Trollmannen fra OZ

Her kommer det et meget langt innlegg, med et tema som kan være blant de viktigste som eksisterer i dag. Akkurat som med den tilsynelatende kontroversielle og noe “absurde” The Great Taking (her er den på Rumble, her på Bitchute, og her som PDF) kan dette med første øyekast være vanskelig å godta. Kan det hele virkelig være så drøyt? Men med de vanskelige og kontroversielle tingene her i verden er det aldri riktig å konkludere med en gang, uten at lengre tids modning har foregått.

Vi har ikke kunnskap nok til å verken gå god for alt nedenfor, ei heller avvise det. Det eneste vi vet er at mye av det er meget godt kildebelagt og dokumentert. Dette legges herved ut slik at dette kan være åpent for debatt eller vurdering fra den enkelte.

(Senere vil det også legges ut en engelsk utgave)

Trollmannen fra Oz

Av Hans Erik Olav

(Først publisert på Rebell Yell Publishing).

Kidnapping av grunnloven, vårt rettssystem og domstoler, dermed den korporative overtakelse av suverene menneskers umistelige rettigheter og implementeringen av en ny totalitær verdensorden.

“Frihet går aldri tapt på en gang”

(David Hume – Wikipedia)

Vi folket er de rettmessige herrene for både kongressen og domstolene, ikke for å styrte grunnloven, men for å styrte mennene som perverterer grunnloven.

Abraham Lincoln – Wikipedia

(Faksimile google)

MERK: TIL TROSS FOR AT ALT I DETTE NYHETSBREVET UNDERBYGGES AV LETT TILGJENGELIGE OFFENTLIGE KILDER OG DOKUMENTASJON, OPPFORDRER JEG ALLE LESERE TIL Å UNDERSØKE FORHOLDENE SOM ER DISKUTERT I NYHETSBREVET FOR Å KOMME FREM TIL SIN EGEN OPPFATNING.

Advarsel: Det har tatt 12 år før jeg endelig for kort tid siden «fikk på plass» de siste brikkene i puslespillet om hvordan våre folkevalgte og våre domstoler, alle våre offentlige institusjoner – vitende eller uvitende – har deltatt i en operasjon som i praksis har pantsatt, ikke bare våre eiendeler, så som aksjer, obligasjoner og eiendeler beheftet med gjeld, men også vår person. Og ja, du hørte riktig, vi er alle pantsatt, dvs. vår verdi som levende og arbeidende mennesker.

«Spenn fast sikkerhetsbeltene» når du leser dette nyhetsbrevet fordi jeg tar deg med på en helt utrolig reise i løgn, bedrageri, svindel og forræderi.

Nyhetsbrevet er langt og inkluderer et 12-siders vedlegg for dokumentasjonsformål, fordi det på en omfattende og grundig måte forsøker å forklare hele den fiktive svindelen, vi som mennesker, er tvunget til å leve under, samt all galskapen vi lider under i hverdagen.

Nyhetsbrevet er en fortsettelse av min artikkel om «The Great Taking», der jeg forklarer og dokumenterer hvordan bank- og finanseliten (kartellet), med deltakelse fra våre politikere og rettssystemet, har tatt fra oss eierskapet til aksjer, obligasjoner og gjeldsbaserte eiendeler.

Dette er stadfestet i en amerikansk høyesterettsavgjørelse i 2018. Det inkluderer alle aksjer og obligasjoner «eid» av alle private og offentlige institusjoner/borgere (inkludert vårt oljefond og våre pensjonskasser)

Du kan lese om dette her: OLJEFONDET SOM FORDUFTET – by Hans Eirik Olav (substack.com)

Det er mye verre

I nærværende artikkel forklarer jeg at det er mye verre. Faktisk har vi, som mennesker, blitt pantsatt til fordel for den samme bank- og forretningskabalen, omtrent på samme måte som forklart i artikkelen «The Great Taking».

Gjennom lureri og forræderi, med bistand og deltakelse fra vår regjering – uvitende eller ikke – har de pantsatt og gjort oss til slaver ved å erstatte våre naturlige rettigheter under sedvanerett (såkalt Common Law) med forretnings/selskapslov, såkalt «trust-lov». Kort sagt; vi har blitt pantsatt og de eier oss. Vi har ingen rettigheter, bare privilegier som de kan gi oss, og ta fra oss hvis/når de ønsker det.

(Faksimile google)

To ekstremt viktige avklaringer

Umistelige rettigheter = absolutte rettigheter som individer er født med og ikke gjenstand for å bli tatt fra eller gitt bort av eieren

Suveren (suverenitet) = en som utøver øverste myndighet innenfor en begrenset sfære i den forstand at hver person født inn i denne verden med “umistelige rettigheter” er en «suveren» (engelsk: Sovereign).

Betydning

Sammen betyr “umistelig” og “suveren” at folket i en nasjon er suverene over staten (storting/regjering) fordi staten er en kunstig konstruksjon skapt av folket. Det betyr at hvis regjeringen ikke tjener menneskene i et samfunn, dvs. hver enkel suverene mann og kvinne som er i besittelse av umistelige rettigheter, da er det en rett og en plikt for enhver mann og kvinne å ta passende tiltak for å gjeninnføre disse umistelige rettighetene (av enhver mann og kvinne).

FAKTA: De umistelige rettighetene til menn og kvinner, det vil si suverene mennesker, har blitt utvisket over flere tiår av den politiske eliten og dens byråkrater til det punktet hvor disse rettighetene ikke lenger eksisterer. Siden suverene folk i utgangspunktet etablerte staten (storting/regjering) for menneskene, er det suverene menneskers rett og plikt å ta disse rettighetene tilbake.

Rollen og funksjonene til banksystemet – bankkartellet – er en vesentlig og integrert del – faktisk den ledende årsaken – som bidrar til uthulingen av folkets umistelige rettigheter.

Uansett hva vi opplever på den politiske arenaen og i samfunnet til daglig – falske klimaendringer, falske pandemier, wokeisme og uendelige kriger, er alt planlagte distraksjoner designet for å skape en globalistisk og elitistisk stat drevet av korrupte regjeringer «kjøpt og betalt» av bankkabalen; sluttresultatet er bortfall av det som i utgangspunktet er umistelige suverene rettigheter.

Kapringen

For å oppnå målet om en totalitær stat og en totalitær verdensregjering, må lovene og rettssystemet til alle nasjoner som forvalter disse lovene kapres ved å omgjøre disse offentlige organisasjoner og institusjoner til bedrifter (forretningsforetak/korporasjoner) indirekte eid og/eller kontrollert av bankkabalen, i det skjulte og på en måte som gjør at ingen alarmklokker ringer.

Dette er den sanne historien – i hvert fall en viktig del av den – om hvordan denne transformasjonen av vårt rettssystem og våre domstoler ble gjennomført «rett foran øynene våre» og «under nesen på oss», uten at noen stilte spørsmål om hva som har funnet sted.

For de som har lest min artikkel om “The Great Taking – OLJEFONDET SOM FORDUFTET – by Hans Eirik Olav (substack.com), kan du trygt anta at det er de samme menneskene og institusjonene og de samme “juridiske prosedyrene” som har blitt brukt for å kapre vårt rettssystem og våre domstoler til institusjoner som tjener én herre: bankkabalen gjennom sin kunnskapsløse og korrupte politisk elite.

Disse kreftene, med bistand fra våre politiske ledere, vil ikke stoppe før alt er tatt ifra oss og vi lever uten våre naturlige, medfødte, umistelige, og suverene rettigheter.

For å forhindre at dette skjer, må vi adressere to avgjørende problemer:

  1. Et privateid kriminelt bank og «penge-trykke system» som gjør hver og en av oss til gjeldsslaver.
  2. Et korrupt retts- og domstolsystem som gjør denne kriminelle virksomheten mulig; dermed bidrar til slaveriet.

Formålet med dette nyhetsbrevet

Nyhetsbrevet har to viktige formål:

  1. En forklaring på hvordan vår regjering og dens viktigste byråkratiske og administrative institusjoner (politi, domstoler, offentlige kontorer) har blitt kapret og nå opererer som forretningsvirksomheter/korporasjoner, hvilket gjør de ukvalifisert til å foreta seg noe som helst på vegne av mennesker.
  2. Det andre formålet er å forklare hvordan og hvorfor denne transformasjonen av rettssystemet fant sted for å installere en ny totalitær verdensorden, populært omtalt som “globalisme”, en kommunistisk/fascistisk totalitær verdensregjering, i likhet med George Orwells bok “1984”.

Hvordan loven har blitt pervertert for å ta fra oss frihetene våre

Den siste “spikeren i kista” var da de fleste av verdens offentlige institusjoner ble offisielt omgjort til forretningsvirksomheter, angivelig i 2008, og registrert som sådan av blant annet Dun & Bradstreets internasjonale register for kommersielle selskaper (DB). Som vi skal se nedenfor, eies DB av de samme selskapene som har “stjålet” alle våre aksjer og obligasjoner gjennom den juridiske implementeringen av The Great Taking, som startet på slutten av 1960-tallet og ble fullført omkring 2014, med Sverige som det siste europeiske landet som signerte denne lovgivningen.

Her er noen få eksempler, først Domstolen i Norge

Registrering som bedriftsenhet i Dun & Bradstreet internasjonale register:

https://www.dnb.com/business-directory/company-profiles.domstoladministrasjonen.528d97904768eebe902027e11532322e.html

Registrering som selskap i Brønnøysundregistrene:

https://data.brreg.no/enhetsregisteret/oppslag/enheter/984195796

Som det fremgår av ovennevnte registeringer ble Domstoladministrasjonen registrert som selskap i 2002.

Utsira Kommune Company Profile | UTSIRA, ROGALAND, Norway | Competitors, Financials & Contacts – Dun & Bradstreet (dnb.com)

Hvorfor er Utsira kommune, den minste kommunen i Norge, på en avsidesliggende øy i Nordsjøen, med sine 251 innbyggere, oppført i DBs internasjonale selskapsregister?

Som vedlegg til denne artikkelen har jeg tatt med en «Top of the pops»-liste over de tusenvis av norske statlige institusjoner som er oppført som selskaper i både Brønnøysundregistrene og i Dun & Bradstreet International Corporate Registry.

Still deg dette spørsmålet:

Hvorfor er Ullersmo høysikkerhetsfengsel også oppført der?

Hvorfor er Oslo tingrett, Borgarting lagmannsrett og Norges Høyesterett oppført som forretningsvirksomheter i DBs internasjonale selskapsregister?

Kort sagt, hvorfor skulle alle disse tusenvis av norske statlige institusjoner, små og store, som angivelig beskytter nordmenns økonomiske og juridiske rettigheter, føle behov for (eller bli tvunget) til å bli registrert i et internasjonalt selskapsregister?

Kongeriket Norge

Er følgende dokumentasjon en ondskapsfull – med ordene til Shakespeares Macbeth en «ekstremt ond og grusom registrering av sannheten» – eller er det rett og slett ingenting for oss å bekymre oss for, en ren misforståelse med en helt logisk forklaring på hva som skjer?

  • I den internasjonale selskapsregistratoren Fintel (Fintel – Financial Intelligence) kan du finne Kongeriket Norge oppført som et aksjeselskap (https://fintel.io/so/no/r34155cb6)
  • Spørsmålet som umiddelbart dukker opp er dette: Er landet vårt eid av aksjonærer, i så fall hvem er de?
  • I lenken ovenfor ser det ut til at et selskap ved navn Six Circle Trust er den største aksjonæren i Kongeriket Norge. Hvem eier Six Circle Trust?
  • Et raskt søk på Google avslører at det er J. P. Morgan som eier Six Circle Trust (https://www.sixcirclesfunds.com/home) J. P. Morgan er en av de største bankene på Wall Street og i verden, for øvrig den største aksjonæren i den privateide Federal Reserve Bank (FED), som har monopol på å skrive ut verdens reservevaluta, US Dollar (USD). J. P. Morgn er også banken som i «The Great Taking» oppgis å være såkalt «preferanse kreditor», en av få som sitter med pant i alle aksjer, obligasjoner og eiendeler beheftet med gjeld, dvs. den egentlige eieren av det du og jeg tror vi eier
  • Et annet raskt søk på Yahoo Finance ved å bruke «aksjesymbolet» for Kongeriket Norge avslører siste aksjekurs for dette aksjeselskapet, det vil si Kongeriket Norge (https://finance.yahoo.com/quote/NO0012440397.SG/)

Igjen, med ordene til William Shakespeares historiske skuespill “Macbeth”, er det noe ondskapsfullt som skjer her, noe ekstremt ondt og grusomt.

Sitat fra et annet kjent skuespill av Shakespeare, Hamlet, “Er det noe råttent i staten Danmark” – snarere i kongeriket Norge, noe som gjenspeiler Marcellus mistillit til spøkelsets utseende og dets implikasjoner som gjenspeiler hans følelse av at Danmark (Norge) er plaget av ondskap og korrupsjon?

Eller er det en annen logisk forklaring på dette som gjør punktene ovenfor latterlige, bare nok en dum konspirasjonsteori uten grunnlag i virkeligheten?

Advokatforeningen – det perfekte skalkeskjul?

(Faksimile google)

Verken Storting eller regjering, ei heller Det Norske Kongehuset kan stå frem og åpent fortelle oss at vårt rettssystem; politi- og påtalemakt, domstolene, hele embetsverket inklusive Norges minste kommune, Utsira med 251 innbyggere, er underlagt Maritim Lov, dvs. internasjonal kommersiell selskapslovgivning. Det ville være det samme som å innrømme at Norge er kapret av fremmede maktstrukturer, og at norske borgere i praksis er rettsløse.

Av samme grunn kan ingen av ovennevnte embetsverk og embetspersoner være «synlig» aktive i administrasjonen av den Maritime handelsloven. Forræderiet mot nasjonen Norge og norske borgere ville vært for tydelig.

Dessuten kan vi ikke utelukke at (en del av) våre folkevalgte og embetsstanden ikke er klar over kapringen; at også de er ført bak lyset av de som på djevelsk vis har lurt og manøvrert oss inn i dette bank- og rettssystemet. Det var, tross alt, først da David Rogers Webb, en tidligere Hedge-fond forvalter fra USA og ekspert på verdipapirmarkedet skrev en bok om The Great Taking i begynnelsen av 2024 at avsløringen om kapringen av alle våre aksjer, obligasjoner og gjeldsfinansierte eiendeler ble offentligjort, og nå er gjenstand for oppmerksomhet av flere staters offentlige granskningskommisjoner i USA.

