Film om vaksinebivirkninger

Nettstedet hemali.no har laget en film det er verdt å se. At vaksineringen mot Covid-19 har ført til en enorm mengde bivirkninger, mange alvorlige sådan begynner vel nå heldigvis å bli klart for flere og flere. Her får vi personlige beretninger fra noen av dem som har opplevd dette. Men det som også er interessant å bite seg merke i ved historiene er hvordan hele helse-systemet (inkludert tusenvis av helsearbeidere og leger) “dekker over” for problemene med vaksine-skader. Det får vi et lite innblikk i denne filmen. Foruten historiene i denne filmen har Foreningen Lov og Helse fått høre et stort antall andre beretninger om lignende historier – hvor personer selv med de mest åpenbare skadevirkninger av vaksinen sliter med å få helsevesenet til å en gang vurdere at vaksinen kan være årsak.

Forfatter

Legg igjen en kommentar