En liten sprekk i tildekkingen av vaksineskandalen

Av og til kommer det noen små sprekker i den ellers voldsomme og pågående tildekkingskampanjen på vaksineskader og bivirkninger som foregår i store deler av Vesten, men spesielt i Norge. Denne gang kom sprekken i Thailand, da hovedstrømsavisen Bangkok Post skrev dette:

(Faksimile fra bangkokpost.com)

Jeg skal gjengi store deler av den ganske korte artikkelen. Først står det om et meget viktig men neglisjert tema, nemlig vaksinering i kombinasjon med infeksjoner:

Long-covid19-infeksjoner og gjentatte Covid-19-vaksinasjoner kan få skjulte sykdommer til å dukke opp, svekke immunitet og fører til kreft og hjernesykdommer, ifølge ledelsen hos Universitetene fra Chulalongkorn og Rangsit.

Det snakkes altså her om både det såkalte long-covid og vaksinering i kombinasjon. Dette er viktig, for selv om vi er kritiske til at temaet vaksine isolert sett er en stor elefant i rommet, snakkes det heller ikke særlig om hva slags ødeleggende effekt det er for kroppen å ta dose etter dose med en skadelig vaksine hvor du da likevel får gjentatte infeksjoner av den sykdommen du liksom skal være vaksinert mot (aka vaksinen virker ikke). Det kan se ut som at ikke bare skader selve vaksinen helsen til folk, men den gjør i tillegg at hvis du får Covid19-infeksjoner (som folk jo får siden vaksinen ikke virker) oppå selve vaksinebelastningen/vaksineskaden så er det en ekstra belastning for kropp, helse og immunforsvar. I artikkelens står det videre:

Advarselen kom fra Prof Dr Thiravat Hemachudha, direktør for Thai
Røde Kors Emerging Infectious Diseases Health Science Center på
Chulalongkorn University, og Panthep Puapongphan, dekan ved College of
Orientalsk medisin ved Rangsit University.

Deretter står det et lite avsnitt om kreft. Etter vaksineringsprogrammet startet har kreft som nå mange vet økt i hele vesten og Norge. Her nevnes kreft i forbindelse med nevnte kombinasjon av gjentatt vaksinering og deretter Covid19-sykdom:

Det kan også føre til kreft og kan forårsake utbrudd av sykdommer som lå
sovende, som herpes, sa de.

Så sier de det rett ut:

Prof Dr Thiravat og Mr Panthep uttalte at det har vært forsøk på å skjule data
om personene som er rammet og drept av vaksinasjoner,
og det offisielle nummeret
av personer som ble berørt av vaksinasjoner var dermed urealistisk lav.
(min utheving).

Følgelig er mange mennesker uvitende om at vaksinasjoner påvirket dem
og de kunne ikke finne riktig behandling.
(min utheving)

Dette er jo et meget sentralt poeng – folk som har svekket helse er i dag helt uten bevissthet om at den skadelige vaksinen kan ha noe med det å gjøre. For folk flest er dette en umulig tanke. Som sagt, den trolig største medisinske tildekkingsoperasjonen historien noen gang har sett foregår nå, i et meget tett samspill mellom akademia, helsesystemet, pressen, politikere og faktisk en betydelig del av selve den rammede befolkningen (Stockholms-syndromet på steroider). Dette er naturligvis en “konspirasjon” som foregår til dels ubevisst (mange er for feige eller for hjernevaskede til å se selv det helt åpenbare – vaksine er til dels blitt en religion osv), men det er også naturligvis helt bevisste elementer i dette samspillet. At de medisinske fagpersoner i et land, i dette tilfellet Thailand sier dette direkte er svært viktig for oppvasken som skal komme. Videre stod det:

I tillegg fant Det medisinske fakultet ved Chulalongkorn University nesten 100 Covid-19-tilfeller som var vaksinert og som hadde betennelse og protein-tilstander som indikerer hjernesykdommer (brain disorder) sa de, med noen tilfeller som også allerede viste symptomer.

Og videre om det allerede nevnte temaet svekket immunsystem:

Prof Dr Thiravat og Mr Panthep siterte også Ramathibodi Hospital som har rapportert om et forskningsprosjekt ved Det medisinske fakultet ved Mahidol University som viste at etter deres tredje vaksinasjon mot Covid-19, hadde noen mennesker svak T-Celle-immunitet. Det betydde at overdreven vaksinasjon kan svekke immuniteten, sa de.