Det tok altså mer enn 50 år før noen oppdaget hva smarte bankiere og deres advokater på Wall Street hadde holdt på med siden det hele startet med den private banken J. P. Morgans opprettelse av oppgjørssentralen Euroclear i 1968, tilsvarende VPS Euronext i Norge, hvor førstnevnte nå oppbevarer alle våre verdipapirer og eiendeler beheftet med gjeld pantsatt til fordel for såkalt prefererte kreditor, ss. J. P. Morgan, Goldman Sachs og mega-bankene på Wall Street, antakelig også BlackRock m.fl.

Tilsynelatende har våre folkevalgte fremdeles ikke fått med seg dette ranet av oljefondet, pensjonskasser, samt deg og meg. Vi får la tvilen komme dem til gode, en liten stund til, mens vi venter i spenning på at de skal gjøre noe for å «redde stumpene». Vi gjør lurt i å ikke «holde pusten». Mest sannsynlig gjør de ingen ting.

Når våre folkevalgte og embetsverket av ovennevnte grunner ikke kan påta seg rollen med å organisere og administrere den Maritime lovens kapring av vårt rettssystem på vegne av fremmede maktstrukturer, hvem passer bedre til det en vår egen og ganske så anonyme og uskyldige advokatforening?

Utenkelig, ikke sant?

La oss se litt på hvordan det henger sammen:

2+2 er fremdeles 4 og legger vi sammen lenkene over da har vi antakelig (noe av) svaret på hvordan den Maritime korporative lovgivning, som vi alle lever under, er organisert og administrert i Norge.

For å gjenta meg selv – rettere sagt William Shakespeare: «There is something rotten in the state of Denmark” (Det er noe råttent på gang her?)

Eller er det en annen logisk forklaring på dette som gjør ovennevnte gjennomgang og anførsler om advokatforeningen latterlige, bare nok en dum konspirasjonsteori uten grunnlag i virkeligheten?

For min egen del er det lenge siden jeg trodde på slike tilfeldigheter.

Uautoriserte dommere og et todelt domstolsystem

Som om ikke ovennevnte totale korrupsjon av vårt rettsvesen er ille nok, har jeg tidligere avdekket at det ikke finnes en eneste tingrettsdommer, lagmannsrett dommer eller høyesterettsdommer i Norge som har avgitt dommerforsikring og embetsed i samsvar med norske lov. Dette ble avdekket i 2012. Alle sammen har avlagt ed på tvers av bestemmelsene i Grunnloven, domstolsloven, arkivloven mm., hvilket er et konstitusjonelt anliggende.

For å forsøke å dekke over miseren viste det seg at en rekke dommere hadde antedatert sine edsavleggelser, hvilket er en straffbar handling, selvsagt uten reaksjon. De dømmer ikke seg selv til fengselsstraff. Det ble gitt mange vikarierende og merkelige forklaringer på fadesen, ingen av dem troverdige. Alt ble etter hvert «skjøvet under teppet».

Dommerforsikringssaken endte til slutt opp i høyesterett, den såkalte Flexiped saken, hvor høyesterettsdommer Matheson som leder av saken – som selv den dag i dag fremdeles ikke er i besittelse av en gyldig ed og embete – dømte at ingen ting galt var skjedd. Han frikjente seg selv og dermed hele dommerstanden. At ingen dommere har en gyldig edsavleggelse (hvilket er noe annet enn dommerforsikring) har aldri være til behandling i retten eller hos våre folkevalgte. Hvorfor? Fordi alle sammen, våre folkevalgte inkludert, ikke har avgitt gyldig embetsed. Fantastisk hvordan rettssystemet funger i landet, ikke sant.

Fordi dette er brudd på grunnloven og et konstitusjonelt anliggende, er den eneste korrekte veien ut av uføret, konstitusjonelt sett, å «avskilte hele gjengen. Alle sammen er uautorisert til å inneha offentlige posisjoner av noe slag.  

Men, det mest påtakelige med saken, er at selv om det er meget enkelt å følge den korrekte prosedyren i henhold til grunnloven, domstolloven etc., så er alle edsavleggelser siden den gang – siste 12 år – også gjort feil; på nøyaktig den samme måten som før bruddene ble avslørt i 2012.

I 12 år har jeg spurt meg selv hvorfor de ikke har gjort det korrekt når det er så enkelt, og i lys av det som avdekkes i dette nyhetsbrevet, samt andre steder i verden (blant annet England og USA), med hensyn til domstolers registrering i både nasjonale og internasjonale selskapsregister til kommersielle forretningsselskaper har jeg fått svaret jeg har ventet på:

Dommerne kan ikke og vil ikke gi en troskapsed til den norske grunnloven – dvs. til det norske folk – fordi de har valgt å «tjene en annen herre» en det norske folk – et kommersielt forretningssystem, en fiktiv korporasjon, dermed et fiktivt domstolsystem fullstendig uten legitimitet i befolkningen.  

Ifølge en høyesterettsdom i USA – som kan anvendes universalt – er det dommerne har gjort og fremdeles holder på med brudd på en rekke lover; viktigst av alt og samlet sett er det ensbetydende med landsforræderi mot egen befolkning.

Dommen kan lastes ned fra nettet og forkortet lyder den som følger:

 1795 – SUPREME COURT RULING –
NO CORPORATE JURISDICTION OVER THE NATURAL MAN

Penhallow v. Doane’s Administraters (3 U.S. 54; 1 L.Ed. 57; 3 Dall. 54)

“Inasmuch as every GOVERNMENT is an ARTIFICIAL PERSON, an abstraction, and a creature of the mind only, a GOVERNMENT can interface only with other ARTIFICIAL PERSONS. The Imaginary, having neither actuality nor substance, is foreclosed from creating and attaining parity with the Tangible. The legal manifestation of this is that no GOVERNMENT, as well as any LawagencyaspectCourt, etc. can concern itself with anything other than CorporateARTIFICIAL PERSONS and the contracts between them.” S.C.R. 1795, (3 U.S. 54; 1 L.Ed. 57; 3 Dall. 54),

Jeg tror ikke det er nødvendig å oversette hele, men tar konklusjonen. Den er krystallklart:

«Ingen MYNDIGHETER, så vel som noen lover, byråer, aspekter, domstoler osv. kan beskjeftige seg med noe annet enn bedrifter, KUNSTIGE PERSONER og kontraktene mellom dem.»

Konklusjonen er logisk og i samsvar med definisjonen i begynnelsen av nyhetsbrevet, altså at mennesket er «suverent» og født med “umistelig” rettigheter. Av dette følger at folket i en nasjon er suverene over staten (storting/regjering) fordi staten er en kunstig konstruksjon, som folket står fritt til å fjerne.

Men vent, det blir verre

I tillegg til dette har Norge et todelt domstolsystem – med to klasser av dommere – hvor de som er «sikkerhetsklarert i samsvar med beredskapslovgivning og skjermet gjennom anonymitet (jeg har spurt og blitt nektet innsyn flere ganger), blir håndplukket av ukjente anonyme aktører, hvor hensikten vanskelig kan være noen annen enn at det er bestemt på forhånd hvilket utfall saken skal få. Jeg var selv utsatt for dette i 2015, så jeg vet. I kjent stil er det todelte domstolsystemet «gjemt bort» på et dertil egnet sted i lovverket, altså beredskapslovgivningen – helt åpent, men på et sted hvor ingen kan finne på å lete.

Et todelt domstolsystem er nærmest en garantist for forskjellsbehandling, og saken blir bare verre når ingen vet, kanskje bortsett fra den håndplukkede dommeren hvilke interesser som står bak og trekker i trådene for å kunne få et forutbestemt utfall.

Med andre ord er vårt retts- og domstolsystem gjennomkorrupt og pill råttent. Utrolig nok er det antakelig mange dommere, kanskje de fleste, som ikke har en anelse om dette. Det tok meg 12 år å finne ut av det og det skyldtes tilfeldigheter mer enn noe annet.

Du finner en videre gjennomgang av dette i mitt nyhetsbrev av 10. november 2023, omtrent 1/3 ned i dokumentet:

LEVIATHAN’S BAKGÅRD – by Hans Eirik Olav (substack.com)

The people’s operation restoration

I USA har avdekking og oppgjøret med dette illegale systemet skutt fart siste 2 år og det er i ferd med å spre seg til Europa, blant annet England. Millioner av mennesker er nå våkne og krever forandring, samt at de ansvarlige blir forfulgt for høyforræderi mot egen befolkning.

Du kan lese mer om det her:

The Peoples Operation Restoration

Og du kan se de første 15 minuttene av denne videoen med Mikki Klan, lederen av den verdensomspennende folkebevegelsen, som bekrefter innholdet i dette nyhetsbrevet:

Exclusive Miki Klann Interview

The usual suspects

For å kunne forstå hva som skjedde i forbindelse med registreringen av alle offentlige organisasjoner, inklusive kongehuset og våre domstoler, er det nyttig å se nærmere på hvem som er eierne (aksjonærene) i Dun & Bradstreet?

Dun & Bradstreet Holdings, Inc. (DNB) Stock Major Holders – Yahoo Finance

Blant de største institusjonelle aksjonærene er Vanguard Group og Blackrock Inc., og blant de største aksjefondene er ulike Vanguard Invest-fond.

Den største aksjonæren i D&B er Cannae Holdings Inc., og ja, du gjettet riktig, Vanguard og Blackrock er de største aksjonærene i Cannae Holdings Inc.

Jeg kunne fortsette å dissekere eierstrukturen, men du skjønner bildet. De vanlige mistenkte eier/kontrollerer DB, med Vanguard, Blackrock og State Street Corp.

Blackrock har rundt USD 10 billioner direkte under forvaltning. Inkludert sine indirekte eierandeler har Blackrock om lag 33 billioner USD under forvaltning, for eksempel Cannae Holdings, over. For å gi deg en idé om hva 33 billioner USD betyr, er dette omtrent 1,5 ganger bruttonasjonalproduktet til verdens største økonomi, USA.

Å si at Blackrock er en innflytelsesrik aktør i verdens finansmarkeder og i geopolitikk vil være en underdrivelse. Det samme gjelder Vanguard, State Street, Berkshire Hathaway, de største bankene på Wall Street og Europa, og noen få andre i denne utvalgte klubben av «verdens beslutningstakere».

For en grundig titt på dette, ta en time av tiden din til å se «Monopoly – Who owns the World»:

MONOPOLY – Who owns the world? [MUST SEE] This Will Explain Alot! (rumble.com)

Følg pengene

Hvilken interesse kan eierne av D&B, dvs. Blackrock, Vanguard og State Street, J. P. Morgan Chase og mega-bankene på Wall Street, alle eid/kontrollert av en eksklusiv elite av mennesker, ha i å sikre registreringen av tusenvis av offentlige institusjoner i Norge som forretningsselskaper i deres privateide selskap, Dun & Bradstreet.

Hvorfor i all verden er Kongeriket Norge oppført som et aksjeselskap med hovedeier (største aksjonær), som er et investeringsfond, Six Circle Trust, med J. P. Morgan som hovedaksjonær?

Som alltid kan du finne svaret ved å følge det gamle ordtaket “følg pengesporet”, hvilket bringer oss tilbake til min artikkel om The Great Taking,

OLJEFONDET SOM FORDUFTET – by Hans Eirik Olav (substack.com)

Det juridiske eierskapet (legal title)  – det vil si din eiendom og menneskerettighetene, slik definert av den europeiske menneskerettighetskonvensjonen og FN-pakten – til dine verdipapirer (penger, aksjer og obligasjoner), som oppbevares av meglere og er registrert i et sentralt sikkerhetsdepot (CSD) – dvs. VPS Euronext (Norge), Euroclear/Clearstream (Europa) og Depository Trust Clearing Corporation (DTCC) (USA) – er konvertert og erstattet av en “bruksrett” eller “sikkerhetsrett” pantsatt til fordel for “ukjente” prioriterte kreditorer.

(Klaus Schwab “You will own nothing and be happy” – Faksimile Google)

Hva du trenger å innse

Noen andre eier eiendelene du har betalt for og kan ta disse fra deg når økonomiske forhold tillater inndragning av dine eiendeler basert på juridisk presedens.

Et bevis på dette er USAs høyesteretts avgjørelse 27. februar 2018 (Lehman Brothers vs. J.P. Morgan), som inkluderer alle verdipapirer som er samlet inn og pantsatt som sikkerhet for såkalte «Qualified Financial Contracts» (QFCs – qualified financial contracts), jfr. 12 US Code § 5390, seksjon 8.

Og hvem kan de foretrukne kreditorene være? Du vet svaret. Det er de vanlige mistenkte, se ovenfor.

Poenget er at en liten elite av superrike mennesker, som eier mye av bank-, finans- og det private bedriftsmarkedet, ønsker å ta absolutt alt fra oss. For å gjøre det mulig må de sørge for at deres kriminelle bestrebelser er uberørt av loven. Derfor innfører de sine egne lover og organiserer det på en slik måte at de ikke kan straffeforfølges for å begå handlinger som, og hvis handlingene ble gjort av deg og meg, vil føre til lange fengselsstraffer.

«Uten rettferdighet er alt ingenting, fordi uten rettferdighet er alt annet, inkludert økonomien, som vi ser akkurat nå, konstant i fare for å bli ødelagt med vilje, vilkårlig og viktigst av alt ustraffet. Den avgjørende hjørnesteinen i rettferdighet er at alle kjenner sannheten og ingenting annet enn sannheten, og alt som står i veien for sannheten representerer urettferdighet. Det representerer hindring av rettferdighet. Derfor vil uklare rettslige prosedyrer som brukes, snarere misbrukes for å sikre at de sanne fakta ikke blir hørt og sett av personene i hvis navn rettslige avgjørelser blir kunngjort, innebære offisiell hindring av rettssikkerheten som automatisk gjør en straffesak til en fornektelse av rettssikkerheten»

 – Reiner Fuellmich, advokat (fengslet av tyske myndigheter for å ha brukt sin naturlige rett til ytringsfrihet)

Som Fredric Bastiat uttalte for mer enn 200 år siden:

“Når plyndring blir en livsstil for en gruppe menn i et samfunn, skaper de over tid for seg selv et rettssystem som autoriserer det og moralske regler som glorifiserer det.”

