Den store løgnen Del II – Vår tids medisinske mirakel? 

Å få immunitet uten å måtte gå igjennom sykdommen, og dermed unngå risikoen sykdommen representer, gir immunologisk mening. Dette er den iboende egenskapen vaksiner skal ha. Om ikke, gir vaksinering overhodet ikke mening.

Dersom vaksiner redder menneskeliv og utrydder sykdommer, sparer man også samfunnet for store økonomiske tap. Det er lettere å vaksinere en hel verden enn å sørge for rent vann og sunn mat til en hel verden. Dessuten er det ekstremt mye mer lukrativt. 

Vaksineprodusentene har snublet over den stappfulle gull-gryta ved enden av regnbuen. 

Hvordan de medisinske institusjoner ble salgsapparat for farmasøytisk industri. Tidlig på 1900 tallet kjøpte John D. Rockefeller opp alle universiteter i USA (og mediehus), og dermed hele den medisinske institusjon. Frem til da hadde legevitenskapen blitt gitt videre til lærlinger som fulgte legene, og mye av medisinene som ble brukt var basert på planteekstrakter. Det var en lite regulert bransje. 

Rockefeller konstruerte derfor sitt eget medisinske curriculum[1] , basert på farmakologi (syntetiske ekstrakter fra olje), og alle som trengte stipend til drift av universiteter måtte følge hans curriculum. Media og enorme summer med penger, ble brukt til å fullstendig ødelegge ryktet og dermed bruken av naturlig medisin og naturterapi, og enhver lege som våget å snakke imot, fikk ødelagt slitt liv og virke (mye likt de leger som ila koronapandemien våget å snakke imot C -19 vaksinering).

Dermed forsvant all naturlig medisin og ble erstattet av kjemisk og syntetiske stoffer, som kunne produseres i et laboratorium, patenteres og selges dyrt. 

Vaksine-ideologien vokser frem. Koppevaksinen hadde vært den eneste vaksinen i nærmere 100 år, men fra ca 1900 gikk utviklingen av vaksiner mot smittsomme virussykdommer i et rykende tempo.

Fremdeles så strevde produsentene med at mange ble veldig syke av vaksinene, og de farmasøytiske selskapene I USA ble saksøkt av mennesker og pårørende som opplevde merkelige symptomer eller død etter vaksinasjon, og av fortvilte foreldre hvis barn ble skadet av sprøytene. 

Kreative som disse sjelene jo er, fant de løsningen på dette i 1986, ved å true president Ronald Reagan med at de ville slutte å produsere vaksiner, dersom han ikke gjorde noe med saken.  Bruken av vaksiner som preventivt tiltak mot sykdom var allerede etablert, og Reagan tok derfor dette meget alvorlig. 

Resultatet ble en ny lov « H.R.5546 – National Childhood Vaccine injury act of 1986”. 

“No person may bring a civil action … against a vaccine administrator or manufacturer … for damages arising from a vaccine related injury or death.”  42 U.S.C. 300aa-11 

“The vaccine injury Act pre-empts all design-defect claims against vaccine manufacturers… for injuries or death caused by a vaccine side effect” Brusewitzv. Wyeth, 562 U.S. 223  [2]

Denne loven fritar alle vaksineprodusenter for ansvar overfor barn som blir skadet av vaksinene de får. Foreldre kan ikke lenger saksøke produsentene, men må saksøke staten dersom de mener barna deres har blitt skadet av vaksiner. 

I prinsippet betyr dette at det er svært liten sannsynlighet for å vinne frem med en vaksine-skadesak. Det er altså fritt frem for vaksine-produsentene. Dette er årsaken til at farmasøytiske selskaper er så ivrige etter å få vaksinene sine inn i barnevaksinasjonsprogrammet.  

