Si aldri at dere ikke visste!

Vi har sendt brev til ledelsen i flere norske partier som er representert på Stortinget. Snart har alle fått en hilsen fra oss der vi skriver at vi er kjent med flere forskjellige måter de har blitt gjort oppmerksom på blant annet brudd på menneskerettigheter og at Grunnloven har blitt satt til side i mange år. Særlig i de tre siste.

Partiene vi så langt har kontaktet er KRF, VENSTRE, SV, SENTERPARTIET og MDG.

I korthet er dette de viktigste punktene i alle brevene:

“Hallo!

Vi kontakter ledelsen i partiet dere representerer. Ett av kriteriene er at vi må finne noe om medmenneskelighet i partiprogrammet.” Og her legger vi til at disse brevene har ført oss inn i en prosess der vi ser på ordene medmenneskelig og menneskerettigheter. Det er jo menneskerettigheter alle partiene har med i sine programmer, mens vi ser de umenneskelige resultatene av avgjørelsene som blir tatt. Så ordlyden i brevene de resterende partiene får, blir en noe annen.

Vi er Foreningen Lov og Helse, dere finner oss her https://lovoghelse.no/

Vi oppfatter at det er for mye avvik i forhold til innholdet i partiprogrammet og det som i realiteten blir vedtatt. Vi forstår at det ikke er lett å være i mindretall, og vil tilby dere støtte og hjelp til å finne ut hva som virkelig skjer i det norske samfunnet. Vi er glade for at folk våkner, men opprør kan i mange sammenhenger være mer problematisk. Det som må til for å unngå det, tror vi, er at folks motstand blir lyttet til og tatt på alvor.

Dette gjelder særlig disse sakene:

At Norge avgir suverenitet til globale organisasjoner i et rasende tempo nå, militært, økonomisk, ressursmessig, og når det gjelder energi. Vi har vel kanskje aldri sett en så hurtig avvikling av et land (uten at det har vært krig og under militært angrep).

Men vi er vel så opptatte av å få frem korrekt informasjon omkring pandemi og vaksiner. Vi er ganske sikre på at flere i partiets Stortingsgruppe har mottatt informasjon om dette i løpet av de siste årene med informasjon om dette, så vi vil kort bare trekke frem disse sakene som har kommet frem i den seneste tiden:

https://www.retten.no/har-utbetalt-3-5-millioner-etter-koronavaksine-skader-i-innlandet/s/5-44-738240

Vi tilbyr oss å være komme med utfyllende opplysninger dersom noen i partiets ledelse vil høre.

Vennlig hilsen oss i Foreningen Lov og Helse”.

Dersom noen av våre medlemmer har kontakter i de etablerte partiene, vil vi gjerne høre fra dere!


Forfatter

2 kommentarer om “Si aldri at dere ikke visste!”

 1. Hei !
  Støtter dere 100 prosent.
  Dere må sende ett kraftig brev til alle stortings restauranter og prester og biskoper i Norge.
  Om brudd på den norske grunnloven og lover og mennesker rettigheter. På helse og gitt bort våre naturressurser og propaganda og masker og nedstegning og insekter i maten vår. Og de planlagte segregering og med mer.
  Også til kongen i Norge som har den øverste makta
  Ring meg gjerne på 48259918
  På forhånd takk!

  Svar

Legg igjen en kommentar