I sammenheng er uttalelsene til Fuellmich og Bastiat en nøyaktig beskrivelse av den nåværende tilstanden til vårt penge- og rettssystem. Hvis det ikke var for alvoret i saken ville politiet og domstolene våre blitt stemplet som en farse.

Samme skiten – Ny innpakning

Det er ingen forskjell på “lovlig tyveri” av alle aksjer og obligasjoner og registrering av alle statlige institusjoner, spesielt hele vårt rettssystem som forretningsvirksomheter. Formålet er å stjele alt fra oss ved hjelp av juridisk lureri.

Uten å legalisere – og skjule tyveriet “rett foran øynene våre” – kan de ikke begå forbrytelsen. Folket ville ikke tillate det.

Derfor:

Alle domstoler ble oppløst i 2008 under Clearfield-doktrinen og ble deretter innlemmet som forretningsselskaper under Dun & Bradstreet-selskapssøket.

Når staten og statlige organer går inn i forretningssverdenen, blir de underlagt de samme byrdene og reglene som ethvert privat firma eller selskap; United States v Burr 309 US 22. Se 22, US CA 286 e Bank of US vs. Planters Bank of Georgia 6L Ed (Wheat 244.)

VIKTIG: Under Clearfield-doktrinen er ikke domstoler lenger offentlige enheter ved at de krever private penger og må ha en kontrakt med deg for å tvinge til ytelse (ytelse mot ytelse prinsippet). De har ingen spesielle egenskaper (les rettigheter) annet enn en vanlig bedrift, som din lokale jernvarehandel.

MERK: Clearfield-doktrinen har vært gjenstand for avvikende synspunkter og skarpe meningsforskjeller, og den vanlige anklagen om “konspirasjonsteori” av de som støtter et sviktende rettssystem. Spørsmålet om Clearfield Doctrines juridiske anvendbarhet er imidlertid ikke det avgjørende spørsmålet for konklusjonen ovenfor, da vi ikke trenger å bevise “utover en rimelig tvil” at domstoler og dommere mister sin upartiskhet når de registreres som forretningsvirksomheter som mottar eller krever penger fra private parter til «domstolenes kommersielle tjenester», og dermed gjøre domstolene og dommerne ukvalifiserte til å dømme noen for noe som helst.

Altså kan Clearfield-doktrinen kalles hva som helst fordi den ganske enkelt fastslår det åpenbare, og som sådan ikke krever en rettsavgjørelse for å kvalifisere som juridisk fakta (United States v Burr 309 US 22. Se 22, US CA 286 e Bank of US vs. Planters Bank of Georgia 6L Ed (Wheat 244.).

Det er selvforklarende

Selskaper kan ikke, dvs. aldri samhandle med et menneske. Det er fysisk umulig. Det er intet grensesnitt, det er ingen kontrakt, det er ingen interaksjon av noe slag mellom selskaper og mennesker når det gjelder kontraktsforhold. Selvfølgelig er det slik at du har mennesker som er autoriserte representanter for selskaper eller som handler i egenskap av selskaper, men et selskap kan ikke inngå en avtale på lovlig vis med et menneske. Og du, som en levende mann eller kvinne, kan ikke inngå avtale med noe selskap. Du kan kun inngå kontrakt med en annen mann eller kvinne eller flere menn og kvinner, det vil si en flerpartskontrakt.

Ordet “kontrakt” refererer til sedvanerettslige kontrakter (common law), fordi en fellesrettslig kontrakt er en kontrakt som du eller jeg eller et hvilket som helst menneske kan inngå fordi felles lov gjelder for mennesker og ikke for selskaper. Selskaper er ikke underlagt felles lov. De er underlagt retningslinjer, vedtekter, bedriftsretningslinjer, Uniform Commercial Code, The Federal Reserve (FED) osv., det vil si som gjelder for selskaper.

Dette betyr at selskaper er juridisk fiksjon. De eksisterer ikke i den fysiske virkeligheten bortsett fra på dokumenter, papirlapper, en kontrakt.

Når vi snakker om kontrakter og det faktum at selskaper ikke kan inngå kontrakter med deg eller meg, sikter vi til at de ikke kan inngå en kontrakt under naturretten eller sedvanerett (common law), hvilket er den eneste kontrakten som virkelig betyr noe mht. mennesker, fordi disse kontraktene fungerer i sedvanerett og sedvanerett er bare ett skritt under naturloven. Naturloven er selve skaperverkets lov, den ikke-menneskeskapte skaperloven som dikterer hva som skjer med oss ​​basert på valgene vi tar, dvs. årsak og virkning, kausalitetslovene.

Eksempel: Når vann fryser ved/under null grader Celsius skjer det naturlig. Det er et fysisk faktum og ingen kan forhindre at det skjer; ingen lover, regler eller forskrifter fra myndigheter eller andre kan stoppe det.

Vi kan dele opp Natural Law for en bedre forståelse:

Naturlig: Iboende; ha et grunnlag i natur, virkelighet og sannhet; ikke laget eller forårsaket av menneskeheten.

Lov: En eksisterende tilstand som er bindende og uforanderlig (kan ikke endres)

En videre definisjon av naturlov er denne:

Universelle, ikke-menneskeskapte, bindende og uforanderlige forhold som styrer konsekvensene av atferd; et lovverk som fungerer som den styrende dynamikken i bevisstheten.

Naturlig lov styrer med andre ord atferden til intelligente vesener, dvs. mennesker. Det er ikke et trossystem. Det er basert på vitenskap, i.e. at vann fryser til is.

Følgelig er enhver menneskeskapt lov som bryter med naturloven – universets lov – en perversjon av loven; en menneskeskapt fiksjon med det formål at ett individ eller en gruppe mennesker skal utøve sin tro eller ideologi med makt til skade for andre individer og grupper. Det er som å vedta en lov som sier “vann fryser ikke under null og dersom du sier noe annet vil vi straffe deg”. Derfor er enhver lov som ikke er i samsvar med naturretten, per definisjon en illegitim lov.

Sedvanerett er ett trinn under Natural Law og gjelder kun for samspillet mellom mennesker, fordi enkelt sagt, mennesker er utstyrt med en hjerne som tenker. Selskaper er fiktive enheter og har ingen hjerne, kan ikke tenke, og kan derfor ikke samhandle med mennesker.

Alle kan lære sedvanerett. Du trenger ikke gå på jusstudiet. Selv et barn kan lære sedvanerett, og det tar mindre enn en time å forstå det, avhengig av hvor mye du har blitt hjernevasket og kontroll du er utsatt for kontra å ha tilgang til din fulle mentale kapasitet. Hvis du sover dypt, vil du selvfølgelig ikke forstå det enkle konseptet naturloven og sedvaneretten representerer..

Hvordan forholder dette seg til vårt rettssystem?

Alle domstoler i dag er Uniform Commercial Code (UCC) drevne admiralitet Maritime domstoler (USA og Europa og det meste av resten av verden), som i hovedsak betyr “kommersiell lov” (privatrettslig avtalelov), som behandler internasjonale kontraktsforhold. Alle disse domstolene, enten det er en liten lokal kommunedomstol, en føderal domstol eller høyesterett, representerer forretningsselskaper, og det er grunnen til at alle norske domstoler er registrert som sådan i Dun & Bradstreet internasjonale foretaksregister, så vel som i det norske bedriftsregisteret register (Brønnøysund).

Når du blir stilt for retten, fordi domstolene er selskaper, er det menn og kvinner som kaller seg dommere, advokater, kontorister eller en namsmann, saksøker. Det spiller ingen rolle. Dette er bare titler. Det som til syvende og sist betyr noe er at menneskene som gjør galt mot deg eller som du har en uoverensstemmelse med, hvis du bryr deg om din frihet og dine rettigheter, er menn og kvinner, og det finnes ingen lover og forskrifter de kan gjemme seg bak for å unndra seg sitt personlige ansvar for å være underordnet sedvanerett (naturretten). Uttrykket “ingen er over loven” refererer til sedvanerett, ikke til menneskeskapte lover, forordninger etc.

Eksplisitt betyr det at ingen er over naturloven. Kort sagt, ingen er over universets lov. Det er i hovedsak fysikk, loven om årsak og virkning, som når vann fryser til is.

(For kilder og videre lesning om konseptet betinget aksept, se slutten av artikkelen)

(Faksimile google)

Fiksjon vs. virkelighet

Det vi har er et fiktivt lovsystem, der noen prøver å vri seg unna for å omgå sedvanerett, menneskehetens og menneskers universelle lov.

Dette betyr at en dommer er en fiktiv person som opererer i et fiktivt forretningsselskap registrert blant annet i DBs internasjonale selskapsregister, eksempelvis Domstoladministrasjonen. Dommeren og andre som arbeider i dette systemet kan hevde at dommeren opererer under reglene til selskapet, domstolen, og dette kan være sant, men den levende mannen eller kvinnen som opptrer som dommer, eller spiller den rollen, kan ikke unngå de universelle reglene i naturretten eller sedvaneretten. Kort sagt, virkeligheten er sann, fiksjon er usann.

Fordi dette rettssystemet er ren fiksjon, gjennom å være et selskap, har det ingen jurisdiksjon eller rett til å dømme mennesker. Ingen. Dette betyr at for eksempel Oslo tingrett, Borgarting lagmannsrett og Høyesterett er inhabil til å dømme noe eller noen som helst. Som juridiske fiktive enheter er de rett og slett uautoriserte, som i ikke-eksisterende.

Hva sier den Europeiske Menneskerettsdomstolen om dette?

Den europeiske menneskerettighetskonvensjonen og Den europeiske menneskerettighetsdomstolen er tydelig i denne saken; om enn uten å erkjenne dette direkte. Å fortelle sannheten om dette fiktive rettssystemet ville ikke tjene dommerne, domstolene, til syvende og de som påtvinger sine totalitære regler over oss.

Så i stedet prøver de såkalt «lovlig manøvrering» og “danser rundt” dette problemet. Likevel er det fortsatt verdt å lytte til Den europeiske menneskerettighetsdomstolen når den behandler spørsmål knyttet til objektivitet og upartiskhet, fordi domstolen og dens tjenestemenn, om enn indirekte, i prinsippet anerkjenner at de har et alvorlig (uløselig) problem.

Som den tidligere presidenten for Den europeiske menneskerettighetsdomstolen Luzious Wildhaber (Luzius Wildhaber – Wikipedia) i sin artikkel om denne saken sier det:

  • Habilitet er selve kjernen i forestillingen om rettferdighet og rettferdig rettergang.
  • Artikkel 6 § 1 i den europeiske konvensjonen krever en «rettferdig rettergang ved en uavhengig og upartisk domstol» ved avgjørelsen av sivile rettigheter og plikter eller av anklager for straffbare forhold.
  • Og viktigst: Det veiledende prinsippet er at der det er konstaterbare fakta som antyder for den eksterne og objektive observatøren at dommeren eller juryen ikke kan nærme seg en sak med et helt åpent sinn, så kan denne objektive upartiskheten stilles spørsmål ved, selv om dommerens subjektive sinnstilstand er upåklagelig.

Per definisjon, som registrerte selskapsenheter, tilfredsstiller ingen domstol disse premissene. Faktisk representerer alle domstoler det motsatte.

Enhver domstol som opererer som fiktive selskapsenheter, registrert som sådan under f.eks. Dun & Bradstreet-registeret og underordnet blant annet Uniform Commercial Code-reglene, det vil si kontraktsretten, er per definisjon ikke i stand til å “tilnærme seg enhver sak med et åpent sinn”. Det har ingen betydning om dommeren eller lovgiverne subjektivt vil at du skal akseptere noe annet, ganske enkelt fordi en fiktiv dommer og et fiktivt rettssystem ikke kan dømme noe menneske.

Ethvert argument de bruker mot deg, for eksempel domstolenes viktige betydning og funksjoner i et demokrati; at vi trenger lover for å unngå kaos osv. er virkningsløse og ingenting annet enn kunstig oppdiktede argumenter for å bevare deres system, dermed den eksisterende maktstrukturen. Frie mennesker trenger ikke fiktive domstoler for å oppnå et velfungerende samfunn. Sedvanerett (common law), naturlov, menneskerett, dvs. menneskehetens universelle lover, oppnår dette og er langt overlegent denne menneskeskapte loven om fiktive truster og selskaper, hvis eneste mål er å bane vei for en totalitær verden.

Ytterligere bevis på å ødelegge loven

Ytterligere bevis på hvordan en “korporativ fiktiv statsdomstol” i sin natur tjener til skade for de umistelige naturlige rettighetene til suverene individer og folk, er at domstolene (f.eks. i Norge) vinner 9 av 10 saker mot private virksomheter, slik tidligere statsadvokat Sven Ole Fagernæs” ser det, er dette et problem. Etter Fagernæs syn bør staten vinne 10 av 10 saker mot private. For mer om hvordan dette rettssystemet fungerer i Norge og statsadvokat Fagernæs’ tilnærming til dette, se: ROBINSON CRUSOE – by Hans Eirik Olav (substack.com)

Det er klart at det ikke kan være noen annen konklusjon enn at suverene individers umistelige rettigheter er fullstendig fratatt oss. Praktisk talt har borgeren ingen rettigheter overhodet under et slikt fiktivt rettssystem.

Suverene umistelige rettigheter er nettopp det

Som forklart måtte våre «suverene umistelige rettigheter», dine og mine suverene rettigheter fjernes ved hjelp av en juridisk konstruksjon; i hovedsak fjerning av naturretten og sedvanerett (Common Law) med såkalt «trustlov»; i hovedsak Kontraktsrett, dvs. privat selskapsrett.

Dette ble oppnådd ved å registrere alle offentlige institusjoner, inkludert våre domstoler, i selskaper i Dun & Bradstreet internasjonale register, samt nasjonale bedriftsregistre (Brønnøysund i Norge).

Den viktigste å forstå med dette

Norge, Europa og USA styres og administreres av ulovlige og grunnlovsstridige regjeringer og domstoler der vår beskyttelse som suverene, frie individer er tatt fra oss, folket. Vi sitter igjen som kveg i en slavestat hvor rettsstaten ikke lenger eksisterer og vi blir behandlet som slaver for denne korporative statsdannelsen; med andre ord diametralt motsatt til det som burde vært et folkestyre for og av folket.