Dette siste er også meget viktig – for som en del allerede har oppdaget ved å bare titte rundt seg i sin nære krets eller på sin arbeidsplass osv, så oppdager man at urovekkende mange vaksinerte virker å ha tydelig svekket immunforsvar. At akademia og de medisinske miljøene også til slutt skal oppdage det åpenbare er jo i så måte en viktig ting.

Kan det bli Thailand som gjør et gjennombrudd i en av de største helseskandalene i moderne tid?

Forfatter

4 kommentarer om “En liten sprekk i tildekkingen av vaksineskandalen”

 1. Hei Terje !

  Takk for at du deler…Vaksinen mot Covid er det største overgrepet mot menneskeheten
  noen sinne sa jeg til politiet i 2020 og håpet i det lengste at jeg tok feil.
  Det var verre enn jeg visste.

  Mvh Gunnar

  Svar
  • Hm. En forsker på rabies og en dekan på en høyskole for orientalsk medisin kommer med påstander i en artikkel i Bangkok Post, som i likhet med “Terje” kunne hatt nytte av et kurs i kildekritikk.

   Sorry, men dere nede i kaninhullet har ikke fnugg av bevis for det du påstår.

   Absolutt intet evidensbasert bevis. Null niks nada.

   “Terje” skriver om “Stocholmssyndrom på steroider” og forstår fremdeles ikke at man kan få en sykdom selv om man er vaksinert mot den.

   Hehe man må jo bare le. Sirkus Koko.

   Svar
 2. Er det virkelig ikke mulig å få stoppet denne galskapen? Nå leser jeg ikke aviser og jeg har ikke sett Dagsrevyen på mer enn 10 år. Det jeg vet har jeg visst siden 2020. Stadig oftere kommer jeg i kontakt med mennesker jeg kjenner eller ikke kjenner fra før. Sist møttte jeg en gammel kjenning som fortalte at han stadig vekk mistet hørselen på det ene øret. Han fikk en dott lignenende følelse i øret. Forklaring kan du finne hos lommelegen. Det var tydelig at det plaget ham. Han innrømmet at han hadde fått 3 doser, noe som overrasket meg. Da jeg hadde høyere tanker om ham. Hadde ikke noe ønske om å konfrontrere ham med fakta. Det er ikke mitt problem. Det jeg finner problematisk er det faktum at mange nok aner at denne vaksineringen er noe merkelig noe. De får noen hint her og der. Men de blir ikke overbevist. Som en eldre kvinne sa i 2021, du er ikke den eneste som advarer meg, kjenner en eldre dame på over 80 år, hun har ikke planer om å vaksinere seg. Men hun sa hun kom til å gjøre det og hadde allerede fått en dose. Sa hun, med et skjevt smil. NRK online kommer stadig med noe nytt om temaet «long covid eller korona». Det siste er en tablett som visstnok skal kurere alle bivirkningene. Ere mulig! For ca ett år tilbake mener jeg kom det frem at legene på Drammen sykehus var frustrert over alle plagene folk nå plutselig hadde. Hvordan skulle de stille diagnoser? De hadde aldri vært borti noe lignende. Stadig oftere skriver derimot NRK om stadig flere plager som de fremdeles kaller «long covid». Dr Næss en overlege på et sykehus i sør, skrev at dette som man da startet med å kalle Covid, var en influensa. En mild en den vinteren 2020. Hoved mediene MSM, har fremdeles ikke fortalt alle dårene – at plagene deres IKKE kan relateres til Influensa. De nevner ikke VAKSINE dosene med ett ord. Ikke med ett ord forsøker de å fortelle Sannheten. Det hevdes at det ikke er en eneste Domstol som akter/tør å ta tak i dette. Greit; da sier jeg: siste mann ut, slukker lyset!

  Svar
 3. Ja enig I det du skriver her Terje,og du hvet når Maktsyke mennesker og Myndighetene og med WHO Og ikke minst VAKSINE kongen Bill Gates prøver å Leke GUD og har med mål å få Vaksinert hele Verden med sine Tyranniske Adferd ja da er det Fullstendig galt, og dette må vi som er i mot denne Galskapen kjempe for og hele Sannheten skal komme Frem…

  Svar

Legg igjen en kommentar