Begraves nå covid-prosjektet?

Verden er kompleks og det er vanskelig å spå fremtiden. At det blir en kaotisk og krevende vinter og antakeligvis mange år fremover er derimot sikkert pga. en rekke faktorer som for eks. at Vestens politikere nå smadrer sin egen økonomi ytterligere (enn det de påbegynte da Covid-pandemien ble erklært), at de har skapt og fortsetter å skape energikrise og at befolkningen er mer syk enn noen gang, og dør mer enn noen gang, og helt tydelig i stor grad har ødelagt eller svekket sitt immunforsvar. Det er mange som hevder at det vi nå ser rett og slett er Vestens fullstendige historiske sammenbrudd i vår moderne tid, noe jeg tror er en korrekt perspektiv.

Men hva skjer med Covid-19? Det diskuteres blant folk om mulighetene for å innføre ikke-virksomme og skadelige tiltak som lockdowns, munnbind, boostere, reisebegrensninger osv har utspilt sin rolle nå, eller om det vil innføres igjen i full eller delvis grad på nytt når sykdom og luftveisinfeksjoner øker på (som det naturlig alltid gjør) fra høsten av.

Er apekopper det nye som skal ta over stafettpinnen? Vi kunne lese i slutten av juli at WHO erklærte apekopper som “global helsekrise”. Det pussige her at det skal ha vært avstemning i WHO hvor 9 stemte mot og 6 stemte for å erklære dette. WHO-direktør Tedros Adhanom Ghebreyesus “syntes” dette stemme-resultatet var uavgjort og trumfet gjennom erklæringen. Norge følger naturligvis etter i samme spor, med høringsfrist 19. august, og USA har allerede den 04. august erklært apekopper som offentlig helsekrise.

Det er flere enkeltting som kan tyde på at Covid-19 nå har utspilt sin rolle. Vi kunne nylig lese at i Danmark er det nå i ferd med å bli umulig for personer under 18 år å ta mer vaksine/booster mot Covid-19 – bit merke i at det her ikke er snakk om å endre anbefalinger, men at det ikke lenger blir mulig. Professor Norman Fenton i UK kommenterte dette:

Norman Fenton har for øvrig tidligere kommet med ekstremt interessante og eksplosive analyser som viser at vaksinen tar langt flere liv i UK enn det de offisielle tallene viser , og at måten å skjule det på er “triksing” med definisjoner og tallene.

At Danmark gjør dette ovennevnte grep har kanskje noe med slike ting å gjøre, her omtalt av MD Phd epidemiolog Tracy Høeg:

NB vi har ikke hatt mulighet til å vitenskapelig analysere denne pre-printen, men bevis og indikasjoner på omfanget av vaksineskader og dødsfall er for øvrig nå så voldsomt at denne studien bare er dråpen i havet.

I tillegg kommer det fra hver sin kant av jordkloden samme melding – fra Norge og Australia: at smittesporingsappen legges ned. FHI begrunner dette med at befolkningen nå er godt beskyttet mot sykdom:

Covid-pandemien må vi leve videre med minst i mange tiår fremover, mtp. skadevirkninger av tiltakene og våre lederes beslutninger. Men det kan hende tiden er forbi når det gjelder Covid-19 som basis for skremselspropaganda, narrativer i media og som grunnlag for mange inngripende og skadelige tiltak. Tiden og høsten vil vise.

Forfatter

Legg igjen en kommentar