Var noen av Covid19-vaksinene placebo?

Temaet i overskriften har kommet opp av og til ifm. diskusjoner om hva slags svindel man egentlig har blitt utsatt for ifm. Covid-vaksinene. At vaksinene er en skandale er det liten tvil om, og det er kraftige tegn på at vaksinene tar livet av svært mange folk, og gjør et enda større antall folk syke og svekkede. Det finnes også dem som mener at man hovedsakelig har vært utsatt for en av de største økonomiske svindlene i historien, mens andre igjen har luftet teorien om at det er forskjellige type vaksiner som har blitt testet ut i hemmelighet- altså et gigantisk eksperiment. Det er definitivt mulig at sannheten er en kombinasjon av disse, men når det gjelder sistnevnte teori er det dokumentert for lengst at vaksine-partiene, de såkalte “batchene”, varierer stort seg imellom mtp. bivirkninger. Det er så stor forskjell at det egentlig ikke kan kalles samme produkt, og da gjenstår spørsmålet om dette er med viten å vilje eller bare slepphendt produksjon. Noen husker kanskje at det ila. pandemien kom ut informasjon angivelig fra en sykepleier fra Slovenia som gikk ut å sa at det var tre forskjellige vaksine-batcher hvor den ene var saltvann og en annen var ekstremt kreftproduserende, uten at det var lett avgjøre om dette informasjonen var reell eller forsøk på villedning.

En gruppe på 5 forskere fra Tyskland har nå gitt enda mer liv til teorien om at en del av batchene var placebo-vaksine (saltvann). Gruppen, som består av blant annet professor i kjemi Dr. Gerald Dyker fra Ruhr Universitet i Bochum og professor i analytisk kjemi Dr. Jörg Matysik fra Universitet i Leipzig gikk nå i juni 2023 ut og påpekte enorme forskjeller på “statistikk-profilen” til de respektive batcher. Faktisk fant også de tre forskjellige profiler, altså tre forskjellige vaksiner i ytterste konsekvens. De baserte vurderingene sine på en studie gjort i Danmark, som ga følgende graf:

Den blå grafen viser meget høy frekvens på bivirkninger mens den grønne viser moderat frekvens. Om den gule grafen sa de følgende:

Finally, we have the ‘yellow batches’ clustered around the yellow line, which, as can be seen above, barely gets off the x-axis. On Dyker’s calculation, the yellow batches represent around 30% of the total. Dyker notes that they include batches comprising some 200,000 administered doses which are associated with literally zero suspected adverse events.

As Dyker puts it, “malicious” observers might note that “this is how placebos would look”.

Hva som er sannheten her er ikke lett å si, men det hadde ikke forundret meg særlig om det viser seg at “Big Pharma” sammen med de som kontrollerer dem i tillegg til det gigantiske økonomiske ranet som har foregått også har benyttet anledningen til å eksperimentere med befolkningen med forskjellige vaksine-produkter.

Forfatter

En kommentar om “Var noen av Covid19-vaksinene placebo?”

  1. Et ektepar jeg kjenner fikk 3 doser hver her i Tønsberg. Kona fikk plutselig kreft og døde i løpet av få uker. Mannen som forøvrig er 76 år og har diabetes lever fortsatt. Han har kalt meg konspirasjons teoretiker. Stusser over administrasjonen av dette stuntet. Fikk han de samme slags dosene? Med saltvann? Hver gang? Mens kona på 67 år fikk de dødelige type dosene?

    Svar

Legg igjen en kommentar