STOR PÅGANG, OG VEIEN VIDERE

Etter at vi lanserte siden for noen få dager siden har det være en del større pågang med medlemmer enn vi regnet med. Og dette er jo naturligvis bare gledelig! Vi kommer til å bruke et par uker på å pusse vekk skjønnhetsfeil og bli kvitt eventuelle «barnesykdommer» som gjerne følger med et nystartet prosjekt. 

Men å få et størst mulig antall medlemmer en svært viktig for oss, for det gir oss betydelig med muligheter i det fremtidige arbeidet. Er du i kategoriene vi har nevnt i beskrivelsen av denne foreningen må du ikke nøle med å melde deg inn hvis du stiller deg helt eller delvis bak vårt perspektiv på pandemien. NB vi har etter en ny vurdering besluttet å også ta inn medlemmer fra skole- og utdanningsetatene. 

Det vil komme artikler på denne nettsiden fremover. Men primært sett er det ikke vår hensikt å få dette til å bli en fullverdig nettavis og det vil ikke komme artikler her hver dag. Vi ønsker heller å få et par gode artikler i uken enn daglige artikler av lavere kvalitet og mindre relevans. 

Noen tenker kanskje at det var dårlig timing og danne en slik forening nå når koronaen er over. Om det kan man si mye. Men kort forklart var det for det første intensjon om å få foreningen i gang i sommer, men pga. diverse forsinkelser ble det først nå i medio oktober. For det andre, når det gjelder det at pandemien (som politisk fenomen) er ferdig inntar vi enn så lenge følgende innstilling: «vi får nå se på det…». Og hvis det skulle vise seg at korona-pandemien faktisk er over, vil gruppens nedslagsfelt likevel fortsette å være svært relevant også i fremtiden relatert til annen men beslektet tematikk. Og under alle omstendigheter, hvis korona-pandemien er over behøves det… la oss forsiktig kalle det en «evaluering» av det som har skjedd i Norge fra januar 2020 og frem til nå. Og denne jobben kan fort ta flere år. 

Foreningen Lov og Helse

Forfatter

4 kommentarer om “STOR PÅGANG, OG VEIEN VIDERE”

  1. Veldig bra initiativ. Det er min kropp😊Nå må man få myndighetene til å ha et mye større fokus på forebygging…. For som dere skriver….dette er vel bare starten…

    Svar
  2. Boken “Vaksinetvang – i skyggen av koronakrisen” skrevet av Trond Skaftnesmo er en verdifull bok i disse dager.

    Svar

Legg igjen en kommentar