Den store løgnen – Del I

Den religiøse troen på at vaksiner har reddet den menneskelige rase

Følgende sitat har ofte blitt kreditert Nazi Propaganda Chief Joseph Goebbels, men det finnes strengt tatt ikke bevis for at det opprinnelig kommer fra ham. 

Uansett så er det en utmerket sammenstilling av propagandakonseptet «Den store løgnen».

“Om du forteller en stor nok løgn mange nok ganger, så vil folk til slutt tro på den. Løgnen kan bare opprettholdes i de tilfeller der staten kan beskytte folket fra de politiske, økonomiske og/eller militære konsekvensene av løgnen. På den måten blir løgnen et vitalt instrument for staten til å undertrykke motstand, fordi sannhet er løgnens dødelige fiende, og derfor er sannheten i videre forstand statens største fiende». 

De siste årene har vist oss at også helsemessige konsekvenser staten kan «beskytte» oss mot kan legges til utsagnet. 

Du skal ikke tro, du skal vite. Julaften 2021 sto jeg utenfor mammas leilighet med hjertet i halsen. Jeg hadde ringt på flere ganger uten å få svar, og hadde heller ikke fått tak i henne hele morgenen. Noe var galt. Kanskje hun hadde ramlet og trengte hjelp, eller så hun lå syk i sengen og hørte ikke telefonen. 

Straks jeg hadde låst meg inn forsto jeg hvorfor.  

En eller annen gang på morgenkvisten hadde hun stått opp, antagelig for å besøke toalettet, og helt enkelt falt om. Mest sannsynlig død før hun traff gulvet.

Jeg fant henne i en dam av blod og oppkast, blå og livløs, fremdeles varm å ta på. Ansiktet hennes er til evig tid brent inn på netthinnen min. Og til sønnen min, som var med for å hente bestemor til julefeiring. Jeg kan fortsatt høre de sjokkerte skrikene hans, og mine egne, som et ekko i hodet. 

14. desember tok hun 3. dose av Modernas mRNA vaksine mot det som kalles covid19. Obduksjonen viste massiv hjerneblødning, umiddelbar død.

Selv om vi nå lever i 2024 og de fleste burde være godt informert om den enorme «uforklarlige» overdødelighet vi har hatt siden vaksinene ble rullet ut, vil nok mange allikevel trekke den slutning at det som hendte mamma var en enestående hendelse.[1] Hun var bare et tilfeldig offer, uheldig helt enkelt.  Bivirkninger er veldig, veldig sjeldne. Eller så hadde det ikke noe med vaksinen å gjøre, hun var tross alt gammel (70-årene).

Det er tryggere å få vaksine enn å få sykdommen det vaksineres imot.  

Det var det hun ble fortalt. Derfor tok mamma tre doser av en vaksine hun egentlig ikke ville ha, og heller ikke trengte. En vaksine som ikke hindrer smitte, ikke hindrer sykdom, og som til tross for heftig forsikring fra media, helsemyndigheter og maktpersoner kloden over, faktisk ikke er trygg. Overhodet. Min mammas historie og et utall andre like tragiske og enda mer tragiske historier, hindrer ikke nesten hele verdens befolkning i å ukritisk tro at vaksiner har reddet den menneskelige rase. 

Det har vist seg at bivirkninger som slag og hjerteattakk troner høyt på listen over dødelige bivirkninger av mRNA vaksinasjonen. Ifølge Dr. Peter McCullough, og Dr. Aseem Malhotra, som begge er anerkjente kardiologer, må vaksineringen med denne teknologien stoppes umiddelbart. [2]

Hvordan kan jeg med sikkerhet bevise at det var den 3. dosen med mRNA som tok livet av mamma? Svaret er at det ikke er min jobb å bevise det. Det er helsemyndighetenes jobb å bevise at det IKKE var det.  [3]

Fullstendig frivillighet, helt uten press eller tvang! I forbindelse med covid-19 – pandemien ble hele verden grundig informert om at det snart kom en vaksine som skulle redde oss. Det var den eneste løsningen, og en Guds (eller rettere sagt, farmasøytisk industris) gave til jorden, som alle måtte skynde seg å ta en uendelig mengde doser av. 

