Opprop mot Nobelprisen i medisin

Vi så til vår store glede denne pressemeldingen som er en reaksjon på tildelingen av Nobelprisen i medisin av i år, hvor pristildelingen representerer en regelrett hyllest av mRNA-vaksinene mot Covid-19. Da jeg tidligere i år så at prisen gikk til disse skal jeg innrømme at jeg knapt trodde hva jeg leste, og at jeg tenkte at nå har verden nådd et nytt nivå (tenkt at det er mulig) av galskap og korrupsjon.

Du kan lese hele pressemeldingen her:

https://kommunikasjon.ntb.no/pressemelding/18028963/markeringer-over-hele-verden-i-protest-mot-tildelingen-av-nobelprisen-i-medisin?publisherId=17848627&lang=no

Jeg velger å trekke ut følgende sitat, hvor Foreningen for Fritt Vaksinevalg skriver om denne hyllesten av mRNA-vaksineteknologien, og at:

“…De velger å se helt bort fra at den største og fortsatt pågående medisinske katastrofe i menneskehetens historie skyldes nettopp massevaksinering mot covid-19 på mRNA- plattformen.”

Ja, i 2023 er det altså slik at hvis man har levert grunnlaget for en av de absolutt største medisinske skandalene i verdenshistorien så får man Nobelprisen for dette. Man vet ikke om man skal le eller gråte, begge samtidig er kanskje det mest passende.

Det følger også et opprop som flest mulig bør signere:

Forfatter

En kommentar om “Opprop mot Nobelprisen i medisin”

Legg igjen en kommentar