Barnevaksinasjonsprogrammet. Er du ung i dag, så har du antagelig tatt mange flere vaksiner enn jeg på 50 år har tatt hele livet. I Norge inneholder barnevaksinasjonsprogrammet 39 (noen gis flere ganger) doser med vaksiner.[3]Disse settes fra 2-3 måneders alder og opp til 15 år. I USA inneholder barnevaksinasjonsprogrammet 72 doser, og det vokser stadig. 

Helt nyfødte barn får vaksine mot Hepatitt B før de har fått den første dråpen med morsmelk innabords. Sannsynligheten for at de blir smittet av en seksuell overførbar sykdom, eller en skitten sprøytespiss fra sin heroinavhengige mor, er tydeligvis overveldende på amerikanske fødeavdelinger. Dette til tross for at alle gravide (både i USA og i Norge) blir testet for Hepatitt B ved graviditet. I Norge venter de med Hepatitt B vaksine til barnet er hele 3 måneder gammelt. 

Leger, jordmødre og sykepleiere på helsestasjonen har alle lært at vaksiner redder liv, er helt ufarlig og hjelper barnet med å oppnå ønsket immunitet. Det er det samme alle foreldre har blitt kondisjonert til å tro. Og derfor stilles det få eller ingen spørsmål til vaksinering av spedbarn. De ser dessuten at barna ikke lenger blir syke av barnesykdommer, og dette forsterker selvsagt troen på vaksinene. Om dette skyldes vaksinene, eller at  det er gruppeimmunitet i foreldregenerasjonen fordi de har gjennomgått sykdom i barndommen er det ingen som snakker om. Om du spør legen, eller sykepleieren hva vaksinen faktisk inneholder blir de antagelig svar skyldig. De tar for gitt at innholdet er trygt og effektivt, og har aldri brydd seg med å sjekke innholdsfortegnelsen. 

Dersom de hadde sjekket, ville de antagelig blitt litt mer skeptisk til å sprøyte innholdet inn i vevet/blodet på et spedbarn. [4]

Fire påstander om vaksiner. Vaksine-ideologien vil lever med i dag har mage fellestrekk med religion. Det er helt enkelt noe vi har blitt fortalt er sant, og derfor tror på uten å stille spørsmål. Om du da ikke har opplevd noe som gjør at du begynner å tvile. For eksempel den enorme fremveksten av barn med ADHD, autoimmune sykdommer, plutselig krybbedød, konsentrasjonsproblemer og lærevansker. Hva er årsaken til at barn er så mye syke i dag? Hva er fellesnevneren? Er det faktisk sant at vaksiner har reddet menneskeheten? 

Påstand nummer 1: Barnevaksinasjonsprogrammet er årsaken til nedgangen i barnesykdommer. Vaksineprodusenter og helsemyndigheter verden over, gir vaksiner æren for å ha utryddet alle barnesykdommer. Hadde det ikke vært for vaksiner mot meslinger, røde hunder, kusma, polio og tuberkulose, stivkrampe, kikhoste og mange fler, så hadde folkehelsen lidd store kvaler.  Vaksiner har dermed reddet verden og alle barna i den. 

Korrelasjon er ikke det samme som kausalitet. Dette betyr at selv om et fenomen inntraff samtidig som et annet så er det ingen automatikk i årsakssammenhengen. Derfor er dette ikke umiddelbart et bevis på at vaksiner er årsaken til nedgangen. 

Faktisk så skjedde det store endringer i folks helsemessige tilstand FØR vaksinene ble introdusert. Menneskets iboende immunforsvar er avhengig av visse forhold for å fungere optimalt. God helse er avhengig av ernæring, sanitære forhold og tilgang på rent vann. Dette, samt redusert trangboddhet, er samfunnsendringer som skjedde i Norge en god stund før vaksinene ble introdusert, og nedgangen i sykdom og død skjedde før vaksineutrullingen. Det hindrer selvsagt ikke vaksineprodusentene i å ta all æren. [5]

Påstand nummer 2: Vaksiner gjør deg immun. Det er uvaksinerte sin skyld når disse sykdommene dukker opp igjen. Dette er åpenbart ikke sant. Det er fortsatt utbrudd av Meslinger, Polio finnes fremdeles, Tuberkulose er vi ikke kvitt, og nå er kikhoste på full fart inn i samfunnet igjen, til tross for at hele Norges befolkning er vaksinert minst fem – seks ganger. 