At vaksinen kun var hastegodkjent og ekstremt utilstrekkelig testet, og basert på en helt ny teknologisk plattform, er det fremdeles veldig mange som ikke har fått med seg. Vaksiner er jo som kjent veldig trygge og veldig effektive, og helt ensbetydende med god helse. 

Var det overhodet noen som ble informert om at de var med i et enormt stort medisinsk eksperiment? Ble alle ulemper, risikoer og det faktisk helt eksperimentelle ved denne vaksine-utrullingen forklart for dem som stakk frem armen, enten frivillig eller under enormt sosialt press? 

Med noen hederlige unntak, så var det ikke det. 

Informert samtykke er et ekstremt viktig etisk konsept innenfor den medisinske vitenskap. Som følge av Nürnberg – rettsakene etter krigsforbrytelsene begått i 2. verdenskrig, der den ledende medisinske elite behandlet mennesker som forsøksrotter, ble det lagt ned 10 standarder for hvordan leger og forskere skulle forholde seg til forskning utført på mennesker. Altså en ny standard for etikk innenfor det medisinske faget.

Et av de strengt uttalte kravene som ble nedfelt, omfattet at all medisinsk forskning skal være basert på fullstendig frivillighet og informert samtykkeIngen forskning (eller medisinering) kan foregå under press eller tvang. Prinsippet skal beskytte individets rett til autonom bestemmelsesrett over egen kropp. Legen må også vurdere risikoene opp mot fordelene, og unødig skader, smerte og lidelse må unngås. Dette kalles Nürnberg-kodeksen og er en verdensomspennende akseptert kodeks.[4]

I utrullingen og massevaksineringen av hele Norge (og resten av verden) ble omtrent INGEN av de 10 kodeksene overholdt.  

Mord eller uaktsomhet med døden til følge. Mamma ble aldri informert om risikoene eller det eksperimentelle ved disse vaksinene (unntatt gjennom meg). Hun var gjennom hele livet kondisjonert til å tro at absolutt alle vaksiner er trygge og effektive. Hun ble fortalt at risikoen ved å ikke ta vaksinen var enorm, og at hun derfor måtte ta covid-19 vaksine. Tre ganger.

I aller ytterste konsekvens er dette i verste fall mord, i beste fall grov uaktsomhet med døden til følge.   

Den store løgnen. Da den nye mRNA-vaksinen for C19 ble rullet ut og sprøytet inn i utallige armer, var det INGEN som kunne vite at den var trygg eller effektiv. Det var kun et tomt mantra som overhodet ikke hadde noe med virkeligheten å gjøre. Manglende forskning og forskningsjuks ble raskt avslørt, men uansett ble dette tomme mantraet kontinuerlig proklamert overalt hvor vi snudde oss. Prentet inn i sjelen vår med blokkbokstaver.  Mantraet ble faktisk utviklet tidlig på 1900- tallet, etter at John D. Rockefeller overtok hele den medisinske industri. Det har siden blitt solidifisert gjennom snart 130 års heftig indoktrinering. 

Mamma ble løyet for og ofret på vaksine-alteret. Hun er ikke alene. Dette er et offer menneskeheten har blitt fortalt at de må gjøre. Akseptere, for å bevise vår tro på vaksine-guden. Dessverre krever vaksine-guden mange liv. Det er en nokså blodtørstig Gud.  

Bare den overveldende mengden av innmeldte skader, direkte dødsfall, overdødelighet og menneskelig lidelse etter korona-vaksinasjonen burde være nok til å skremme vannet av alle og enhver. [5] Har man ikke fått med seg dette må man ha levd under en stein de siste årene, eller vært klistret til Norges Rikskringkasting, noe som i prinsipp er samme sak.

