“Alle elsker NRK”

Vel, kanskje ikke alle, men veldig mange. “Åtte av ti har tillit til norske medier” fortalte Medietilsynet stolt i 2019, noe som stemmer bra med inntrykket jeg fikk da jeg foretok en liten “røvertest” for noen måneder siden. Tilliten til NRK er forbausende høy i den norske befolkningen, selv om tilliten blant unge synker i stor fart. En undersøkelse fra august i år viser at kun 54% av av de unge (18-29 år) har tillit til norske medier, en nedgang fra 68% ett år tidligere. Likevel foretar statskanalen enkelte grep for å beholde tilliten. Det er forståelig med tanke på hva den har på samvittigheten!

Hva har NRK på samvittigheten?
Det finnes noen i dette landet som vil gi NRK ansvaret for at landet så lett ble stengt ned 12. mars 2020 – og forble stengt i mange måneder mens store deler av befolkningen løp rundt med munnbind og vaksinerte seg mot det som ble formidlet nettopp gjennom NRK; En såkalt pandemi av Corona-viruset.
NRK har også i stor grad bidratt til at folk flest tror at sykehusene var overfylte av syke, ikke-vaksinerte. Nå er det samme viruset erklært ufarlig og ikke smittsomt, noe en liten del av befolkningen har vært klar over hele tiden.

Hvordan er det mulig å trollbinde nesten hele nasjonen Norge?
Det er ganske mye som skal til for å trollbinde nesten hele nasjonen, og de få som ikke har latt seg trollbinde har blitt utsatt for det jeg vil kalle sensur:

 1. Det har vært og er fremdeles så og si umulig å komme til i NRK eller andre offentlige kanaler med kritiske opplysninger om den såkalte pandemien.
 2. NRK må ha brukt mye penger og massive krefter på en kampanje omkring C-19 som mangler sidestykke etter min mening. De har brukt alle virkemidler de har hatt i alle typer programmer, også i underholdningsbransjen og NRK radio kan vi høre at “vi hører sammen”, som for meg er en oppfordring om at vi skal være solidariske.
 3. Det er mitt inntrykk at budskap som til en hver tid har blitt fremmet, kommer fra internasjonale mediehus.
 4. De fleste i Norge er oppvokst med NRK, selv tilhører jeg generasjonen som spiste frokost foran Radionetten med Anne Kat. Vestly og 1/7 på fjernsynet da jeg ble tenåring.

Kan det være grunn til å tro at NRK likevel er i ferd med å miste taket på det norske folket?
Søndag 19 november ble del en av det som skulle vært en serie med Tore Strømøy vist på NRK 1, “Alle elsker Bamsegutt”. Kort tid etter ble det annonsert at serien ble midlertidig stanset og i går ble det permanent stopp etter at NRKs øverste ansvarlig kom på banen: 5 ledd under kringkastingssjef Vibeke Fürst Haugen har foretatt feilavgjørelser og settes på plass i offentlighet: NRK kan gjøre feil de også, men det går ikke lang tid før øverste leder er på banen og tar ansvar.

Et spill for galleriet?
Sett med mine øyne er dette et spill for galleriet, og jeg kan få den tanke at det har oppstått noen svakheter i den tidligere tilliten til NRK. Jeg tror faktisk at antallet nordmenn som er kritiske til hvordan NRK har håndtert “pandemien” øker og da er de villige til å ofre et stort antall mennesker: I denne saken er det kanskje først og fremst Tore Strømøy, “Bamsegutt”, hans kone og sønn, 5 ledd med avdelingsledere og etikkfolk under kringkastingssjefen og ikke minst hun som startet pengeinnsamlingen og alle de som har vært med på den.
Mitt håp er at noen av disse og alle de som leser denne artikkelen begynner å få øynene opp for det vi ikke tror vi har i Norge og i NRK: Propaganda. Først når folket våkner og forlanger å få vite, vil vi kunne avsløre hva som egentlig skjedde da Norge ble stengt ned i mars 2020.

Forfatter

2 kommentarer om ““Alle elsker NRK””

 1. Nrk ja.
  Verden er ikke til å kjenne igjen om man kan engelsk og hører nyheter fra andre GODE journalister. Bloggerne her hjemme rapporterer jo ikke annet enn propaganda fra de store selskapene. At det tar år før de tør å ta i kontroverser er helt utrolig nå som artikler kan gå viralt i løpet av millisekunder.

  På historisk svartedød nivå?

  Svar
  • Takk for innspill. Det er i allefall helt klart viktig å få formidlet dette til folk. Med nyhetskanaler som formidler sannhet, ville det ikke vært mulig å stenge landet ned! Eva

   Svar

Legg igjen en kommentar