Sveits’ president anmeldt for løgn om Covid-19

For ca. 2 måneder siden ble den nyinnsatte sveitsiske presidenten, og tidligere helseminister under pandemien, Alain Berset anmeldt for sin rolle i Covid-håndteringen i landet, omtalt blant annet i Daily News Egypt og The Swiss Times:

Ifølge Daily News Egypt:

According to the complaint, the Office of the Attorney General of Switzerland is to start investigations against Berset. As head of the Department of Home Affairs, he was also responsible for the Federal Office of Public Health (FOPH). Berset was accused of abusing his office under Article 312 of the Swiss Criminal Code.

Han er blant annet anmeldt for følgende:

In the criminal complaint, he detailed how the health minister told Swiss television SRF on 27 October 2021 — a month before the referendum on extending the COVID certificate requirement — “with the certificate, you can show that you are not contagious.”

Bersets ovennevnte utsagn er en bløff som har blitt gjentatt om og om igjen også i Norge, spesielt i starten. Videre står det:

Federal Councillor Berset then made this statement, even though his FOPH reported on the same day that ten vaccinated people had been hospitalised because of COVID. Either the health minister lied, or he acted with gross negligence — an act that is also prosecuted in Switzerland. The vaccination campaign has cost Swiss taxpayers at least CHF 500m. Additionally, several citizens have died as a result of the vaccine.

Deretter står det noe som er særdeles aktuelt for Norge:

A deliberately or negligently made false claim, spread by a federal councillor does not become the truth just because it is believed and accepted by a majority.

For å koke det hele ned til “godt norsk” – han er anmeldt for å ha løyet. I tillegg ser vi i artiklene her at koronasertifikatet er sentralt i saken. Når det gjelder koronasertifikat har det vært tydelig fra første stund at et av de viktigste målene med alt som har skjedd siste årene har vært å få innført systemer og infrastruktur for koronasertifikat. Et slik sertifikat er jo et glimrende kontroll-middel og skal nesten helt sikkert utvides til å etter hvert gjelde alle vaksiner, og trolig på sikt all medisinering og andre helseopplysninger slik at bare “de lydige” får reise fritt eller får tilgang til tjenester og varer osv. Hvorfor vi kan påstå noe så bombastisk er blant annet fordi koronasertifikat har vært meningsløst fra første sekund ut fra alle andre kriterier. Likevel har det vært en råkjør i nærmest alle land koordinert i Vesten og ikke minst fra EU for å innføre det til tross for det meningsløse med det rent helse- og smittevernsmessig.

Akkurat som de norske “korona-lederne” har Alain Berset trolig jobbet iherdig for sine oppdragsgivere der ute i verden med å innføre koronasertifikatet. For Norges del har jo for øvrig Camilla Stoltenberg innrømmet dette ganske direkte nå nylig da hun sa at Norge hadde forpliktelse overfor EU(!) til å innføre koronasertifikatet:

Når det gjelder Berset skal det i tillegg være satt i gang en etterforskning i en sak om en såkalt “covid-lekkasje” som handler om lekkasjer av informasjon for å påvirke nyhetsdekningen av myndighetenes Covid-håndtering. Igjen er parallellene til Norge interessant, hvor myndighetene og pressen har vært helt i symbiose om alt det sprø vi har opplevd gjennom pandemien. Det skal nå være en etterforskning på gang og en arbeidsgruppe med 6 parlamentarikere skal være nedsatt for å undersøke saken.

Det er vel ikke slik at man holder pusten, men det er interessant å se hva disse sakene resulterer i. Det er kanskje ikke så rart at det brygger opp til storkrig/verdenskrig nå i disse dager, for hvis det nå snart ikke skjer en stor hendelse og distraksjon er det mer og mer sannsynlig at den første dominobrikken faller (blir dømt), i for eks. Sveits, og da kan andre lands myndigheter og lederskikkelser raskt stå for tur.

Forfatter

En kommentar om “Sveits’ president anmeldt for løgn om Covid-19”

  1. Helt uholdbart. Her må sannheten frem. FHL Stoltenberg vi skal ikke ha noe med EU sert.å gjøre.
    Hvorfor dro vår helseminister til Brüssel uten å informere hva hun gjorde der.
    La oss få vite.
    Vi er ikke i EU ennå.

    Svar

Legg igjen en kommentar