Hvordan de umistelige rettighetene til suverene ble tatt bort på uredelig vis

(Hovedkilde: Redemption Manual, 5. utgave)

I 1776 la “grunnleggerne” til uavhengighetserklæringen og den amerikanske grunnloven rammen for et samfunn og folk fri for tyranni og undertrykkelse. Tilsynelatende ble den amerikanske befolkningen fri fra undertrykkelsen av det britiske imperiet, men senere hendelser viser at dette var “bare i navnet”. Britene, eller rettere sagt «The City of London», en separat juridisk og økonomisk enhet fra England, hadde ingen intensjon om å la folket i USA forbli fri fra imperiets koloniale ambisjoner. Snarere tvert imot.

Loven av 1871

1871 kan beskrives som et sentralt år der det britiske imperiet (City of London) skaffet seg fullstendig kontroll over folkerepublikken USA, og omgjorde dens grunnlov til et artefakt underordnet etableringen eller innlemmelsen av Washington D.C. til et datterselskap av den uavhengige staten eller jurisdiksjonen av The City of London, og den tredje grenen eller søylen i denne vanhellige alliansen, Vatikanstaten som ligger i Roma. Alle tre opererer som om de er nasjonalstater, dvs. stat i staten og som finansielle enheter, dvs. forretningsselskaper.

I 1871 gikk republikken USA gjennom mye uro etter borgerkrigen (1861-65) og var faktisk konkurs. Utstedelsen av de såkalte greenbackene (valuta) som penger for å finansiere borgerkrigen gjorde at USA var i en desperat økonomisk situasjon. Til «unnsetning» kom bankfolkene i London, spesielt Rothschild-bankdynastiet, som på den tiden hadde kontroll over det meste av bank- og finansmarkedene i Europa.

Kongressen i USA var i en veldig svak forhandlingsposisjon og bankfolkene kunne sette svært strenge vilkår som de eneste långivere. London-bankfolkenes mål: Privatisere bankvirksomhet og oppnå kontroll over USAs pengesystem, som senere ble etablert som The Federal Reserve Bank i 1913, da den privateide FED, hadde monopol på pengetrykking i USA, senere, etter andre verdenskrig, monopol på «trykking» av verdens reservevaluta, USD.

Uten konstitusjonell myndighet til å gjøre det, opprettet kongressen en egen styreform for District of Columbia, et 10-mils kvadratisk område, derav Washington D.C., et selskap som handlet utenfor den opprinnelige grunnloven av det som inntil da hadde vært den suverene (uavhengige) republikken USA.

(Kilde: Acts of the Forty-first Congress, seksjon 34, sesjon III, kapittel 61 og 62)

Forskjellen er lett å oppdage i ordlyden til de to forskjellige grunnlovene:

Loven av 1871 endret den opprinnelige grunnleggerens grunnlov fra “The constitution for the United States for America” ​​til “The constitution of the United States of America”, og skillet var å erstatte “for” med “av”.

Fra Peoples Operation Restoration:

1871 Akten – vedtatt da landet ble svekket og økonomisk utarmet i kjølvannet av borgerkrigen – var et strategisk grep fra utenlandske interesser (internasjonale bankfolk) som var innstilt på å få kvelertak på USAs økonomi.

Kongressen gjorde en avtale med internasjonale bankfolk (spesielt Rothschilds i London) ved å pådra seg stor GJELD til nevnte bankfolk. Fordi bankfolkene ikke var villig til å låne ut penger til en nasjon uten å sette strenge vilkår, ble det gjort på en måte som sikret stor innflytelse over republikken USA.

Loven av 1871 medførte etablering av et selskap kalt USA. Selskapet, EID av utenlandske interesser, flyttet inn (Washington D. C.) og puttet den opprinnelige grunnloven i en søppelkasse.

Med loven av 1871 ble den organiske grunnloven ødelagt – faktisk vandalisert og sabotert – da tittelen ble skrevet med stor bokstav og ordet “for” ble endret til “av” i tittelen.

GRUNNLOVEN AV THE UNITED STATES opererer i en økonomisk kapasitet og har blitt brukt til å lure folket til å ubevisst forplikte seg til å stå i gjeld til det nye selskapet, THE UNITED STATES, og at det styrer republikken. Det gjør det ikke!

Store bokstaver er IKKE ubetydelig når man refererer til et juridisk dokument. Denne tilsynelatende “ubetydelige” endringen har hatt stor innvirkning på hver påfølgende generasjon av amerikanere.”

Og som vi skal se har det hatt en dyp innvirkning på Europa og Norge, ettersom de internasjonale bankfolkene – eierne av de største bankene på Wall Street så vel som sin egen pengetrykkmaskin, The Federal Reserve Bank (FED) – med USD som verden reservevaluta etter andre verdenskrig, har vært i stand til å tvinge Europa og Norge inn i sitt system for korporativ virksomhet – som er grunnen til at alle offentlige kontorer og organisasjoner, inkludert våre domstoler, har blitt transformert og innlemmet, akkurat som selskapet USA ble det i 1871, til kommersielle selskapsenheter.  «USA» skrevet med STORE BOKSTAVER er ikke ubetydelig i denne sammenheng. Mer om dette senere.

Siden 1871 har den føderale regjeringen tilranet seg all makten som tidligere tilhørte folket.

Hvordan var dette mulig?

La oss se nærmere på dette:

Kor-po-rasjon – et selskap eller en gruppe personer som er autorisert til å opptre som en enkelt enhet (juridisk en person) og anerkjent som sådan i lov.

Synonymer: selskap, firma, virksomhet, bekymring, drift, hus, organisasjon, byrå, tillit og partnerskap.

“USA” betyr-

(A) et føderalt selskap

(B) et byrå, avdeling, kommisjon, styre eller annen enhet i USA; eller

(C) Et instrument av USA

Den viktigste funksjonen til et selskap er å beskytte sine eiere mot personlig ansvar, hva angår loven av 1871, bankfolk bosatt i City of London; de private långivere som reddet en republikk som var konkurs, USA.

Et vesentlig krav i ethvert kreditor/debitorforhold er at noen må være ansvarlig for gjelden som er pådratt; i dette tilfellet fra London-bankierne, og det er grunnen til at kongressen vedtok det 16. endringsforslaget til konstitusjonen som tillater regjeringen å skattlegge folk og organisasjoner, og dermed “belåne folket” for å gjøre folket til garantister for all gjelden, hvilket innebærer at folket (skattebetalerne) er ansvarlig for all gjeld siden 1871 pådratt av Washington D. C. på grunn av private bankfolk som den amerikanske sentralbanken The FED.

Dette er de samme private bankfolkene som tilfeldigvis skaffet seg monopol i 1913 for å trykke alle pengene de ønsket – til seg selv – og overlot ansvaret for denne pengetrykkgjelden i hendene på skattebetalerne, dvs. gjøre de som tror de er i besittelse av umistelige og suverene rettigheter til kveg eller slaver som skal melkes av kongressen på vegne av bankfolkene.

Dette er grunnen til at den privateide FED og IRS (Internal Revenue Service – Federal income tax) ble innlemmet i samme år, 1913, da Amerikas gull- og sølvreserver ble overlevert til the FED. Igjen, jeg gjentar at FED er en privateid sentralbank med J.P. Morgan og de 3-4 største bankene på Wall Street som eier omtrent 67 % av aksjene, med USD som verdens reservevaluta. FED og disse 3-4 mega banker har ekstrem makt over bank- og pengesystemet, og dermed også over det politiske systemet.

Dette forklarer årsakene til kapringen av alle aksjer, obligasjoner og gjeldsbaserte eiendeler (The Great Taking) og kapringen av alle offentlige institusjoner til kommersielle forretningsvirksometer.

Cestui Que Vie Act 1666 – Den store brannen i London

For å forstå hva som skjedde i 1871 og etableringen av USA Inc., senere i 1913 og etableringen av Federal Reserve Bank (FED), enda senere i 1944, og etableringen av USD som verdens reservevaluta på Breton Woods Conference, enda senere i 1971 og kanselleringen av president Richard Nixon av gullstandarden; deretter opprettelsen av Petrodollar i 1974, samt andre viktige milepæler som førte til innlemmelsen av alle domstoler og offentlige institusjoner registrerte forretningsvirksomheter i Dun & Bradstreet International Corporation Registry, må vi nok en gang tilbake i historien.

Vi kunne gå enda lenger tilbake i tid, men, og for formålet med dette nyhetsbrevet, går vi tilbake til året 1666, da følgende fant sted:

2. OKT 1666 – STOR BRANN I LONDON…(startet på et bakeri i Pudding Lane).

3. OKT 1666 – 2. DAG, BRANNEN BRENNER FORTSATT

4. OKT 1666 – BRANNEN ENDELIG SLUKKET

5. OKT 1666 – PARLAMENTET VEDTAKER EN LOV …CESTUI QUE VIE LOV 1666

CEST……DETTE

TUI………DREPT

QUE…….DET

VIE………LIVET

Og i disse få ordene ligger forklaringen på etableringen av en annen separat jurisdiksjon utenfor “nasjonalstatens interesser og kontroll”, nemlig THE CITY OF LONDON, med store bokstaver, akkurat som innlemmelsen av USAs forente stater i Washington DC i 1871.

Regelen for bruk av STORE BOKSTAVER som brukes i et NAVN:

Når STORE bokstaver brukes hvor som helst i et NAVN, refererer dette alltid til en JURIDISK ENHET/FIKSJON eller FORRETNINGSSELSKAP, ingen unntak.

f.eks. John DOE eller Doe: JANE (PASS, FØRERLISENS, EKTESKAPSSERTIFIKAT og FØDSELSERTIFIKAT)

CEST TUI QUE TRUST: (uttales setakay) vanlig begrep i NEW ZEALAND og AUSTRALIA eller STRAWMAN vanlig begrep i USA eller CANADA er en JURIDISK ENHET/FIKTION opprettet og eid av staten/regjeringen som opprettet den. Jeg gjentar eid av staten.

Dette er grunnen til at navnet ditt på fødselsattesten er med STORE bokstaver.

Akkurat som “The Great Reset” dokumenterer hvordan alle dine aksjer, obligasjoner og gjeldsbaserte eiendeler har blitt pantsatt til fordel for “ukjente kreditorer”, dvs. (eierne av) de store bankene, er du og jeg, definert som en lovlig fiksjon med STORE bokstaver på fødselsattesten også blitt pantsatt, med den estimerte verdien som et arbeidende menneske.

Vi er de pantsatte slavearbeiderne som gjennom vår levetid i arbeid og i egenskap av skattebetalere garanterer levebrødet til dette kriminelle syndikatet, bankkabalen og politikerne som er avhengige av dette systemet for å ha en jobb og en inntekt.

Juridisk sett anses vi for å være en FIKSJON, et konsept eller idé uttrykt som et NAVN, et symbol. Den JURIDISKE PERSONEN har ingen bevissthet; det er en juridisk PERSON, EN LEGIS, et NAVN/ord skrevet på et stykke papir.

Dette kan spores tilbake til 1666: London er en stat, akkurat som Vatikanet er en stat, akkurat som Washington DC er en stat.

Dette er grunnen til at BYEN LONDON, i likhet med USA, har sitt eget flagg, sin egen grunnlov og lover, sin egen forsvarsstyrke, sin egen politistyrke, faktisk er en suveren nasjon i selve London, i likhet med USA, en suveren nasjon i Washington D.C. (District of Columbia)

Gjør dette det enklere å forstå hvorfor alle domstoler og offentlige institusjoner i Europa inkludert Norge har blitt registrert (2008) som selskaper i Dun & Bradstreet International Corporate Registry?

Forstår du at du og alle andre borgere har blitt tatt til fange, kapret og gjort til slaver av dette maktapparatet; det internasjonale bankkartellet, det vil si de store bankene på Wall Street og i London, med våre folkevalgtes medvirkning?

(Faksimile google)

Vi må forstå hva de gjør mot oss og handle deretter

  • Først forgjelder de deg for å finansiere sin egen private velstand.
  • Dernest pantsetter de deg og alt du eier ved hjelp av fiktive juridisk enheter, inklusive domstoler som dømmer deg på grunnlag av juridisk fiksfakseri, en juridisk FIKSJON hvor du er omgjort fra et levende menneske til et selskap hvor de er bemyndiget til å bestemme og dømme på dine vegne – over deg! Med andre ord er du umyndiggjort uten rettigheter.
  • Dernest oppretter de samme menneskene (maktstrukturer) et skattesystem som sørger for at du blir sittende med all den gjelden de har skapt med sin egen pengetrykkemaskin for å tilegne seg deg (verdien av ditt arbeide gjennom livet) samt alle dine eiendeler (aksjer, obligasjoner, eiendeler beheftet med gjeld).
  • Når gjelden blir (for) stor, for dem og for oss, bruker de sin egen pengetrykkemaskin stadig oftere, hvilket fører til stadig mer prisinflasjon, som belastes deg fordi du får de nytrykte pengene (gjelden) sist , dvs. når pengene er minst verdt, dvs. du straffes gang på gang for deres synder, nå med redusert kjøpekraft, som er en skjult skatt.
  • Kort sagt blir du plyndret fra fødsel til grav.
  • Når gjeldsfesten deres, med deg som gjeldsslave og «pantegarantist» til slutt sprekker og gjelden ikke lenger er mulig å gjøre opp, tar de alt fra deg og starter kriger «mot ytre fiender» for å ha noe og noen å skylde på for hvorfor du er blakk og sulten. De ødelegger samfunn og nasjoner og tar livet av millioner av menneskeliv uten så mye som å blunke.
  • Deretter starter de pyramidespillet på nytt, med deg som innsats, dvs. nok en gang som pantsatt (gjelds)slave til det korporative økonomiske og juridiske systemet hvor «korporativ lov» sørger for at domstolene alltid dømmer i din disfavør.
  • Du «biter villig på» og de ler, nok en gang, hele veien til banken, sin egen bank og sin egen private pengetrykkemaskin.
  • Dersom du protesterer eller lar vær å innrette deg etter dette bank- finans og rettssystemet, organisert som et korporativt forretningsforetak mellom private og offentlige myndigheter, blir du straffet med bøter og/eller fengsel
  • Dersom du ytrer deg mot den offentlige aksepterte oppfatningen i forhold til det som skjer rundt deg i samfunnet, eksempelvis med å karakterisere en/flere av aktørene som uredelige eller kriminelle, f.eks. WHO, kan du, etter nye regler i straffeloven, bøtelegges eller dømmes inntil 10 år i fengsel. Det har allerede skjedd, foreløpig i utlandet.
  • Med andre ord lever du, jeg og alle andre borgere, i et totalitært terrorregime, som, om kort tid, betyr 24/7 overvåkning og kontroll. Ironisk nok vil dette, til slutt, også ramme de som har hjulpet bankkartellet med innføringen av dette totalitære marerittet, våre politikere og byråkratiet. De bare forstår det ikke før det er for sent.

