Når eliten sier det rett ut: Militær-religiøse vaksinekampanjer

I serien jeg har valgt å kalle “Når eliten sier det rett ut”, hvor jeg kommer til å trekke frem noen eksempler på når personer i relativt høye posisjoner i maktstrukturene røper seg, enten ved rene forsnakkelser eller mer eller mindre ærlige utsagn, har turen kommet til et fersk eksempel fra Maria Leptin. Hun er en innflytelsesrik EU-byråkrat og president for European Research Council. Hun har også naturligvis deltatt i arrangementer hos World Economic Forum (WEF).

Hun kom for en tid siden med en uttalelse som var skrekkelig og fornøyelig på én og samme tid. Skrekkelig fordi den viser hva slags tankesett disse folkene har, men samtidig fornøyelig fordi hun røper det nevnte tankesettet eksplisitt og uten omsvøp. Antakeligvis begriper hun ikke i sitt ekte fascistiske sinn at det er noe galt med det hun sier. Hun skal kanskje uansett ha litt ros for å faktisk være fullstendig ærlig, i motsetning til den dobbeltale og nytale som disse stort sett serverer oss.

Så hva sa hun egentlig? Her kan du selv se det korte klippet, naturligvis fra et arrangement hos WEF.

(Faksimile fra X-profilen til Ivor Cummins)

Hun snakker altså henrykt om land som hadde suksess med å få sprøyten i flest mulig folk, og trekker frem to eksempler. Det ene var Bhutan som ifølge henne “…var veldig suksessfulle med å sette sammen en kampanje, hvor de brukte det religiøse etablissementet i samfunnet”. De fikk fantastiske resultater og “…ingen vitenskap var brukt/forklart!”. Det andre eksempelet hun trakk fram var Portugal, hvor vaksinekampanjen ble gitt til en tidligere forsvarsgeneral, og han “…behandlet landet som sine militære tropper”, og han erklærte det hele som “…en krig som landet med patriotisk pasjon skulle utføre sammen”. Hun sa til slutt at Portugal var helt i teten på vaksinedekningen og avslutter med, “…så, ingen vitenskap! La oss huske det!”.

I hennes verden var det med andre ord glimrende at vaksineringen totalt og offisielt forlot konseptet om informert samtykke og ble en religiøs-militær kampanje. Dette er jo fantastisk tydelig religiøs sektmentalitet – for i en sekt trenger jo ingenting forklares saklig sett, og langt mindre vitenskapelig; målet er bare å få flest mulig folk inn i sekten med “begrunnelse” i at det ganske enkelt er Det Rette, verken mer eller mindre. Nå er det jo slik at det er flere og flere som veldig tydelig ser hvor religiøst vaksine og vaksinering har blitt per i dag, og vi kan også samtidig se flere og flere eksempler på at militær- og/eller fascistlignende metoder skal brukes mer og mer innen “helse”. Uansett er det skrekkelig fornøyelig når de røper sitt tankesett såpass tydelig som dette.

Tidligere har jeg vist til Maurice Strongs meget interessante uttalelse som kom på starten av 1990-tallet:

Når eliten sier det rett ut: Maurice Strong – Foreningen lov og helse

Forfatter

Legg igjen en kommentar