navnet “grunnvaksinering”, er i ekstrem korrelasjon med ACM (den svarte linjen) som inntrer midt i 2021. Denne dødelighetstoppen er noe større enn det som ser ut til å være vanlig, her er det altså trolig korrekt å kalle det overdødelighet.

Jeg skal også kommentere det med at vaksinedose-raten forsetter bratt oppover etter at ACM-toppen begynner å gå nedover igjen. De personene som har veldig tro på at vaksinen ikke skader og dreper vil kanskje se på dette som et bevis for at det ikke er korrelasjon mellom vaksinasjon og dødelighet. Men i alle land jeg kjenner til har de gamle, syke og de med underliggende sykdommer fått vaksinen først. Det er også en rekke indikasjoner på at vaksinen skader og tar liv av mange av disse mer akutt og innen kortere tid, naturlig nok, mens de som er yngre og mer friske og sterke blir skadet og eventuelt dør i et lengre tidsperspektiv. Dette kan være forklaringen på fenomenet, og grafen over er i så fall i godt samsvar med en slik forklaring.

En annen ting å legge merke til er at i motsetning til året 2019 og 2020, hvor linjen for ACM går ganske bratt nedover etter å ha nådd sin sesongtopp, går linjen i 2021 mye svakere nedover i perioden etter å ha nådd sin topp; altså samtidig med at vaksine-linjen fortsetter i været. Dette er også godt forenlig med ovennevnte forklaringsmodell; altså at vaksinen også skader og dreper de relativt unge og friske, men i mindre grad og over lengre tidsperiode enn for de eldste og svakeste.

Booster-dosene:

Linjen for booster-dosene (den oransje linjen) starter omtrent i årsskiftet 2021-2022. Den linjen har en ekstrem korrelasjon med ACM-linjen (den svarte), både med de små og store trendene i linjene, men spesielt fordi dette er en periode av året (sommerperioden i den delen av verden) hvor det strengt talt ikke skal være en dødelighetstopp ut fra de mer naturlige sesongvariasjonene som alltid er der! Dette er på samme måte som Mississippi som fikk enorm sommerdødelighet da massevaksineringen ble gjennomført. I det påfølgende året 2023 og i særdeleshet midt i året (vinterperioden i den del av verden) blir det en voldsom og helt ekstraordinær overdødelighet.

Det er også en liten og ny runde med “grunnvaksinering (den blå linjen med en mindre topp) som også korrelerer helt.

I midten av året 2023 blir det også en ny litt mindre topp med boosterdoser som korrelerer med den voldsomme overdødelighetstoppen som inntrer.

Utrolig sommerdødelighet:

Også i den australsk sommerperioden rundt årsskiftet 2022-2023 er det svært mye høyere ACM (den svarte linjen) enn det var i sommerperiodene i de vaksinefrie årene 2019 og 2020. Sommerdødeligheten i årsskiftet 2022-2023 er faktisk så høy at den ser ut til å være på høyde med vinterdødeligheten i de tidligere og vaksinefrie årene!

For å vise det om mulig enda mer tydelig, her er en annet graf fra Rancourt et al. som har skilt ut den første boosterdose-utrullingen i Australia:

(Faksimile fra Rancourt et al. 2023)

Dette er helt utrolig korrelasjon. Og jeg gjentar – dette er altså i sommerperioden (!) hvor overdødelighet generelt og luftveisvirus spesielt aldri “herjer” såfremt det bare er “naturen som går sin gang”.

Oppsummering:

Omtrent på samme måte og nivå som for Israel er det for Australia helt utrolig korrelasjon mellom massedød og massevaksinering.

Forfatter

Veien fremover

Foreningen Lov og Helse har nå eksistert i over 4 år. Ledergruppen vurderer gjennom møter hver 14. dag vårt formål og diskuterer hvordan foreningen skal drives videre, hvilke saker vi skal jobbe med og hvilket fokus vi må ha.

Håpet har vel vært at en forening som denne burde være overflødig i et demokratisk tuftet samfunn, men dessverre er ikke det tilfellet. Ei heller ser det ut til å bli bedre i overskuelig fremtid. Tvert imot vurderer vi at behovet for motstemmer bare blir større og større.  Før sommeren besluttet vi derfor å formelt registrere foreningen i Brønnøysundregistrene.

Foreningen er åpen for alle som vil, uansett bakgrunn og virke. Men vi er fortsatt en forening som står for full ytringsfrihet, ekte demokrati og autonom bestemmelsesrett over egen kropp.

Alle vi som er i ledergruppen jobber på frivillig basis, og alt materiell og drift av nettsider mm betales av vår private økonomi. LoH ønsker ikke å ta medlemskontingent, men har besluttet å operette en bankkonto 9230 37 67187 og VIPPS nr 942071 slik at du som medlem kan støtte vårt arbeid med en frivillig sum, om du ønsker det.

Legg igjen en kommentar