Den eneste måten å stoppe dette mareritt liknende scenario er formidling av kunnskap; moralsk, økonomisk, sosialt og rettslig. Vi må formidle kunnskap om kapringen av bank- og pengesystemet, samt kapringen av rettssystemet som har gjort det mulig. Vi må eksponere FIKSJONEN som har umyndiggjort oss, slik at vi kan gjeninnføre et retts- og domstols-system forankret i naturlov og sedvanerett (common law).

Den viktigste forutsetningen for formidling av kunnskap er ytringsfrihet.

FORSLAG: Ytringsfriheten er absolutt og hellig, og som befolkning kan vi ikke akseptere at noen – ikke en eneste person – straffes for å si sin mening. Derfor må vi sørge for at nye begrensninger i forhold til ytringsfrihet og andre brudd på våre menneskerettigheter de siste årene bekjempes. Det gjør vi ved å samle tilstrekkelig antall ti-tusentalls borgere til å ta nødvendige rettslige og konstitusjonelle skritt for å kansellere de nye innskrenkingene i loven. Vi begynner med å bringe saken inn for påtalemakt og domstolene, samt stortinget/regjering.

Vår nasjon og vårt samfunn – ikke bankenes og politikernes – er i ferd med å bli totalitært, og vi – folket – som er i besittelse av all makt, må «tvinge» storting og regjering til fornuft, før det er for sent.

Folket må reise seg og stå sammen om å bevare og styrke folkedemokratiet – en statsform og et rettssystem for og av folket.

Vi må samles om dette nå, gjennom en folkeaksjon.

Vi er, bokstavelig talt, «makten og æren i all evighet», og vi må tørre å stå opp for det.

Det nasjonale kriminalitetssyndikatet

(Scarface: “I’m just an honest guy counting my money” – Faksimile Google)

Hvis du vil vite mer om bakgrunnen til dette kriminelle syndikatet, kan du lytte til denne forklaringen av grave-journalist Whitney Webb og/eller lese boken hennes “A Nation Under Blackmail”:

https://mail.google.com/mail/u/0/#inbox/FMfcgzQVzFMWxrcXKvcmxxzGZWFfqBjt?projector=1

De første minuttene av denne podkasten er verdt spesiell oppmerksomhet:

  • Det går tilbake til 1920- og 30-tallet
  • The National Crime Syndicate – en blanding av organiserte kriminelle fraksjoner, dvs. mafia, som under WW2 dannet en allianse med det amerikanske militæret; ulike etterretningskontorer
  • Etter WW2 ble denne alliansen utdypet og ledet til etableringen av CIA
  • The National Crime Syndicate var i hovedsak et samarbeide mellom det italienske og det jødiske mafiasyndikatet, med to barndomsvenner, avdøde Mayer Lansky og Charles Lucky Luciano (Meyer Lansky – Wikipedia)
  • De to opprettet en organisasjon kalt “Murder Inc” (Incorporated) og med det voksende forholdet til etterretningssamfunnet ble de stadig sterkere
  • Først «overtok» de kontrollen over det demokratiske partiet, senere også det republikanske partiet. Det demokratiske partiet på dette tidspunktet i historien var i hovedsak et speilbilde av de amerikanske fagforeningene, så de tok over kontrollen over fagforeningene, og hadde derfor kontrollen over de viktigst fagforeningssakene og stemmeprosessen, dvs. opptellingen av stemmer på 1920- og 1930-tallet
  • Hvis kandidaten deres ikke ble valgt, hadde de måter å overtale de rette personene på
  • New York var det naturlige utgangspunktet og byen hvor de etablerte den hierarkiske organisasjonsstrukturen som ble duplisert over tid til resten av USA
  • De slo seg sammen med etterretningsmiljøet, som igjen ble skapt av Wall Street-bankfolk og advokater, det vil si verdens pengetrykkere
  • De hadde felles interesser: maksimere profitt for seg selv uansett hvor kriminelle handlingene deres måtte være, helst ved å omskrive lover og betale politikere slik at deres kriminelle aktiviteter kunne blomstre i det uendelige.
  • Hovedvirksomhetsområder: Narkotika, prostitusjon og våpenindustri
  • Sitat fra tidligere boligdirektør under president George Bush, Catherine Fitts (Catherine Austin Fitts – Wikipedia): Hvis de (bankene) sluttet å hvitvaske penger for narkotikakartellene, ville disse store Wall Street-bankene gå konkurs.
  • Som et eksempel har vi megabanken HSBC som har blitt tatt for å hvitvaske penger for narkotikakartellene, selv om Mark Carney Mark Carney – Agenda Contributor | World Economic Forum (weforum.org) guvernør for Bank of England og en nøkkel figur i World Economic Forum, gjorde tilsynelatende sitt beste for å jevne ut ting for HSBC.
  • Du trenger bare å søke på internett for å finne mer om hvordan disse megabankene deltar og noen ganger blir tatt og bøtelagt for ulovlige aktiviteter.
  • Et annet tema som Webb berører er hvordan Breton Woods-toppmøtet mot slutten av WW2 befestet det ovennevnte forholdet og hvordan dette førte til opprettelsen av Operasjon Gladio, bedre kjent som «Stay Behind» i Norge.

Det er mye mer interessant informasjon i denne podcasten med Whitney Webb og i boken hennes “A Nation Under Blackmail”.

Podcasten: Neil Oliver Interviews Whitney Webb – It’s us versus them! (rumble.com)

Boken: One Nation Under Blackmail (unlimitedhangout.com)

En kjapp merknad om Webb:

For de som stiller spørsmål ved Webbs forklaring om dette emnet, er det viktig å understreke at Webb dokumenterer alt hun sier og skriver, noe som forklarer hvorfor ingen har anlagt sak mot henne, selv om ærekrenkelsesloven i USA sannsynligvis er den strengeste i verden.

Hvilket bringer oss til det neste viktige spørsmålet: Den juridiske konstruksjonen av “THE STRAWMAN”

“Du vil ikke eie noe og være lykkelig”

For de som er kjent med institusjonen World Economic Forum og dens fascistiske leder Klaus Schwab, og den syke totalitære ideologien til både WEF og “Onkel Klaus”, er sitatet “du vil ikke eie noe og være lykkelig” et kjent begrep.

Dessverre var denne uttalelsen ingen dårlig spøk fra Schwabs side. Som jeg dokumenterer i min artikkel OLJEFONDET SOM FORDUFTET – av Hans Eirik Olav (substack.com) alle aksjer, obligasjoner og eiendeler beheftet med gjeld tatt fra oss. Ekte juridisk eierskap innehas av såkalte foretrukne kreditorer, dvs. gjennom pant i alle disse “papiraktiva” som er samlet i Euroclear (Europa) og tilsvarende Depository Trust Clearing Corporation (USA).

Grunnen til å nevne dette er at Schwabs uttalelse er nok en bekreftelse på hva disse menneskene planlegger for oss. De vil ha alt.

Hvilket bringer oss til konseptet «STRAWMANN»

Hva er en “Ces tui Qui Trust” (uttale set-a-kay) og hvorfor skulle du bry deg?

I 1666, i London, under den svarte pesten og «De store branner i London», vedtok parlamentet en lov, bak lukkede dører, kalt Cestui Que Vie Act 1666.

Loven som ble diskutert, Cestui Qui-loven, var å avskaffe rettighetene til menn og kvinner, i betydningen at alle menn og kvinner ble erklært døde, tapt/forlist til havet. (den gang opererte i admiralitets-lov, havloven, ergo «tapt på havet»)

Staten (London) tok fratok med dette alle «tapte menn og kvinner» deres eiendom og overførte det til en trust (fond) og staten ble bobestyreren som innehar alle rettigheter til folk og eiendom, inntil en levende mann/kvinne kommer tilbake (fra havet/de døde) for å kreve tilbake disse rettighetene, samt krever erstatning. (Inndriving ved hjelp av Uniform Commercial Code, UCC 1 og PPSA)

MERK: «Død» og «tapt/forlist til havs» er ikke bokstavelig, men juridisk uttrykk etter Admiralitets-loven.

Regelen for bruk av STORE BOKSTAVER som brukes i et NAVN er denne: Når STORE bokstaver brukes hvor som helst i et NAVN, refererer dette alltid til en JURIDISK ENHET/FIKSJON, SELSKAP eller SELSKAP, ingen unntak. f.eks. John DOE eller Doe: JANE (PASS, FØRERLISENS, EKTESKAPSATTEST og FØDSELSATTEST)

CEST TUI QUE TRUST: (uttales setakay) er et vanlig begrep i NEW ZEALAND og AUSTRALIA. eller STRAWMAN vanlig begrep i USA eller CANADA betyr m.a.o. en JURIDISK ENHET/FIKSJON opprettet og eid av staten/regjeringen som opprettet den.

Justice Romer i Green vs Underhill

(Lord Justice Romer | The National Archives)

Dommer Romer:

«En trust er en rettferdig forpliktelse som binder en person (som kalles en tillitsmann) til å håndtere eiendom han har kontroll over (som kalles trusteiendommen) til fordel for personer (som kalles begunstigede eller cestui que trust) av som han selv kan være en, og hvem som helst kan håndheve forpliktelsen Enhver handling eller forsømmelse fra en tillitsmann som ikke er autorisert eller unnskyldt av vilkårene i trustinstrumentet, eller ved lov, er et tillitsbrudd. «

MERK: CEST TUI QUE TRUST av 1666 (merkelig med disse 6-tallene, ikke sant) er det, ikke overraskende alt annet og alle andre enn deg og meg som er «den begunstigede».

Hvilket bringer oss tilbake til den juridiske konstruksjonen av “cestui que trust (ses-tee kay)”

Har du, noen i familien din, noen av vennene dine, eller noen i det hele tatt blitt fortalt om denne juridiske fiksjonen som bestemmer over deg?

Spørsmålet er retorisk. Selvfølgelig har du ikke hørt om det. Det ville bety å ødelegge fiksjonen; noen andres rett – bankfolkene, hjulpet av myndighetene deres – til å ta alt fra deg gjennom et monetært og juridisk system designet og drevet av kriminelle. Et system der du er slaven, og de er dine herrer.

Jeg gjentar: Eid av GOVERNMENT, som igjen eies/kontrolleres av bankiere bosatt i WASHINGTON DC, CITY OF LONDON OG VATIKANET.

Juridisk sett anses vi for å være en FIKSJON, et konsept eller idé uttrykt som et NAVN, et symbol. Den JURIDISKE PERSONEN har ingen bevissthet; det er en juridisk PERSON, EN LEGIS, et NAVN/ord skrevet på et stykke papir.

Dette kan føres tilbake til 1666; London er en stat, akkurat som Vatikanet er en stat, akkurat som Washington DC er en stat.

Dette er hva den globalistiske agendaen handler om: Opprettelsen av en totalitær slavestat gjennom fjerning av våre umistelige suverene rettigheter ved hjelp av juridisk lureri og bedrag, med andre ord fiksjon.

Mer om loven fra 1871 og fremover i tid

Det er viktig at vi forstår hva som fant sted i Amerika fra 1871 og fremover i tid, fordi de samme prosedyrene som forvandlet det amerikanske samfunnet gjennom det 20. og inn i det 21. århundre er de samme prosedyrene som ble brukt til å transformere og underlegge nasjonene i Europa (inkludert Norge) til slavestater der staten v/storting-regjeringene og domstolene utelukkende handler “på ordre” fra bedriftsenheter, bankkartellet, f.o.m. 2008 offisielt som kommersielle forretningsselskaper.

Oppsummert:

En gruppe menn (som ønsker å være anonyme, noe de har klart ganske bra), gjennom sine agenter (ansatte i United States, Inc., og deres underselskaper) begynte, under Lincoln-administrasjonen, i stillhet å kapre Grunnloven og de tre grenene av den konstitusjonelle republikken (USA).

En kvasi-statlig bedriftsovertakelse ble deretter konstruert for å ta kontroll over de 50 statene, banksystemet og produksjon og trykking av penger. En borgerkrig, en konkurs og konfiskering av rikdommen til nasjonen ble sponset for å skape en kontekst (les NØD) for slaveri av det (tidligere) suverene folket i de 50 (tidligere) suverene statene under LOVFARGE (COLOR OF LAW).

Prikken over i-en: I 1938 ble kjennelsene fra Høyesterett (USA) adskilt for å forhindre påberopelse av enhver lov basert på selvråderetten eller Common Law (naturretten som gjelder mellom mennesker), for å bli erstattet av Uniform Commercial Code (UCC), og domstoler for internasjonal kontraktsrett (Admiralitet). Med andre ord «Død/forlist på havet», en kommersiell fiksjon.

Kuppet er at de fleste av oss ikke engang innser at vi personlig, hjulpet og støttet av vår egen uvitenhet om historien og loven, har signert og innført oss i dette systemet basert på “kommersielt” slaveri.

Dette gjør du hver gang du får jobb, gifter deg, føder, registrerer bilen din, tar opp boliglån, bruker Federal Reserve Notes (i Norge NOK), eller blir med i militæret. Derfor er vi alle, uvitende, vår egen verste fiende, fordi vi lot dette skje og vi er de eneste som kan stoppe det og gjenopprette vår posisjon som et fritt og uavhengige folk, som mennesker med umistelige suverene rettigheter.