I Norge har vi solid tro at vaksiner har reddet menneskeheten. Å vaksinere barna sine fra de er nyfødte er noe de fleste bare gjør uten å reflektere videre over det. Vi føler sågar at vi er gode foreldre som beskytter barna våre mot sykdom. Det er et program som går på repeat uten særlig refleksjon hverken fra foreldre eller helsepersonellet som setter sprøytene.

Er vaksine-guden faktisk så god og barmhjertig som det hevdes? Er barnevaksinene fullstendig harmløse og redder barneliv? Etter de siste årenes enorme vaksineskandale må vi faktisk stille spørsmålet. 

Del II av denne artikkelserien blir publisert fortløpende. 


[1] www.lovoghelse.no artikler 

[2] https://podcasts.apple.com/no/podcast/the-mccullough-report/id1562849542?i=1000603074711

https://podcasts.apple.com/no/podcast/the-mccullough-report/id1562849542?i=1000598371816
https://www.instagram.com/reel/C9lD9Z2O5uc/?igsh=MWxjaGs2dHJrbGc4dg==

[3] https://lovdata.no/dokument/NL/lov/2001-06-15-53?q=pasientskadeloven

[4] https://www.forskningsetikk.no/ressurser/fbib/lover-retningslinjer/nurnbergkodeksen/

[5] https://denisrancourt.ca/uploads_entries/1659483189845_USA%20ACM%20vaccine%20deaths%20-%20article—-19m.pdf

Forfatter

12 kommentarer om “Den store løgnen – Del I”

  1. Hjerteskjærende å høre. Viktig at sannheten kommer fram. Meget bra artikkel. Det pågår en enorm tildekking av resultatene av eksperimentet. Vi ser konsekvensene med våre egne øyne nå.

    Svar
  2. Godt skrevet! Jeg deler forfatterens syn. Trist å høre en slik historie, og tragisk at løgnene, propagandaen og indoktrinering om covid-injeksjonene fortsatt lever i beste velgående selv om sannheten er rett foran oss.

    Svar
  3. Har selv en far som fikk hjernekreft etter 4 og 5 booster-dose, selv om jeg advarte han. Riktignok er han i 80-årene og i en alder hvor slik kan forekomme av flere grunner, men litt påfallende at det skjedde etter injeksjonene. I helsevesenet er det selvsagt ingen som trekker paralleller mellom turbokreft, hjerneblødning, hjerteproblemer og andre alvorlige konsekvenser etter at kvakksinene ble rullet ut…

    Svar
  4. Disse såkalte vaksinene er velegnet til å miste all tillit til helsevesenet. Det snakkes fremdeles ikke om bivirkninger, død og fordervelse

    Svar
  5. En sterk Historie og meget Trist å lese om din Mamma, og ja dessverre er dette den fulle Sannheten om Vaksinen og Bedrageriet rundt den og fatter ikkje den dag idag att folket så lett lot seg overbevise om denne store Ugjerningen som ble gjort av til dels Arrogante og Feige Myndigheter og Politikere og dessverre ser vi også Narrative innen Leger og Helsevesenet og ikke minst i Media som har altfor stor Makt, men tror nå att flere sitter med “Dårlig Samvittighet” Og vil prøve å lette på Byrdene de sitter på for “ALT”Kommer opp for en Dag Uannsett..

