Har Trofast skylden for klima-forandringene?

Jeg har hørt om det i flere år, men først nå funnet en video som rett og slett gir Trofast og vennene hans skylda for klima-forandringene.

Etter hva jeg har forstått, er det ikke meningen at vi mennesker skal ha kjæledyr i fremtiden, ikke den fjerne, men faktisk den som er ganske nær; År 2030. Og da må det jo gis en god begrunnelse, slik at selv den mest inderlige hunde-elsker tenker at: “Skal jeg være med å redde klimaet for fremtiden, må jeg enten fôre med det nye fôret laget av insekter eller lab-kjøtt eller sende Trofast til de evige jaktmarker og ikke skaffe noen ny”.

Folk som lar seg overbevise av informasjon som dette, vil antakelig, akkurat som de som trodde det var et livsfarlig virus på ferde i verden fra slutten av 2019 – 2022, være med på å avlive de søte små vovsene og kattepusene, på lik linje med de som anga sin nabo for å ha besøk av mer enn en person under nedstengningen.

Så jeg spør: Hva med deg? Skal du sørge for at naboens barn må vokse opp uten kjæledyr slik at klimaet kan “reddes” for fremtidige generasjoner? Eller skal du lytte til de som avdekker hva dette med klima-forandringene egentlig bygger på? Du kan for eksempel lese hva Kjell Schevig presenterer på sin blogg https://avdekt.no/

Forfatter

Legg igjen en kommentar