Det tyske sykehusforbundet vil trekke tilbake obligatorisk vaksinering for ansatte

Det kommer mer og mer informasjon til overflaten som viser eller indikerer hva slags skandale vaksineringen mot Covid-19 har vært, også i Tyskland, for eks, her. En enorm rate med bivirkninger, og desto mer vaksinering jo mer overdødelighet, og jo mer covid-sykdom. Dette er bildet stort sett uten unntak over hele verden.

I Tyskland kommer det nå frem motstand mot obligatorisk vaksinering for helsearbeidere, også fra de “etablerte kretsene” som fra start av støttet vaksineringen. Die Krankenhausgesellschaft (Sykehusforbundet) endret sitt syn og vil ha omgjort vaksinemandatet som har vært for helsearbeidere. Den tyske mediekanalen ZDF (Zweites Deutsches Fernsehen) skrev om dette 27. juli:

Det tyske sykehusforeningen har tatt til orde for å oppheve kravet til koronavaksinasjon for pleie- og helsepersonell. – I følge dagens kunnskap er det verken fornuftig eller kommuniserbart å fortsette det, sier viseadministrerende direktør Henriette Neumeyer i redaksjonsnettverket Tyskland.

(Vår oversettelse)

Men som det fremgår i artikkelen – som i de fleste land, også Norge, ønsker politikerne å kjøre ufortrødent videre med vaksineringen:

Den føderale helseminister Karl Lauterbach (SPD) avviser imidlertid den for tidlige opphevelsen av det anleggsrelaterte vaksinasjonskravet. Det beskytter gamle og svake mennesker, sa en talskvinne for departementet onsdag. Ingenting har endret seg i denne oppfatningen til statsråden.

(vår oversettelse)

Saken har (naturligvis) blitt ekstremt lite omtalt i hovedstrømspressen ellers i verden, men saken har pussig nok blitt omtalt av den amerikanske organisasjonen RAIR Foundation på deres nettsider her.

Forfatter

Legg igjen en kommentar