    Svar
  6. Tusen takk for alle tilbakemeldinger.
    Dette er en kamp vi er nødt til å ta, ellers vil det gjenta seg og gjenta seg. Heldigvis ser det ut til at flere er i ferd med å våkne. Men det går veldig sakte…

    Svar
    • Eg er så utrulig glad for kvar gong eg finn nokon som skriv om dette. Eg følte umiddelbart at dette var ei stor stor løgn som kom til få alvorlige konsekvensar. Eg “såg” eit syn Erna Soberg stå med ein gjeng rundt seg der ho mana til tausheit og hemmeleghald om det som skulle foregå. Eg har alltid hat sterk intuisjon og føler løgnerer umiddelbart, og det kan vere tøft nok til vanleg. Men dette la ei klo i mellomgolvet som ikkje slepte taket, og har framleis ikkje slept taket heilt. og sjølv opplevde eg at mi mor som høyrde på meg til å begynne med, likevel tok 2 doser mRNA. fordi min bror og svigerinne overtalte henne og sa eg spreidde konspriasjonsteorier som berre var løgner frå vaksinemostadnere. Dei nekta å lytte til det eg hadde funne ut via andre nettsader. Mi mor blei alvorleg sjuk etter 2. dose, ho fikk ein type kreft som spiste opp lungevevet og den type kreft var mest vanlig å finne hos alle som arbeidet med asbest. Asbest blei forbudt i Nore i 1958 og mi mor hadde aldri arbeidet med asbest. Då eg sa dette til legane og bror min,var dei snare og sei at folk som fikk denne type kreft kunn gå med det i mange år før det utvikla seg, ergo meinte dei at mi mor kunne ha fått det gjennom å vaske arbeidsklærne til far min, og endå til så langt tilbake som sin eigen fars arbeidskle. Då sa eg, jammne då er vel også eg utsatt. Eg som var i vaskekjellaren i lag med mi mor når ho vaska klær, også arbeidklærne til min far. Det sa dei ingenting til og rådde meg heller ikkje til å undersøke.
      To eg er tante til fikk alvorlige biverknader. Ei fikk blødningar og blødde i eit år. Ein anna fikk både hjertepose og hjertmuskelbetennelse. Min mann tok 1 sprøyte, trass mine advarslar, men med oppfordring gjennom arb.plass og at alle andre skulle ta den, samt påverknad av propagandene i NRK førte til at han ikkje tore stole på meg. Nokre få dagar etter stikket fekk han eit gedigent hjerteinfarkt. Då eg snakka med ein kardiolog på Haukeland i Bergen der eg spurte han om det var pågrunn av mRNA-injekskjonen som eg nekta å bruke ordet vaksine på, blei han stille
      stille så lenge at eg måtte spørje om han var der. Ja, sa han. Eg er her, men eg må berre tenke ut kva eg skal svare deg. Vi må vere forsiktige med kva vi seier om vaksina.
      Vel, eg er redd dei slepp unna alle som var med på denne store løgna om ein pandemi. Det verste er at eg har prøvd å informere bde før, under og etterpå, men folk blei så styrte av frykt fordi dei har ein enrom tillit til myndigheitene. Det hadde kanskje eg også hatt om eg ikkje var i så stor grad i kontakt med min eigen intuisjon som advarar. Folk latterleggjer alle som prøvde åadvare, og vi var konspiratoriske og det som verre var, og kom til å ta livet av andre ved å ikkje ta mRNA-injeksjonane. Familier og lvislange vennskap er gått i oppløysing, og altfor mange liv er blitt ødelagt av bivirkningar og død. Det er eit skrekkscenarie eg aldri trudde skulle vere mogleg å oppleve i vår opplyste del av verden. Og eit tnakekors er at slik eg opplvede det, så var det dei eg hadde sett på som særleg opplyste og lærde med høg utdanning, som blei så inderleg skremde av fryktpropagandaen. Dette blir ikkje gløymt av oss som blei utsatt for hets og baktalelsar. Alt dette svik, lygn og bedrageriet som pågrå i all offentlegheit som foolk ikkje orkar å lese om eller dobbeltsjekke om fakta. Så no får NRK og mediahus i Norge og verda ellers, lov til å faktasjekke alt vi skal lese. Dei har sjølve drive støtta opp om ein alvorleg konspirasjon mot meneskeheita, og meinar dei serverer god fisk. Takk til alle som står på for å få fram alle fakta!

