Ny studie fra Global Research viser at vaksinene er farligere enn Covid

Redigert 21. okt 2022: Vaksinen som nevnes er BA.4-5 booster, dvs den oppdaterte Comirnaty vaksinen som kom ut i september 2022.

Vaksinen er en oppdatert versjon av den originale vaksinen Comirnaty (Pfizer/BioNTech). Den nye vaksinen retter seg mot det opprinnelige covid-19 viruset i tillegg til omikron-variantene BA.4 og BA.5. Hensikten med å oppdatere vaksinen er å tilpasse den til sirkulerende varianter av koronaviruset.

Legemiddelverket.no

Vaksinen er verre enn Covid

Samtidig som en boostervaksine nå er klar for folk, kommer meldingen om at en ny studie gjort av forskere ved Harvard and Johns Hopkins indikerer at vaksinene er opp mot 98 ganger farligere enn covid melder Global Reserach. Det viser seg at de heller ikke har blitt testet ut på mennesker.

Falsk informasjon

Det viser seg også at CDC (Centers for Disease Control and Prevention) har kommet med feilinformasjon når det gjelder uønskede hendelser med vaksinen, og at det er er en sammenheng mellom mRNA vaksiner og hjertebetennelser.

Du kan lese hele artikkelen fra Global Research her https://www.globalresearch.ca/vaccine-narrative-collapses-as-harvard-study-shows-jab-more-dangerous-than-covid/5793668?fbclid=IwAR2ouSKz_sBNPZpk8iz71TKE3xHZHPnqkqjVhWKJOYe1X6MKUUEiVeHYOhc

Artikkelen er arkivert hos archive.org.

Last ned artikkelen fra GR som PDF.

Forfatter

Legg igjen en kommentar