Eksplosiv sak i Tyskland: “The RKI-files”

(Bildet over skal ha vært fra en kafé i Tyskland hvor gjestene gikk med såkalte “pool noodles” for å opprettholde “meter’n” unna hverandre)

Pandemi-historien vi har vært gjennom de seneste årene er med meget høy sannsynlighet blant én av de største medisinske og politiske skandalene gjennom historien. Det som allerede på nåværende tidspunkt finnes av dokumentasjon og bevis viser dette tydelig, men det skader ikke med mer bevis og enda flere avsløringer som et ledd i prosessen med å få folk til begripe at det må til en (ekte) oppvask.

I Tyskland har det kommet frem en rekke dokumenter fra Robert Koch Institute (RKF), den tyske ekvivalenten til FHI i Norge; de såkalte “RFK-files”. Vi kan jo håpe at denne saken kan være kimen til en slik oppvaskprosess.

Professor Dr. Stefan Homburg fra Leibniz Universität Hanover går i dette 9 minutter lange klippet gjennom litt av den potensielt eksplosive saken:

What do the RKI-Files really show? (youtube.com)

Forfatter

En kommentar om “Eksplosiv sak i Tyskland: “The RKI-files””

  1. Ja og hvor mange Beviser og dokumentasjoner trenger Myndighetene og FHI og ikke minst Waksine tilhengerne som klarer nok en gang å feie dette under Teppet “Igjen”, men det er “en tid for Alt” Og den vil Komme..

    Svar

Legg igjen en kommentar