Vi lever i en fiktiv verden

Innenfor denne fiktive «lissom» verdenen, blir massene utsatt for å spille et gigantisk “monopolspill” hvor det ikke er ekte penger og bankmannen vanligvis vinner, hjulpet av et rettssystem der staten/regjeringen, som er avhengig av pengetrykking av det private banking-kartellet, og siden 2008 innlemmet som kommersielle forretningsselskaper, til statens og bankiernes fordel, sørget for at individets tidligere status som suverene mennesker med umistelige rettigheter ikke lenger har noen rettigheter overhodet.

Velkommen til “The New World Order”

Som sådan, og gang på gang, avslører pålitelige kilder (inkludert advokater) at “lov” ikke har noen betydning for hva som skjer i rettssaker så mye som “prosedyren” som bare er kjent for medlemmer av advokatstanden (i USA og England kalt BAR) – (dommere, påtalemyndigheter, advokater, inkludert selv forsvarsadvokaten du var godtroende nok til å ansette for å representere deg) som nøye og metodisk fratar deg, hele tiden, stadig mer av din (samfunnstjeneste/slavearbeid), penger (kausjon, heftelser, avgifter, bøter) , eiendom (barn, hjem, bil, bankkonto) eller din frihet (forvaring, fengsel, fengsel, prøvetid).

Ingen har fortalt deg at din ‘advokat’ BARE kan representere din ‘debitor’ (en fiktiv person-enhet). Ingen fortalte deg at rettsforhandlingene er rent “administrative” og ikke “rettslige” som de opprinnelige “organiske” konstitusjonene (statlige og føderale) mandatet (USA).

(Faksimile google)

Hvordan loven misbrukes til politiske og økonomiske formål

Dette er grunnen til at du hører politikere som berømmer vedtak av et lovforslag eller lov som verken politikeren eller de andre medlemmene av kongressen/regjeringen noen gang har lest, ei heller informert folket om på en objektiv måte med mulighet for å protestere og underlagt granskning. brakt det for de objektive massene for gransking. Nesten hvert lovforslag som vedtas begrenser mer og mer (i USA og i Europa), på dyptgripende måter, ytringsfrihet, eiendomsrettigheter og reisefrihet, samtidig som det gir offentlig ansatte mer makt og autoritet uten å måtte stå ansvarlig overfor “folket”.

Den enhetlige handelsloven (Uniform Commercial Code – UCC)

Det du vil forstå, lære og vite er at USA (Federal Corporation) gikk konkurs i 1933, og som et resultat av ytterligere hendelser, ble fjernet  som støttet opp om landets penger fjernet og erstattet det med “konkursmanuskript” av et privat selskap kalt Federal Reserve Bank (eiet av de største private bankene på Wall Street).

En gang på 1960-tallet ble Uniform Commercial Code (UCC) vedtatt av stort sett alle stater. UCC er den føderale fellesloven for omsettelige (verdipapir) instrumenter og styrer alle transaksjoner fordi det ikke er noen lovlige penger (det som støtter pengene er gull og sølv). Av den grunn har du ikke ‘betalt’ regningene dine eller ‘betalt’ for noe i henhold til betalingsloven (i USA siden 1933). Alt du noen gang har gjort er å utsette betaling av gjeld til en dato i fremtiden, men du har ikke oppnådd eiendomsrett (fordi gjeld og kredittbaserte eiendeler er pantsatt/gitt til fordel for andre, slik forklart om The Great Taking mm).

MERK: Et gjeldsbasert eller kredittbasert pengesystem favoriserer de som har enkel og stor tilgang til dette systemet, dvs. tilgang til lån/kreditt. De bruker gjelden/kreditten på to måter: Bygger sin egen velstand på kreditt og skyver kreditten videre over til befolkningen. De eiendelene de ikke greier å tilegne seg med gjeld/kreditt, får de pantsatt til fordel for seg selv, som de kan overta på et senere tidspunkt. Snedig, ikke sant. Svindel? Åpenbart JA.

“Juridisk tittel” betyr at du faktisk eier noe, som du ikke eier. For å forstå hvordan “hjemmel” har blitt fjernet eller overført trenger du ikke se lenger enn til registreringen av alle domstoler som selskapsenheter i 2008. Hvis dette er vanskelig å akseptere, kan du lese mitt tidligere nevnte nyhetsbrev om The Great Taking, hvilke dokumenter og beviser hvordan ditt eierskap av verdipapirer (aksjer, obligasjoner osv.) har blitt erstattet av en “bruksrett”, dvs. at du ikke lenger eier dine aksjer og obligasjoner fordi rettslig eiendom tilhører, du gjettet riktig, de 3-4 største banker på Wall Street.

VIKTIG: Ingen ting av ovennevnte kunne funnet sted med mindre ditt lands rettssystem var blitt kapret; offisielt i 2008 ved å bli registrert som kommersiell forretningsvirksomhet; i praksis lenge før det.

Tilbake til loven av 1871

Den amerikanske staten/regjeringen (som alle andre nasjoner avhengig av USD som verdens reservevaluta) som en følge av konkurs, måtte finansieres for å overleve, og den eneste måten å gjøre det på var/er ved å skattlegge det den skaper. Den skapte fiktive enheter (‘Ens legis’, som er et ‘selskap’ eller ‘trust-selskap’), som muliggjorde beskatning og på den måten ble/blir ‘skatteregningen’ eller andre ‘utgifter’ for bøter, avgifter og skatter sendt til deg.

Ved å innføre dette plyndrer systemet, har myndighetene samtidig klart å lure deg til å tro at det er gjort i ditt navn, dvs. til din fordel. Staten har imidlertid fjernet deg fra dine ‘rettigheter, titler, interesser, eiendom og rikdom’, delvis i full åpenhet og delvis skjult, hvor hensikten er å VOLDTA og PLYNDRE folket, slik at «privatiserte» statlige selskaper kan fungere.

Derfor, de skylder oss! På grunn av deres uautoriserte handlinger og korrupsjon har de imidlertid fjernet det som ble “konstitusjonelt” etablert som ekte penger, støttet av noe av verdi, det vil si gull og sølv. Derfor, hva du TROR du skylder, hva de TROR du skylder, hva du TROR de skylder deg … er uten betydning, når det ikke er noe i ‘virkeligheten’ å ‘betale’ med!

Opprinnelsen til denne fiktive svindelen

(Tyskerne fyrer opp vedovnen med pengesedler 1922 – Faksimile Google)

Svindel har sitt utspring i et bank- og pengesystem som lar noen – staten gjennom sentralbankene – ha monopol på å trykke penger, noe som gjør at noen – bankene gjennom sentralbankenes «pengetrykking» – har monopol på å «trykke» ubegrenset med kreditt/lån. Et helt sentralt element i dette er at kreditten eller lånet bankene skaper muliggjøres ved at innskyterne/borgerne først signerer et gjeldsbrev som bankene og finansinstitusjonene bruker for å skape penger – eller rettere sagt kreditt/gjeld – av tynn luft – som åpenbart kvalifiserer til betegnelsen “pengeforfalskning”.

Professor Richard Werner, PhD i økonomi fra University of Oxford, forklarer hvordan penger – eller rettere sagt kreditt – «skapes ut av ingenting».

«Det gjennomføres en empirisk test, der penger lånes fra en samarbeidende bank, mens dens interne registreringer overvåkes, for å avgjøre om banken, i prosessen med å gjøre lånet tilgjengelig for låntakeren, overfører disse midlene fra andre kontoer inne i eller utenfor banken, eller hvis de er nyetablerte. Denne studien fastslår empirisk for første gang at banker individuelt skaper penger ut av ingenting».

Professor Werner utførte denne empiriske studien sammen med det britiske TV-selskapet BBC.

Bekreftelse fra Norges sentralbank (Norges Bank)

I et foredrag til Norges Vitenskapsakademi 25. april 2017 bekrefter visesentralbanksjef Jon Nicolaisen professor Werners empiriske eksperiment:

“Når du tar opp lån i en bank, setter banken lånet inn på kontoen din. Innskuddet – pengene – opprettes av banken når lånet gis. Banken trekker ikke pengene fra en annen persons konto, eller et hvelv fylt med kontanter Pengene banken låner deg, har den skapt selv – ut av ingenting: Fiat – la det bli.»

For å lese visesentralbanksjef Jon Nicolaisens foredrag i sin helhet, se her:

https://www.norges-bank.no/aktuelt/nyheter-og-hendelser/Foredrag-og-taler/2017/2017-04-25-dnva/

Det er også Danmarks Nasjonalbank enig i

Tidligere direktør i Danmarks nasjonalbank, Hugo Frey Jensen, bekrefter det samme:

«Banker oppretter innskudd, derav penger når de gir lån»

Likeledes den engelske sentralbanken, Bank of England

Michael Kumhof, seniorforskningsrådgiver i Bank of England:

“…når en bank gir et nytt lån til en kunde X (deg), oppretter den en ny lånepost i navnet til kunde X (deg) på aktivasiden av balansen (til banken), og den oppretter samtidig en ny av samme størrelse innskuddspost, også i navnet til kunde X (deg), på balansesiden (til banken). Banken oppretter sin egen finansiering, dvs. innskudd, med hjelp av utlån (ditt gjeldsbrev til banken).

Den empiriske studien av professor Richard Werner, samt bekreftelsene fra Norges sentralbank, Danmarks sentralbank og Englands sentralbank m.fl. betyr at banker og finansinstitusjoner, populært sagt, låner ut penger de aldri har vært i besittelse av, dermed penger (valuta) som aldri skulle ha eksistert, som de fiktivt og uredelig «låner ut» til intetanende innbyggere, hvor innbyggerne må betale tilbake disse fiktive pengene gjennom mange tiår med hardt arbeid. I tillegg belastes vi med renter som følge av økningen i pengemengden, som igjen fører til prisvekst (prisinflasjon), dvs. tapt kjøpekraft for innbyggerne som intetanende har gjort denne forfalskningen og regelmessige ranet av befolkningen mulig.

Den norske straffeloven §367-369

Vi trenger strengt tatt ikke å referere til internasjonale lover, traktater eller lignende for å konkludere med at dette er forfalskning og økonomisk svindel. Straffeloven er enig i denne konklusjonen, jfr. Straffelovens § 367 – 369, som stadfester at forfalskning straffes med 10 års fengsel.

Eventuelle penge- og/eller juridiske krav fremsatt av disse nylig (2008) registrerte selskapsenhetene mot deg og meg som suverene individer eller grupper av suverene, med umistelige rettigheter, inkludert krav eller rettssaker mot oss fra domstolene, er basert på denne pengefiksjonen.

Bankene og finansinstitusjonene som krever at fiksjonen skal betales tilbake med renter, under et fiktivt og illegitimt rettssystem, opererer – slik professor Werners empiriske studie konkluderer, og som blant annet Norges sentralbank, Danmark og England konkluderer med at vi lever i et samfunn basert på kriminell pengeforfalskning og økonomisk svindel i strid med nasjonale og internasjonale lover og traktater. Videre at denne svindelen er institusjonalisert gjennom lover implementert i vårt rettssystem og våre domstoler.

Denne økonomiske svindelen kunne ikke finne sted hvis det ikke var for den gjensidige avhengigheten av et uredelig pengetrykkeregime og korrumperingen av offentlige institusjoner, viktigst av alt, omgjøring av vårt domstolsystem (muliggjort av myndighetene) til kommersielle registrerte selskaper i internasjonale selskapsregistre, så som Dun & Bradstreet.

Fredric Bastiats visdomsord for 200 år siden kunne ikke vært mer egnet for disse kriminelle handlingene som ble utført mot folket i nasjonalstatene. Bokstavelig talt:

«Når plyndring blir en livsstil, skaper menn for seg selv et rettssystem som autoriserer det og en moralsk kode som glorifiserer det».

Hva dette innebærer

Dette betyr at menneskeheten har mistet selve evnen til det som gjør oss menneskelige. Våre umistelige rettigheter som suverene mennesker som lever under et rettssystem for og av folket, hvor staten og domstolene er tjenere av folket, har i praksis blitt fjernet og erstattet av et system der staten og dens byråkrati, finansiert av et kriminelt bank- og pengesystem, behandler mennesker som kveg.  Formålet er å oppnå 100 % kontroll og underkastelse av befolkningen, det vil si et dystopisk og totalitært mareritt.

Veien til Rota (Road to Rota)

For de av oss som har tatt oss bryet med å dekode og forstå hvordan banksystemet og myndighetene våre fungerer, er det ingen hemmelighet at de som «trekker i trådene» i bakgrunnen (The banking Cabal) har en evne til å offentliggjøre hva de holder på, samt er planlegger å gjøre i god tid før de faktisk gjøre det, og alltid på en sublim måte, ofte ved å bruke Hollywood-filmer og tegneserier, eksempelvis tegneserier som Simpsons.

(Faksimile google)

Viktigheten av et tegneserieblad

1. januar 2007 ga den amerikanske sentralbanken, The FED, ut et tegneseriemagasin med tittelen “Wishes and Rainbows” (Ønsker og regnbuer) , som i tekst og utforming fremstår som et barneeventyr, ganske likt Trollmannen fra Oz, Tornerose eller Reisen til Julestjernen; alle angivelig eventyrhistorier beregnet på barn og unge, men med et dypere innebygd budskap til den voksne befolkningen.

På The Feds nettsted er tegneserien beskrevet som følger:

“Barnetegneserie om introduksjonen av fargede blomster til en by som aldri har sett farger. Utformet for å stimulere elevenes fantasi når de utforsker den økonomiske utfordringen forbundet med knappe ressurser, ulike metoder for tildeling og hvordan samfunn reagerer for å løse slike problemer. En lærers håndbok, The Road to Rota, er også tilgjengelig (Revidert i 2007).

Wishes and Rainbows skrevet av Debra Carpenter-Beck; tilpasset av Stephen Devaux; illustrert av Carrie Hartman.

Veien til Rota Lærer-håndbok for å følge ønsker og regnbuer.»

Tegneserien “Wishes and Rainbows” publisert i 2007 stammer fra en novelle med samme navn publisert i 1980 av FED, som ​​27 år senere ble adoptert til en tegneserie av Stephen Devaux. Hvorfor ble novellen publisert i 1980, adoptert til en tegneserie ett år senere i 1981, før det gikk hele 27 år, til 2007, før den dukket opp på FEDs nettsted, til og med som en tegneserie?

Hvorfor i all verden publiserer en sentralbank en tegneserie i det hele tatt, og hvorfor publiserer den bare 3 ganger, at på til med 27 års mellomrom?