Vanligvis får uvaksinerte mennesker skylden for disse utbruddene av «utryddede» sykdommer. Men fakta er at utbruddene omtrent alltid skjer i vaksinerte mennesker. Dette kalles gjennombrudds-sykdom.[6] Vaksiner gjør deg ikke immun. I beste fall gir det mildere sykdomsforløp. Noe som igjen gjør at smitte ikke blir forhindret, men faktisk øker. Vaksine for kikhoste (DTaP, Tdap) som norske barn mottar i vaksinasjonsprogrammet avtar kraftig med tid. Barn blir derfor vaksinert mot dette i 5 omganger, voksne må gjenta vaksinasjonen hvert 10. år. [7] Denne vaksinen hindrer overhodet ikke sykdom og smitte. Den eneste positive egenskapen den eventuelt har, er at sykdomsforløpet blir mildere. Men dette er jo igjen årsaken ti at vaksinerte smitter videre. Vaksinen mot Hepatitt B som alle nyfødte får, har svært kort varighet. Undersøkelser viser at barn som fikk tre vaksiner mot Hepatitt B i barndommen ikke har antistoffer mot sykdommen når de blir ungdommer.[8]

Påstand nummer 3: Alle barnevaksiner har gått igjennom solid og etisk forskning . Det er Legemiddelverket som vurderer den kliniske dokumentasjonen og godkjenner vaksiner for bruk i Norge, i samarbeid med europeiske legemiddelmyndigheter (EMU). De aller fleste vaksinene i vi gir barn i Norge er utviklet i andre land og testet der. Vaksiner blir utviklet i Kina, India, USA, og Europa. Hvor vaksinene vi bruker i Norge kommer fra er det ingen god oversikt over. 

Overvåkes i kun 5 dager! Stanley Plotkin (født 12.5 1932) er en amerikansk lege som jobber som konsulent for vaksineprodusenter, bioteknologiselskaper og myndighetene i USA.  På 1960-tallet spilte han en stor rolle i utviklingen av vaksine mot røde hunder (Rubella), Rotavirus, Rabies og Cytomegalovirus (herpes). Til tross for at mannen nærmer seg 100 år er han i dag professor i barnesykdommer, og forfatter av boken «Vaccines», som har blitt et oppslagsverk på området. Bill Gates kaller ham for vaksines far og boken for «The Bibel of vaccines». 

I lys av spørsmålet (eller mer populært kalt konspirasjonsteorien) om at vaksiner kan gi autisme hos barn, samt andre nevrologiske sykdommer har advokat Aaron Siri [9] foretatt en 9 timer lang høring av Plotkin.  I avhøret fremstilt den 11.1.2018 vedrørende testing av vaksiner i barnevaksinasjonsprogrammet i USA, kommer meget interessante fakta frem:

  1. Plotkin innrømmer at den kliniske testingen av vaksiner har en varighet på kun 5 dager. 
  2. Plotkin innrømmer videre at 5 dager ikke er lenge nok til å kunne avgjøre hvorvidt vaksinen kan forårsake autisme, eller nevrologiske skader på barnet. 
  3. Han innrømmer også at de ikke bruker en placebo- kontrollgruppe, eller en kontrollgruppe i det hele tatt. 
  4. Deretter innrømmer han at det har oppstått sykdommer i immunsystemet til mange barn. Dette inkluderer spasmer – anafylaksi – hypersensitivtetssyndrom- artritt – systemisk lupus – vaskulitt – sykdom i nervesystem – Guillaume Barré syndrom – MS – myelitt – slag – muskelsvakhet.. mm rapportert etter vaksinasjon.[10]
  5. De bruker organer og vev fra fostere i forskningen, disse er i live helt frem til prøven blir tatt og er dermed i andre eller tredje trimester[11]

Ingen av vaksinene som CDC rutinemessig anbefaler gitt til barn ble lisensiert av FDA, basert på langvarig placebo-kontrollerte studier. Heller ikke de vaksinene som gis til norske barn er testet mot placebo eller testet på målgruppen de er ment for. 

