Barn overlevde meslinger!

Dagbladet 24.11.23 skriver at leger «lever i frykt» over at noen tilfeller av meslinger er oppdaget hos barn i Storbritannia.[1]

Dette skyldes i følge artikkelen selvsagt at vaksinasjonsgraden har gått ned, og alle foreldre med små barn oppfordres til å sjekke sitt barns vaksinestatus. Har de husket å injisere barnet sitt med gjeldene pharmacocktail?

Artikkelen er overhodet ikke verdt å lese, men click-baitet funker vel som det skal. Det er ikke bare VG som er en «drittavis». 

Vaksinasjonsgrad og vaksinestatus er ord vi skal legge merke til for tiden, disse «grader og statuser» forteller oss noe om sjansene våre til å overleve (og til å kunne bevege oss fritt rundt) i den nye smittevernsstaten, introdusert av WEF, WHO og EU, og videreført av vårt eget helsedirektorat.

Selv overlevde jeg og hele skolen jeg gikk på meslingeutbrudd i 1978.

Faktisk var mødrene våre så splitter pine gale at de sendte oss barna av gårde til våre syke venner for at vi skulle bli smittet selv.Til og med legene oppfordret til smitteringer. De levde slett ikke “i frykt”, de tok egentlig barnesykdommer med knusende ro. Like greit at alle fikk meslinger samtidig. Og det fikk også alle til tross for at meslinge-vaksinen kom på 60-tallet. Var vi, eller var vi ikke vaksinert? (I følge mitt vaksinekort så var jeg ikke det). I tillegg fikk vi etter hvert røde hunder, vannkopper og kusma på samme måte. 

Vi overlevde det også.

Faktisk var det bortimot INGEN som døde av meslinger på 70 tallet. [2]

Vi hadde noe som dagens helsemyndigheter ikke lenger tillegger noen særlig vekt. Et eget iboende immunforsvar. Noe som etter gjennomgått sykdom ga oss naturlig ervervet immunitet. Disse virusene håndteres best i barndommen, sånn rundt 5 -7 års alderen. Det er derfor det kalles barnesykdommer. Vi som har gjennomgått disse sykdommene er immune mot å få dem i voksen alder. Vi kan heller aldri bli smittet igjen, og vi kan aldri smitte andre. Når vi ammer babyene våre gir vi dem immunitet som varer inntil de er store nok til å tåle sykdommen, og slik blir også de immune. Gjennombrudds-sykdom rammer ikke oss, og vi trenger aldri mer å frykte disse virus i noen som helst grad eller variasjon. Snakk om nedtur for farmasøytisk industri. 

Det naturlige immunforsvaret mennesker er utstyrt med, har helt enkelt gått fullstendig av moten, det er faktisk nesten svartelistet, og i alle fall sett veldig ned på i medisinske kretser. Naturlig immunitet er ikke lenger godt nok for noen. Det kan ikke tas patent på, og det er rent ut sagt umulig å tjene penger på det. 

Derfor er syntetiske substanser (vi ikke aner hva er) mye tryggere enn naturens eget sinnrike system. Det er farmasøytisk industri vi må feste vår lit til. I utgangspunktet er jo selve ideen om vaksiner god, den er jo nettopp basert på prinsippet ovenfor, uten å måtte gå igjennom sykdommen. Bare veldig synd for menneskeheten at hele prosessen straks ble korrumpert. Man kan nemlig ta patent på vaksiner, og tjene svimlende summer. Derfor må flest mulig ta dem. Om og om igjen. Og ingen må si noe stygt om dem, ikke engang snakke sant om dem.

Mine egne barn er dessverre vaksinert med MMR. De har aldri hatt noen av barnesykdommene. Kan det være fordi alle foreldre i min generasjon er immune og samfunnet har utviklet gruppeimmunitet? Eller er det vaksinene? Det får vi kanskje aldri vite. Når de blir 30 år og den eventuelle effekten av vaksinen går ut så risikerer de å få barnesykdommene i voksen alder. Det er mye farligere enn å gå igjennom disse sykdommene som barn. Og de som får skylden er de foreldre som velger å ikke vaksinere barna sine. Forstå det den som kan, men “Leger lever nå i frykt”.

