Foreningen Lov og Helse og jeg har allerede brettet opp ermene

I en artikkel hos nettavisa Steigan.no med overskriften «Når starter etterforskningen av Erna Solberg og norske helsemyndigheter?», 20.10.2022 mener artikkelforfatteren, Margrethe Salvesen, at det er på tide at jurister bretter opp ermene, forbereder og iverksetter strafferettslige anmeldelser mot myndighetspersoner som har feilinformert om og feilhåndtert «korona».

Foreningen Lov og Helse (LoH) og jeg har en tid siden samarbeidet om å utarbeide og oversende til det såkalte «Koronautvalget» to innspill om at utvalget utreder og forbereder slike rettslige skritt. Nærmere detaljer finner du i LoH sin artikkel «Våre henvendelser til Koronakommisjonen», datert 20.10.2022.

Vi støtter fullt og helt Margrethe Salvesens oppfordring til jurister!

Hilsen pensjonert advokat, Terje Sørensen

Forfatter

Legg igjen en kommentar