Påstand nummer 4: Vaksiner er trygge og effektive, og langt å foretrekke fremfor å gå igjennom sykdommen. Denne påstanden er seiglivet. Det ser ut til at omtrent alle verdens helsemyndigheter er overbevist om at alle vaksiner er trygge og at alle barnesykdommer er mye farligere.

Og barnesykdommene kan selvsagt være farlige for noen barn. Dette gjelder spesielt underernærte, syke og barn med underliggende sykdommer.  Men mange av disse virusene er meget milde og har ekstremt sjeldent komplikasjoner når man går gjennom dem tidlig i livet. Så som meslinger (kan gi ettersykdom; hjernehinnebetennelse), røde hunder (fosterskader dersom mor blir syk under graviditet), vannkopper, kusma (farlig i voksen alder, spes for menn da det vil kunne angripe testiklene) og rotavirus. 

Barn som blir ammet av mødre som selv har hatt disse sykdommene får immunitet gjennom morsmelken og er immune til omtrent 5 års alder. Ved denne alderen er de best rustet til å gå igjennom barnesykdommene og få immunitet som varer livet ut. 

Uvaksinerte barn er friskere. Dr. Peter McCullough er en amerikansk kardiolog som gjennom covid- pandemien har fullstendig endret mening om vaksiner. Han er selv vaksinert mer enn 60 ganger og vaksinerte i begynnelsen av pandemien sine egne klienter med C-19 mRNA vaksinen. Han oppdaget raskt at vaksinen ga store bivirkninger, spesielt på hjerte og kar, men også hjerneslag og blodpropper. Han har for lengst sluttet å vaksinere sine pasienter og advarer sterkt mot den nye mRNA plattformen, og har faktisk uttalt at vaksineringen bør stoppes umiddelbart. Mistilliten denne vaksinen, og måten myndighetene verden over har presset den på befolkningen har ledet Dr. McCullough og mange andre leger med ham til å sette spørsmålstegn til også andre vaksiner, og da spesielt barnevaksiner. 

Mc McCullough og et stort nettverk av leger hevder nå at barn som ikke har blitt vaksinert er friskere enn vaksinerte barn. Vaksinerte barn lider oftere av matallergier, hudutslett, autisme, og det kan være sammenheng mellom vaksinerte barn og krybbedød.  [12]

Det er også nå bevist at febrile anfall hos barn har økt med 4 ganger hos vaksinerte barn.[13] Febrile anfall hos barn øker sannsynligheten for nevrologiske utviklingssykdommer som ADHD/ADD, andre lidelser på autismespekteret, manglende koordineringsevne og språkutvikling samt Tourettes og andre nevrologiske utfordringer. [14] [15]

I og med at farmasøytiske selskaper ikke kan holdes ansvarlige for skader vaksinene deres kan påføre barn, så har de selvsagt ikke noe insitament for å drive langvarig forskning. Det er mange som nå påpeker denne mangelen ved produktene som gis til barn i et enormt omfang.  

Dette reiser nok et spørsmål ved denne omfattende praksisen. Barn er ikke samtykkekompetente og kan ikke forskes på.

Del III – av denne artikkelserien publiseres fortløpende.