Dekoding av «Veien til Rota»

Det denne tegneserie-håndboken forteller oss er at sentralbanker og spesielt den amerikanske sentralbanken bør gjøre det stikk motsatte av hva sentralbanker har gjort i mange tiår, nemlig å trykke billioner av “penger” (i historien fargede blomster”), fordi det fører til inflasjon, det vil si redusert kjøpekraft og til slutt økonomisk kollaps, temmelig likt overproduksjon av tulipaner som førte til økonomisk kollaps i Nederland på 1600-tallet.

Hovedpersonene, stedene og karakteristikkene i “Wishes and Rainbows” er følgende:

Land uten farge = Et verdiløst pengesystem slik vi har i dag, dvs. uten støtte i reelle eiendeler, som f.eks. gull.

Fargeland = Gullstandard

Black Tears = Petrodollar/Oil Standard, dvs. dagens reservevaluta USD

Pebbleton = USA

Pebble People = amerikanske statsborgere

Cobblestone Canyon = Grand Canyon (gull)

Gopher Junction = Mexico

Boulders Ridge = Canada

Rota = Alan Greenspan (sentralbanksjef i USA 1987-2006)

Bestemoren = Eks sentralbanksjef i USA, Arthur Burns

(Kilde: Bix Weir)

Det er tydelig at denne tegneserie-håndboken, utvilsomt publisert på FEDs nettsted etter bestilling fra FEDs styreleder, Alan Greenspan, prøver å formidle et sublimt budskap, hvilket er at hvis du installerer et system med ubegrenset pengetrykking, gir det muligheter til å berike en liten gruppe superrike bankfolk, samt at disse bankfolkene ikke vil kunne motstå denne muligheten. Resultatet er at de til slutt «trykker» for mye, noe som fører til kollapsen av det bank-finansielle og monetære systemet.

Kanskje Alan Greenspans sublime budskap er at den eneste måten å kvitte verden fra denne kriminelle virksomheten mot menneskeheten er å la den lille eliten som nyter godt av dette pengetrykkeregime “trykke seg i hjel”, dvs. la de forårsake økonomisk kollaps, dermed sin egen undergang?

Uansett hva The Road to Rota ønsker å fortelle oss, er faktum at makteliten alltid har brukt denne typen sublime meldinger, gjennom tegneserier og Hollywood-filmer, for å uttrykke sine intensjoner og handlinger på forhånd.

Hvilket bringer oss til boken og filmen «The Wizard of Oz»

(Faksimile Google)

The Wizard of Oz – Den juridiske fiksjonen som beskriver et samfunn av slaver

(Kilde: Robert Kelly)

Den ‘kodede’ filmen om hva som egentlig skjedde med Amerika av Robert Kelly finner du i den siste utgaven av The Redemption Manual:

redemption-manual-4-5-edition.pdf

“The Wizard of Oz” – En samfunsmessig tilnærming

  • Stedet var Kansas: Hjertet av America, det geografiske sentrum av USA. Inn kommer tornadoen, dvs. e. virvlende forvirring av børskrakket (1929) som gjorde alle økonomisk “svimle” Det innebar tyveri av Amerikas gull, den kommende amerikanske konkurs, den store depresjonen.
  • Når Dorothy (hovedperson) våkner fra tornadoen, befinner hun seg i “landet Oz.” Dorothy kommenterer til sin lille følgesvenn: “Toto, jeg har en følelse av at vi ikke er i Kansas lenger.
  • Etter konkursen var Kansas ikke lenger bare det gamle «Kansas», det var nå «KS», en FIKTIVT kommersiell korporasjon for det konkursrammede USA, et nyetablert «føderalt territorium», en del av «Federal Zone» og Dorothy og Toto var i “denne staten” nå.
  • På sin reise i dette ukjente landet møter Dorothy tre uvanlige ‘karakterer’, hvor hver enkelt av dem forskjellig motiv eller problem som skildres på lerretet. Men identiteten deres har blitt dekodet som følger:
  • Den første var fugleskremselet (en mann av strå – en front – STRAWMAN). Strawman har ingen hjerne – han er en juridisk fiksjon. Vi kan oversette det som: Når man oppdager at ens egen stråmann eksisterer, er alle politiske og juridiske mysterier, kompleksiteter og forvirringer løst eller forstått, og når en (alle av oss) tar over juridisk tittel (kontroll) til vår ‘Stråmann,’ ‘ blir hver enkelt av oss den ‘autoriserte representanten’ for ‘Stråmannen’; til å akseptere og avgjøre (selv bestemme over) alle kommersielle anliggender, som i Oz (den nye kommersielle verden – aka MATRIX) fordi ‘Stråmannen’ ikke har HJERNE, og ingen hender og fingre til å gripe en penn for å skrive ut sjekken, så å si, for å betale boten, avgiften, skatten eller gjelden.

(M.a.o. har vi her oppskriften på hvordan vi tar tilbake vår identitet fra de som har stjålet den fra oss – staten og rettssystemet – dermed tar tilbake kontroll over livene våre)

  • Den andre karakteren var Tinnmannen, eller “T.I.N.-mannen” (også identifisert som «Taxpayer Identification Number»). The Tin Man var en hul mann av metall, et “fartøy”, et “kjøretøy”, et nyopprettet kommersielt kodeord for Strawman. Akkurat som fugleskremselet, hadde Tinnmannen ingen hjerne og hadde ikke noe hjerte. Begge var «kunstige personer». En av definisjonene av “tinn” i Webster’s er “forfalsket”. Tin Man representerte også det mekaniske og hjerteløse aspektet ved handel og avtalerett. Akkurat som de sier i mafiaen: “Ikke noe personlig, det er bare business.”
  • Den tredje karakteren som Dorothy møtte var den feige løven, eller “King of Beasts”, og som den mest fryktede av alle dyr i jungelen, manglet “mot” Løven er et symbol på det en gang fryktløse amerikanske (eller norske) folket, som siden har mistet sitt mot. Det amerikanske (og europeiske) folket er redde for det korporative (kommersielle)  statlige system og lokale inntektsinnkrevere, det vil si politi og dommere i deres såkalte rettssaler (tribunaler) for rettferdighet (handel). Disse statlige institusjonene, eksemplifisert av skatteoppkreveren i IRS (skatteetaten), har bare håndtert din ‘Straw-man’ (debitor) kun basert kommersielle korporative lover, og de er, akkurat som Tin Man, hjerteløse.
  • For å løse gåten om STRAWMANN og sette seg selv (og folket i Amerika og verden) fri fra slaveriet til denne fiktive juridiske karakteren, tok Dorothy og hennes tre følgesvenner veien til trollmannen fra Oz. De måtte “følge den gule mursteinsveien – Yellow Brick Road)” (gull er kjent som ‘gule murstein’ og smeltes til ‘blokker’). Alt man trenger å gjøre er å følge sporet av USAs stjålne gull, og du vil finne tyven som stjal det.
  • I begynnelsen av filmen ble trollmannen representert av den omreisende mystikeren, “Professor Marvel”, som Dorothy møtte da hun stakk av med Toto. Hans makabre «shingel» hevdet at han var “hyllet av De Kronede Hodene i Europa, dvs. Europas kongelige; tidligere, nåværende og fremtidige adelige. Før bankfolkene stjal Amerika, hadde de for lengst fratatt de kristne monarkiene makten i Europa og plyndret kongedømmene deres.

(Lord Rothschild: Jeg bryr meg ikke om hvem som sitter på toppen av imperiet der solen aldri går ned (Storbritannia). Han som kontrollerer pengesystemet, kontrollerer imperiet)

  • Så kom den onde heksen fra Vesten, desperat etter rubintøflene som Dorothy hadde på seg, da tøflene hadde spesielle krefter. Et viktig poeng her er at i den originale boken, The Wonderful Wizard of Oz, utgitt i 1900 (39 år tidligere), var ikke tøflene røde, men sølvfarget. I det første klippet av filmen var tøflene sølv, men ble endret til “røde” for å være mer fargerike.
  • Mellom 1916 og 1933 ble det meste av Amerikas gull samlet inn av den ‘privateide’ Federal Reserve Bank og sendt til Fed-eierne i England og Tyskland. Grunnen til dette var at Federal Reserve Notes (valuta) kunne innløses i gull og oppebar rente. Det amerikanske folket ble svindlet til å bytte gullet sitt for (verdiløst) papir med grønt blekk på.
  • Den tidligere valutaen, United States Notes, hadde ingen slike rentekrav – men slik var avtalen som fulgte med Federal Reserve Notes. Grunnen til at JFK (president John F. Kennedy ble myrdet (1963) var fordi han utstedte  United States Notes på nytt – rentefritt. [Gå til en hvilken som helst myntbutikk og se eller kjøp en 1963 US (ikke Federal Reserve) Note].
  • Da konkursen (USA) ble erklært i 1933, ble amerikanere pålagt (feilaktig) å overgi alle gullmynter, gullbarrer og gullsertifikater innen 1. mai (dvs. statlig konfiskasjon); kjent som “May Day” (kommunismens/Illuminatis fødselsdag) i Bayern i 1776, fødselsdagen til IRS, og (ironisk nok) feiret over hele verden som “International Workers Holiday” (arbeidernes dag), en hellig dag for trollmannen og hans stamme).
  • Når det gjelder valget av «rubin» eller rødfargede tøfler: Fargen Rødts primære betydning, i hvert fall på dokumenter og lignende, er at det er fargen på blod, som i kjøtt og blod, og symboliserer en levende, pustende mann eller kvinne, dvs. e. ikke-bedrift/ikke-fiktiv. Fargen ‘Rød’ ​​kunne også ha blitt valgt for relasjonen til grunnleggeren av International Banking Federal Reserve, Rothschilds, [aka Red Shield]-familien. Det betyr “privat”, i motsetning til “offentlig”.
  • Uansett fargevalg i filmen, ville den onde heksen fra Vesten ha disse tøflene for enhver pris og måtte handle raskt før Dorothy og hennes reisefølge kunne komme seg til Emerald City. Heksens taktikk var å dekke landskapet med valmueblomster, eller “valmuer”, kilden til heroin, opium og morfin, symbolsk doping (av det amerikanske folket) til bevisstløshet, og så bare valse inn og snappe tøflene.
  • Med andre ord, den beste måten å underkue det amerikanske folket og øke varene var å sløve sansene deres ved å få dem hektet på narkotika (Merk: LSD ble opprettet samme år, 1939, av Dr. Albert Hoffman). Valmuene/narkotikaen virket på Dorothy, løven og Toto, våre venner av kjøtt og blod, men hadde ingen effekt på fugleskremselet eller Tinnmannen, de fiktive enhetene.
  • Mens alle la på sprang mot Emerald City, den grønne byen (Federal Reserve Notes, den nye grønne fiat “pengen” eller “penger ved dekret”), hørte vi Munchkins synge om æren av trollmannens skapelse:

“Du er ute av skogen, Du er ute av mørket, Du er ute av natten, Gå inn i solen, gå inn i lyset, Hold deg rett frem, for det mest strålende stedet på jordens overflate eller stjernene”

  • Den foregående rimet bugner av illuministisk-luciferske (satanistiske) symboler og metaforer om: mørke og lys. Den onde heksen fra vesten (Wicked Witch of the West) skapte sitt hjem i et rundt middelaldersk vakttårn, et eldgammelt symbol på tempelridderne av frimureriet, som praktiserer heksekunst, samt kreditert som opphavsmennene til moderne bankvirksomhet, rundt 1099 e.Kr.
  • The Wicked Witch of the West var også kledd i svart. Fargen symboliserte planeten Saturn, det hellige ikonet til tempelridderne, og fargen på valg av dommere og prester for kappene deres.
  • The Wicked Witch of the West og Miss Gulch representerer dommere og advokater, dvs. det amerikanske (og europeiske) rettssystemet (inkludert den advokatstyrte amerikanske kongressen). De er bødlene og den primære håndlangeren for å overføre all rikdom i Amerika (og Europa) fra folket til bankene og staten. The Wicked Witch of the West ville ha sølvtøflene, de edle metallene, og hennes motpart, Miss Gulch, ville ta Toto. Hva betyr ordet “toto” … på “advokatspråk”, dvs. latin? Det betyr “alt”
  • Dorothy og hennes tre følgesvenner tok seg endelig til Smaragdbyen. De søkte audiens hos trollmannen, ble tatt inn og brakt for trollmannen; et gigantisk bilde som snakker med høy stemme bak glass, som ligner på “røyk og speil”
  • Det var lille Toto som ved sitt instinkt trakk forhenget tilbake for å avsløre trollmannens svindel; en ‘frontmann’ for veiviseren (STRAWMAN)… en ‘agent’ for FIKSJONEN. Denne trollmannen fryktet folket. Trollmannen, dette gigantiske bildet som snakker med høy stemme bak glass, kan meget godt symboliseres med oppfinnelsen av TV, statsmakten som forteller løgner til folket via TV.
  • Trollmannen siterte også “landet til .E Pluribus Unum”, som er latin for ‘en av mange’, dvs. konvertere de mange til en ny verdensorden, eller Novus Ordo Seclorum (New World Order), en latinsk setning innlemmet på den amerikanske dollarseddelen kort tid etter konkursen. Trollmannen avslørte/tilsto også stolt at han var:

“Født og oppdratt i hjertet av den vestlige villmarken, en gammel Kansas-mann selv”.

  • Trollmannen ga TIN-mannen en “ticker” (klokke) for å høres ut som et hjerte (men det var det ikke!), og til løven ga han en “medalje” for å markere at løven hadde mot (det hadde han ikke). Alt dette var selvfølgelig bare pyntegjenstander i Land of Oz – selvfølgelig en fiktiv verden. Bankfolkene gjorde det ganske bra i Europa, men som trollmannen påpekte, utførte de et drap i «den vestlige villmarken», det vil si Amerika, med tyveri av amerikansk gull, arbeidskraft og eiendom.

Sitat fra John D. Rockefeller:

” … takknemlige og lydhøre bygdefolk” som befolket landet på den tiden. Da Dorothy spurte Glenda, Nordens gode heks (som representerer ærlighet, god tro og kristendom), om hjelp til å komme tilbake til Kansas, svarte Glenda: “Du trenger ikke å bli hjulpet. Du har alltid hatt makten du trenger for å dra tilbake til Kansas.” Bare klikk hælene sammen tre ganger (tre dager – Truth in Lending) og si: “Det er ikke noe sted som hjemme!”

