Den elleville klimapropagandaen i pressen

Det er helt surrealistisk å bivåne hovedstrømspressens virksomhet for tiden, men sett i lys av hva jeg mener nå helt tydelig har blitt pressens reelle rolle i samfunnet er det hele kanskje ikke så rart likevel. Et eksempel er at denne pressen i pardans med deler av helseetablissementet de to siste årene på mesterlig vis har lykkes med å få vaksinebivirkninger, i en nærmest “psykologisk-alkymistisk” prosess, omgjort til å hete “long covid”.

Som en anekdote kan jeg tillegge at jeg senest for noen dager siden møtte en fremmed på en kafé som fortalte meg oppgitt at han hadde fått “long covid” for to år siden, og hadde fått permanent ødelagt helse. Han hadde tatt dose 3 av vaksinen i starten av 2022, og umiddelbart (ila påfølgende uke) fått “long covid”. Han hadde hatt såkalt Covid-19 én gang også i 2020, da uten større problemer. Etter at han tok dose 1 og 2 i 2021 hadde han hatt såkalt Covid-19 ytterligere to ganger, og da lå han “flatt” i omtrent 12 dager begge gangene (så bra virker vaksinen mot sykdommen altså). Men etter dose 3 gikk han umiddelbart og enn så lenge permanent ned for telling. I dette bildet hadde legen naturligvis konkludert med “long covid”, og tilføyet at med slik “long covid” var det i utgangspunktet heller intet man kunne gjøre.

Klimapropagandaen blir også villere og villere

Ekspertene blir bare villere og villere når det gjelder pandemien, men i det siste, spesielt det siste året, har det begynt noen merkelig narrativer også når det gjelder klima.

Én ting er at det bygges falske narrativer om hetebølger, hvor nærmest falske temperaturmålinger, eller der hvor man har begynt å måle bakketemperaturen i solsteika, brukes over en lav sko. Eller hva med de berømte værkartene med farger som brukes, hvor et eneste blikk på bildet forteller deg bedre enn tusen ord at du er utsatt for en agenda som skal manipulere deg:

Men pressen har begynt å dra det enda litt lenger, for nå er det også en helt tydelig pågående kampanje for å programmere inn følelsen av at ferie i “syden” er en dyster, farlig og uetisk affære. TV2 hadde i våres et vilt stykke propaganda:

(Faksimile fra tv2.no)

TV2 dikter altså opp begrepet “dødelig klimacocktail” hvor de videre skriver:

Sommerferie i sydlige strøk betyr behagelige badetemperaturer og garanti om gyllen brunfarge, men sydenferien har en dyster og mulig helsefarlig bakside.

Hvis du skulle innbille deg at det er noe kos med behagelige badetemperaturer og solbrun hud, skal du tro om igjen. For nå er det faktisk en ny virkelighet, eller The New Normal som vi hørte i pandemien:

(Faksimile fra tv2.no)

TV2 glemmer for øvrig i farten å fortelle at skogbrannene i svært mange tilfeller var påsatt av brannstiftere.

TV2’s artikkel er et fortettet stykke propaganda, og jeg kan ikke ta for meg alt. Les selv. Men på slutten kom det noe som ga meg en underlig følelse:

(Faksimile fra tv2.no)

Grupper som gravide, de med underliggende sykdommer og eldre er i faren for å dø av terrortemperaturen, altså.

Hmm hvor har jeg hørt noe lignende før?

Etter å ha tenkt litt kom jeg på det:

(Faksimile fra fhi.no og deres vaksineanbefalinger)

Det er jo nøyaktig de samme gruppene som de siste 2 årene fortsatt har blitt anbefalt å ta de skadelige koronavaksinene!

Vaksinene mot Covid-19 har i stor grad blitt stanset siste årene. Årsaken er naturligvis at de ikke virker, og at sikkerhetssignalene på dem hyler oss i ansiktet. Faktisk er 3 av 4 (AstraZeneca, Moderna og Janssen) blitt trukket tilbake pga. at de har vært skadelige. Likevel anbefaler FHI fortsatt at enkelte grupper skal vaksineres.

Jeg får avslutte med å si at jeg frykter at denne memen er mer dokumentarisk enn man skulle like:

Forfatter

4 kommentarer om “Den elleville klimapropagandaen i pressen”

  1. Helt korrekt og sammsvar med min vurdering siden dette starte 2019. Det er en ting jeg må påpeke, det er ordet “vaksine” Slik jeg forstår dette er det hverken medisinsk, etter juridisk lovlig å kalle disse injeksjonene for “vaksiner” Er jeg feil der.

    Svar
    • Du har helt rett men å bruke “Ordet Vaksine” er jo så Trygt og Sikker og folket blir jo Manipulert bare å høre om “VAKSINE ” den liksom gjør noe med deg og meget synd att flertallet ikke klarte å stå i mot Narrative fra Myndighetene og Politikerene , men det kommer en tid for ALT…

      Svar
  2. Har andre observert at det er mange mennesker som får Helvetesild etter denne «vaksinen». Er det en bivirkning?
    Syntes jeg stadig hører om det nå etter « Pandemien»

    Svar

Legg igjen en kommentar