[1]http://archive.carnegiefoundation.org/publications/pdfs/elibrary/Carnegie_Flexner_Report.pdf

[2] https://www.congress.gov/bill/99th-congress/house-bill/5546

[3] https://www.fhi.no/sys/nytt/?blockId=142558&ownerPage=45329&language=no

[4] https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_vaccine_excipients

[5] https://frittvaksinevalg.no/kunnskap/vaksine/det-store-vaksinebedraget/

[6] https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/1884314/

[7] https://www.cdc.gov/mmwr/volumes/67/rr/pdfs/rr6702a1-H.pdf

[8] https://petermcculloughmd.substack.com/p/routine-infant-hepatitis-b-vaccination?r=15ghz0&utm_medium=ios&triedRedirect=true

[9] https://www.sirillp.com/aaron-siri/

[10] https://nakedemperor.substack.com/p/aaron-siri-interrogates-stanley-plotkin

[11] https://vaccineimpact.com/2015/new-fetal-cell-line-from-live-abortion-emerges-for-vaccine-production/?fbclid=IwAR3nA4xN-IxaB602CL10ku3nm6nlorWqb1YkpvrFPry_1fCaaS28dc9FrGk

[12] https://www.instagram.com/reel/C7dBUoftaZu/?igsh=cXZhZWUxdzh3dG52

[13] https://acrobat.adobe.com/id/urn:aaid:sc:EU:27bcbf43-6444-4ce6-95ea-36b247719231

[14]https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6636632/?utm_source=substack&utm_medium=email

[15] https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19004564

Forfatter

3 kommentarer om “Den store løgnen Del II – Vår tids medisinske mirakel? ”

  1. Bra oppsumert!!! Det medisinske kartellet prøver å eliminere « opprinnelig « medisin. Ser man nærmere på fagfeltet Virologi og « smitte teorien « også vil man finne mange brister. Uforklarligheter som våre nye vitenskapelige prester ikke kan tallfeste eller kategorisere. Det benyttes ikke testing av teoriene, altså grunnpilaren i den vitenskapelige metode.

    Viktigheten av D vitamin holdes unna befolkningen. Det skremmes med at sollys er farlig. Det er reinspikka tøv.

    Cannabis holdes også unna befolkningen. Guds gave til menneskeheten.

    Svar
    • Se også hvor mange uavhengige forskere og granskere som har dødd mistenkelig etter å ha utfordret det medisinske kartellet. Tilfellet Brandy Vaughn. Hennes historie er ikke en isolert hendelse.

      Se også Tanzanias president John Magufuli som avslørte svindelen med å teste frukter for det imaginære « viruset «.

      Også Haitis president, Jovenel Moise ble likvidert av columbianske leiesoldater trent av Pentagon. Han hadde promotert naturlig medisin. Og også sendt tilbake massevis av Moderna Inc injeksjoner. Tankene går til operation Condor og dødskvadronene som herjet Latin America tidligere. Ser man sammenhengen med narkokartellet som er en integrert del av medisinkartellet. Kjemikaliene og spesielt Acetic Anhydrid som er det kjemiske komponentet som gjør at man kan lage heroin. Søk opp hvilke selskap som lager dette. Noen få: blant annet Bayer. Og Solberg industrier på Sørlandet.

      Se også Alexander « Sasha « Kagansky, Barry Sherman,

      Burundis president og en minister i Zimbabwe. En annen interessant sak er WHO sjaføren Pyae Sone Win Maung. Dr. Bing Liu er en annen sak som fortjener oppmerksomhet.

      Svar
  2. Takk Hege for nok en informativ, grundig og veldokumentert artikkel!
    Jeg “våknet” i 2007 da jeg skjønte hvilke løgner verden er bygget opp på, og Rockefeller farmasimafien (Rockefeller som igjen er eid av Rotchild-dynastiet “høyere” opp i rekkene) er en del av dette puslespillet. Håper flere fikk en oppvåkning etter siste plandemi og ser at at hele løgnen om vaksinasjonsprogrammet stikker dypere og lenger tilbake i historien.

    Svar

Legg igjen en kommentar