Vi skal vaksineres for alt mellom himmel og jord, og det finnes helt enkelt ikke noe som er vakrere og sikrere enn vaksiner. I alle fall om man skal ta Sveriges sosialminister Jacob Forssmed ord for det. [3] [4]

Risikoen med vaksiner er også ifølge “vaksine-eksperter” som f.eks Kaveh Rashidi (se referanse), så ualminnelig lav, at det er svært lite poeng å i det hele tatt snakke om det. De som gjør det, fortjener offentlig skammekrok, samt utestengelse fra det gode selskap. Vaksineskader er ekstremt sjeldent, og alt som skjer med kroppen din etter du har tatt vaksine skyldes ALDRI NOENSINNE vaksinen, men alle mulige andre bakenforliggende faktorer. 

Aller mest sannsynlig er det at sykdommen du ble vaksinert for, og som du fikk allikevel, har skylden. Du skulle ha tatt oppfriskningsdosen din!

Det er egentlig nokså lett å forstå at vaksine-memet som nå har nådd hele verdens myndigheter og politikere har en enorm apell. Vaksiner (enten de fungerer eller ikke, skader eller ikke[5]) gir en meget enkel løsning på et komplekst problem. Den enkle løsningen er å injisere alle med «helse» og på den måten løse det komplekse problemet det er å sørge for helsen til en hel nasjon. Våre myndigheter bøyer seg dobbelt for å sørge for at alle følger rådene, og går ikke av veien for å bruke indirekte tvang. Det er lettere å vaksinere hele verden, enn å sørge for sunn mat og rent vann til hele verden. Om meslinger-vaksiner eller andre vaksiner faktisk virker er det derfor ingen som er spesielt interessert i å finne ut av. Det er allerede opplest og vedtatt. Skrevet i stein. Risset inn i sjelen.

Vi skal absolutt ikke legge noen som helst vekt på næringsrik mat, eller tilskudd av blant annet D og C vitamin (det får man nå kreft av!6). Det er for komplisert og altfor stressende for foreldre å lage mat i fra bunnen. Det kan matvareindustrien ordne for oss. Det er absolutt like bra og antagelig ikke noe mindre sunt. Det har vi ikke noe vitenskapelig bevis for i alle fall. Og det er vitenskapelige bevis som må til.

Det er ikke sunn mat, friskt vann og gode sanitære forhold som gir oss helse. Langt i fra. Så vi kan bare fortsette å spise ultraprossesert mat og deretter stappe oss fulle av de nye mRNA- «vaksinene» for å holde oss «friske». Ca 1 per 3. måned burde holde, men dette kan økes etter (Big Pharma´s) behov. 

Når du har sjekket vaksiasjonstatusen din og funnet den manglende, er det bare å ta med deg hele familien og stille deg i kø. Du kan enkelt hjelpe Nakstad med å øke vaksinasjonsgraden. Følg hans råd og du vil holde deg frisk til evig tid, samtidig som du antageligvis redder verden.


[1] https://www.dagbladet.no/mote-og-livsstil/leger-lever-i-frykt/80549012

[2] https://steigan.no/2023/11/meslinger-og-vaksiner/

[3] https://www.document.no/2023/11/21/sveriges-regjering-utelukker-ikke-vaksinetvang-ved-neste-pandemi/

[4] https://www.instagram.com/reel/Czyh1c4Cd8H/?igshid=NTYzOWQzNmJjMA==

https://www.nettavisen.no/nyheter/kaveh-rashidi-fikk-kritikk-av-legeforeningens-etikkrad-etter-morsom-vaksine-video/s/5-95-774756?fbclid=IwAR1hxAI5JeeUKxwWRd_xrfi9DkcbGuIqEAe3470ZQ0uWc9Lo0xprf_3zRPw

[5] https://steigan.no/2023/11/avsloring-myndighetene-visste-at-vaksinen-ikke-beskytter-mot-sjukdom-eller-smitte/

6 https://www.nettavisen.no/nyheter/slar-kreft-alarm-om-populart-kosttilskudd/s/5-95-1328892#:~:text=Over%203500%20personer%20fikk%20krefttypen,av%20verdens%20fremste%20medisinske%20universiteter.


 

Forfatter

Legg igjen en kommentar