      Svar
      • Takk for din tilbakemelding og at du deler din historie. Det er så viktig nå at flest mulig bryter tausheten. Med din tillatelse vil vi gjerne publisere din opplevelse på Lov og Helse sin side. Vi sender deg en mail.
        Hege

        Svar
  7. Ja flere “Våkner”Etterhvert men tror der er en viss frykt fra flere og spesielt Media for å fortelle Sannheten og WHO Må ikke få noe Makt der de kan regelrett kjøre over Menneskeheten med sin Arrogante oppførsel der de vil prøve med Tvangsvaksinering av å “Leke Gud” Og det vil Sraffe seg, og må bare få ta med ett Bibelsk vers fra Efeserbrevet 6-12 som er fortreffelig sant I denne onde tiden vi nå lever I…For vår kamp er ikke mot kjøtt og blod, men mot maktene, mot myndighetene, mot verdensherskerne i denne tidsalders mørke, mot ondskapens åndelige hærskarer i himmelrommet.
    Efeserbrevet 6:12 BGO

    https://bible.com/bible/2216/eph.6.12.BGO

    Svar
  8. Et utrolig viktig spørsmål som har åpenbart seg for flere pga den såkalte pandemien er om virus finnes. Det finnes ingen vitenskapelige bevis for at noen har isolert et virus/partikkel som kan gjøre folk syke det i hvert fall. Og hvis virus ikke finnes så rakner hele virus-paradigmet og grunnlaget for omtrent alle vaksiner faller bort. Og da kan folk omsider finne de riktige årsakene til at de blir syke. For folk blir dessverre syke i akselererende fart. Et søskenpar har gitt ut en bok om hvor trasig det står til med befolkningen i USA. Her er et langt, men veldig fint intervju med de
    https://rumble.com/v5b73od-calley-and-casey-means-the-truth-about-ozempic-the-pill-and-how-big-pharma-.html?fbclid=IwY2xjawEuhfhleHRuA2FlbQIxMAABHYyIQn6TCTJ1CJANitJvys5N2zpU_7c6afiFR3c8TRP5WIbIjTW15HrI1Q_aem_0D5I2T8yxQwTa3FNG1LBKw

    Svar
  9. Hei og takk for all informasjon. Jeg har et spørsmål:
    Når en pasient har fått kreft, får behandling hvor man tar ned all motstand, begynner på 0-stadiet, alle kreftceller er borte, immunforsvaret er på null.
    !. Hva bygger man opp med?
    2. Er det individuelt fra person til person, eller bare en prosedyre?
    3. Jeg har lest meg til at pasienten skal på nytt ha alle vaksiner! Er det noe her som ikke er bra?
    til og med Covid-19 vaksinen skal de ha, den som har gjort så mye skade!! Hvorfor?
    4. Er legene samkjørte eller er det uenighet?
    Veldig fint med tilbakemeldinger. 🙂

    Svar
  10. Hei!
    Det var viktige og alvorlige spørsmål som krever at man går skikkelig inn på tema, men veldig kort og overfladisk:
    1.vitamin D- Vitamin C, B vitaminer, magnesium, kobber jern balansen. Spise ren mat (proteiner og fett fra økologiske gressfora dyr, økologiske grønnsaker) . som bygger opp celler og immunforsvar.Moderat styrketrening og mye frisk luft og mosjon.
    2. Det er nok individuelt hva personen har tapt av immunforsvar og næringsstoffer. Kan lønne seg å ta en fullstendig sjekk.
    3. Dette må pasienten avgjøre med sin lege. Personlig ville jeg ikke tatt noen vaksiner.
    4. Jeg regner med at du snakker om kreft her. Legene er nok ikke helt samstemte, men følger nok en protokoll. Det skal uansett være opp til enhver lege å anbefale behandling til egen pasient i samsvar med pasientens ønsker, liv, og behov.

    Svar

Legg igjen en kommentar