Nordisk Covid-deklarasjon

Det har blitt dannet et nordisk initiativ med fagpersoner som har gått sammen om en deklarasjon om covid-19-pandemien. Dette sier de om seg selv:

“Vi er blant et raskt voksende verdensomspennende fellesskap av helsepersonell, advokater, akademikere og borgere fra de nordiske landene som har vært dypt bekymret for vår regjeringspolitikk i forhold til SARS-CoV-2 og Covid-19 i våre samfunn.

Som reflektert i myndighetenes rapporteringssystemer og observasjoner blant helsepersonell – både i lokalsamfunnene våre og over hele verden – er vi nå dypt bekymret i det vi tydelig og umiskjennelig er vitne til er en uakseptabel økning av alvorlige Covid-19 vaksine skader og dødsfall i våre samfunn hos mennesker i alle aldersgrupper”.

Her er lenken hvor du også kan signere deklarasjonen:

ncd2021.org.

Forfatter

En kommentar om “Nordisk Covid-deklarasjon”

Legg igjen en kommentar