Gladsak: NAV snudde i saken med Marian Jenssen

I juni publiserte vi en sak hvor vi kunne lese om at Marian Jenssen fikk såkalt utsatt ventetid på dagpenger fra NAV, med begrunnelse i blant annet at hun ikke hadde vaksinert seg mot Covid-19. I og med at dette må sies å være en “spesiell” avgjørelse av NAV, og antakeligvis ikke lovlig heller, valgte vi i Lov og Helse å sende NAV noen spørsmål angående deres vurderinger. Hele historien kan du lese her.

I august informerte Marian oss om at hun hadde fått svar fra NAV, hvor den gledelige beskjeden kom om at NAV hadde tatt klagen fra Marian til følge og omgjort sitt opprinnelige vedtak. Her er første del av teksten i brevet fra NAV:

Vi har per 19.09.22 ikke fått noe svar fra NAV. Det er litt synd, fordi det hadde vært veldig interessant å sett NAVs betraktninger i disse spørsmålene vi stilte. Uansett – det skal komme dem til gode at de revurderte sin beslutning i saken med Marian, noe som naturligvis er det viktigste i denne saken.

Forfatter

Legg igjen en kommentar