Betydning: Du har alltid hatt rett og makt til å gjenvinne din suverenitet, du glemte eller ble aldri lært at du eller det (amerikanske og europeiske) folket har slik makt. Du kan erstatte (den korporative) fiksjonen med virkeligheten, dvs. din menneskelighet.

Siden folket er den sanne suverene makten, er det bare nødvendig å våkne opp fra den fordummede, dop-lignende effekten “makteliten” har over deg og det (amerikanske og europeiske) folket med hensyn til makt og posisjon, og deretter utøve den.

Moralen i historien om «trollmannen fra Oz»

For å redde menneskeheten må vi – du og jeg og alle andre – avvise og reversere den ovenfor beskrevne transformasjonen av offentlige institusjoner, inkludert domstoler, til kommersielle kjøretøy, dvs. korporative selskaper betyr at suverene iboende rettigheter er tatt fra folket og de kan og må gjenvinnes for å redde menneskeheten selv.

Det begynner med å demontere rettssystemet som er pålagt oss, den suverene statsborgeren, og avvise enhver såkalt “domstol” for den uautoriserte og kriminelle enheten den representerer.

Oppsummert

Det nåværende rettssystemet og domstoler er juridiske fiksjoner og har ingen jurisdiksjon eller juridiske rettigheter over mennesker. Som registrerte selskaper, domstoler, politi og dommere, er faktisk hele vår regjering og dens institusjoner (registrert som selskaper) illegitime. Det er et system organisert og administrert for slaveri, og det er utformet på denne måten med vilje, dvs. med kriminell hensikt om å skade oss.

Vit at hele det politiske systemet ble satt opp som kontrollert opposisjon.

Det samme gjelder stemmeseddelen – som er en skjult kontrakt – som svært få forstår betydningen av. Hvis du bruker stemmeseddelen – bekrefter du uten å vite om det – at du godtar denne styringsformen, samt at den brukes mot deg. Alt dette holdes i gang ved at menneskene helt øverst i den økonomiske og juridiske pyramiden (mis)bruker våre politikere, byråkrater og ulike organisasjoner som er ukjente eller uforståelige, gjemt som de er i bakgrunnen. De skjuler sannheten om at alle disse systemene er basert på svindel, bedrag og arbeider for å føre deg inn i fangeskap.

Men viktigere her er å informere leseren om forskjellen mellom “lov” og “lovlig” og virkeligheten av hva det betyr når du blir “sertifisert”, “charteret” eller en “draktbærer” (uniformbærer), som for eksempel en «dommer i sort kappe».

Du er født med skapergitte rettigheter. Det staten/bedriften, uniforms- bærende personer (politi, advokater, dommere, leger, sykepleiere, brannmenn, munker, nonner, paver osv.) gjør er at når du «slutter deg» til dem, ber de deg signere en kontrakt, bli sertifisert/charteret osv. , og så avgir du en ed/signerer en kontrakt der du overlater dine skaper-gitte rettigheter (suverenitet) i bytte mot menneskeskapte lover, designet av disse djevelske elite-nettverkene og deres marionetter, for å slavebinde deg og berike seg selv, på dine vegne.

Vi må skille mellom:

Lov = forårsake intet vondt, forårsake ingen skade, vær ærefull i din handel, intet overtramp. Guddommelig lov/naturlov er fremfor alt menneskeskapt lov.

Og

Lovlig = piratvirksomhet – menneskeskapte lover for å slavebinde menneskeheten.

Advokater jobber ikke med jus i dag, det hele er lovlighet = piratvirksomhet. Denne endringen har blitt radikalt verre etter slutten av andre verdenskrig med Bretton Woods-avtalen der land må overgi sine egne lover og konstitusjoner i bytte mot FIAT-valuta (med andre ord Breton Woods var et statskupp)

The Wizard of Oz-filmen og James Bond 007-filmene forteller deg mye, det samme gjør den britiske TV-serien Judge John Deed. Obligasjon og skjøte er bankvilkår. The Wizard of Oz handler om da Amerika ble tvunget til gjeldsslaveri, i “stormen i Kansas”. Stråmannen er navnet ditt med STORE BOKSTAVER – den juridiske enheten – et dødt stykke papir – ikke deg. Tinnmannen representerer = Tax Insurance Number – Skatteforsikringsnummer. De gjorde deg til en gjeldsslave (åger). Mannen som gjemmer seg bak teppet Trollmannen fra OZ representerer bankfolkene, som holder alle som gisler gjennom deres monetære slavesystem.

Sjakkbrettet og sjakkspillet forteller deg alt. Enten du er den hvite paven eller den svarte paven, er alt kontrollert opposisjon. Dette er grunnen til at nonner, munker, politi, sykepleiere, dommere, advokater osv. bærer svarte og hvite kapper/uniformer.

Svarte og hvite kapper er et signal om at du har sluttet deg til kontrollsystemet – og viser det gjennom å bære DERES kapper. Det er derfor jeg på det sterkeste fraråder deg å avlegge noen eder. Sett alltid dine egne vilkår, for å beskytte livet ditt.

Når du slutter deg til dem, med troskap i form av å bli sertifisert, registrert, autorisert, chartret osv., slutter du deg bokstavelig talt til dem, og bevisst eller ubevisst godtar du å “spille etter reglene deres”, som er ekstremt villedende, som veiviseren til Oz kan fortelle deg.

Bohemian Grove

Så hvem er på toppen av denne pyramiden? Jeg påstår ikke å ha det absolutte svaret på dette, men elitegruppen av superrike mennesker som hver for seg deltar på de rituelle møtene på Bohemian Grove, se Bohemian Grove – Wikipedia, er nok en ganske god indikasjon. Det er her atombomben ble unnfanget, ellers kjent som The Manhattan Project. Tomten eies av Rockefeller. Det har gått mye spekulasjoner i hva de gjør på disse møtene, om noen av ritualene som finner sted der.

Du kan ta en titt på denne korte videodokumentaren fra Greg Reese. Lytt nøye og avgjør selv om det er slike personer og institusjoner du ønsker å invitere på middag. Kanskje vi alle burde det, fordi de har enorm makt over livene våre:

https://www.banned.video/watch?id=66bba0383463f12b4aa55595

Dette er forresten mange av de samme menneskene som deltar på Bilderberg-møtet og World Economic Forum-møtet i Davos, to andre fora av elitære mennesker som tror de kan diktere resten av verden hvordan verden må organiseres å tjene deres elitære agenda, på bekostning av deg og meg.

Jeg vet at dette er vanskelig å fordøye, men det er egentlig ingen hemmelighet og har ikke vært en hemmelighet på mange år. I 2024 har nesten alle hørt om Bohemian Grove og hva som foregår der. De fremmøtte gjør ikke et seriøst forsøk lenger for å skjule eller fornekte det som foregår der. Hvis du er sjefen, hvorfor skulle du det?

Uansett, det som er avgjørende er dette:

Ingen skulle noen gang overgi sin skapergitte suverenitet i bytte mot slaveri. Avlegg aldri en ed som innebærer å overgi din Skaper (Gud eller naturlig) fødselsrett. Du er Skaperen, av Skaperen.

All menneskeskapt lov er falsk

Lovlig = piratvirksomhet.

Husk, hvis du DU ikke setter vilkårene for ditt liv, vil andre bestemme over deg, kontrollere deg – for deres mål (formål).

Hvordan gjenvinner vi vår suverenitet?

Den mest åpenbare måten er en folkebevegelse (revolusjon) for å fjerne og erstatte dagens monetære og juridiske system; den første med ekte penger, ikke falske som i dag; for det andre fjerne og erstatte menneskene som styrer vårt storting, vår regjering, våre domstoler og byråkratiet, med mennesker og institusjoner for å sikre suverene menneskers umistelige rettigheter, dvs. et finansielt og monetært system og et rettssystem for og av folket, slik de opprinnelige intensjonene var for mange tiår siden.

Hvis denne prosessen ikke kan gjennomføres med en fredelig revolusjon, hvilket er å foretrekk, er det vår rett og plikt som suverene mennesker å gjøre det med makt.

Videre fra Kellys artikkel og gjenvinningen av vår suverenitet

Selve det å kreve tilbake din status som et suverent menneske, fremgangsmåten i dagens konkursrammede kommersielle verden, er en prosess som inkluderer et UCC-l-skjema til utenriksministeren, og en tilbakeføringsfaktura med veksel til finansministeren (USA), der du kan ta kommersiell kontroll over din Straw-man (med et T.I.N.-nummer) og belaste din UCC Contract Trust-konto slik at du kan betale gjelden til debitoren din.

Amerikanere (og europeere/nordmenn) har inngående, førstehåndskunnskap om den hjerteløse mekanikken til det kommersielle lovverket (Admirality), anvendt med fanatisk tilnærming, eksemplifisert med de uregistrerte agentene til Internal Revenue Services (skatteetaten). IRS (regnskapsfirmaet og inkassobyrået for den private Federal Reserve Bank) ble opprettet under UCC ved oppstarten av UCC i 1954 og har operert med styrke siden den gang.

Du har kanskje lurt på hva meningen er bak ordene i tittelen «Trollmannen fra Oz». Slå dem opp i en ordbok. Som nesten alt annet, er det rett der ute i det fri for deg å se om du bare ser nøye nok.

En definisjon av “trollmann” er: “en veldig smart eller dyktig person.” «OZ» er en forkortelse av «onza», o-n-z-a, det italienske ordet for «unse» eller «unser», måleenheten for gull, sølv og andre edle metaller.

Som attestert av den faktiske historien til dette landet (USA), var Trollmannen fra Oz” trollmannen av unser». Og hvem tok gullet som støttet USAs (og Europas) penger?

Det var bankfolkene og advokatene som jobbet for utenlandske klienter, den private føderale amerikanske sentralbanken FED (som utgjør de 20 klasse A-aksjonærene – som for det meste er private bankfolk) alle sammen «kjøpt og betalt» den dag i dag.

Det tillates å fortsette fordi det ikke er i politikernes tankesett å korrigere disse omstendighetene ved å ta tilbake absolutt makt over kontrollen, opprettelsen, trykkingen og omsetningen av “United States Money” (eller andre valutaer) støttet av gull (ekthet/verdi).

Vi må følge «Yellow Brick Road»

Alt ordnet seg for Dorothy, det vil si det amerikanske (og europeiske) folket. Til slutt «kom hun hjem».

Betydning: det er rettsmiddel i loven. Den er der, den ble bare kodet, forkledd og kamuflert. Heldigvis er koden knekt, og det er en vei hjem, akkurat som i filmen.

Som Dorothy sa, “Det er ikke noe sted som hjemme”, og det er det ikke! Det er ingenting som suverenitet for et suverent folk! For at det skal skje, må du bli klok som Dorothy og “se bak kulissene” for å gjenkjenne svindelen?

Vil du heve deg over dette systemet ved å tilegne deg kunnskapen i stedet for å være den ‘debitor-slaven på plantasjen’ som lever livet ditt i gjeld og trelldom? Det er ditt valg. Dorothy gjorde det for lenge siden, for å vise oss veien.

I praksis er det bare debitorer eller kreditorer i Amerika (og Europa), ingen LOV, bare LOV for kontrakter og avtaler og kommersielle papirer. “…

Følg The Yellow Brick Road (følg den gule murvegen).

Følg pengesporet!

SANNHETEN SKAL GJØRE OSS ALLE FRI

Hva historien forteller oss

Dessverre oppdager «en søvngjenger befolkning» sannheten for sent; når alt er så brutt sammen og ødelagt at kampen for å overleve er en daglig, brutal bestrebelse. Alle revolusjoner gjennom tiden forteller oss dette. Det er uunngåelig.

Historien forteller oss at alle såkalte demokratier over tid beveger seg mot en totalitær, dystopisk og dysfunksjonell stat, nesten umerkelig, og at verken de ansvarlige (vårt storting/regjering) eller befolkningen gjør noe for å forhindre det, det vil si før det er for sent.

Før befolkningen med nødvendighet tar saken i egne hender, tenker og handler maktapparatet uvørent videre, som om de kan fortsette i det uendelige med å undertrykke befolkningen fysisk og mentalt. Begrunnelsen er alltid “for det felles beste”.

Enhver motstand mot maktapparatet behandles med hard hånd. Friheter forsvinner og de som protesterer blir sendt i fengsel for å ha ytret seg, i siste stadiet før alt faller fra hverandre, blir de drept. Det ender selvfølgelig alltid veldig ille for de som tilhører maktapparatet, som uten unntak ender opp med å bli fratatt status og makt, satt i fengsel, oftest drept.

Dessverre forteller historien oss at dette er det naturlige hendelsesforløpet, og det er aldri annerledes. Til slutt taper alle fordi vi ikke klarte å forstå den samfunnsmessige dødsspiralen denne gradvise overgangen fra et demokrati for og av folket til en totalitær stat egentlig betyr.

Vi fortsette å la FIKSJONEN styre livet vårt.

Konklusjon

Når alt er sagt og gjort, når du og jeg, våre venner, våre fiender og vår familie eller noen andre er ferdige med å diskutere innholdet i denne artikkelen; enten vi er enige eller ikke om Fairfield-doktrinen, The Great Taking, pengetrykkmonopolet, kidnapping av grunnloven, relevansen av loven av 1871, våre politikere og lovgivere; om vi har blitt lurt til å gi bort eller ikke våre naturlige fødte rettigheter ved fødselen gjennom en fødselsattest med STORE bokstaver; om eventyrene  “Veien til Rota” og “Trollmannen fra Oz” faktisk forsøker å fortelle oss noe; og så videre og så videre, så vil ikke noe av dette endre ett grunnleggende faktum:

Naturlige rettigheter representerer de universelle, suverene og umistelige rettighetene hver mann og kvinne er født med. Det er det som gjør oss til mennesker og er faktisk et uttrykk for selve menneskeheten. Alle menneskeskapte lover, vedtekter, forskrifter etc. som begrenser eller undertrykker våre naturlige fødte rettigheter, representerer det stikk motsatte og avhumaniserer menneskeheten.

Det tjener kun ett formål: De sterkes vilje fremfor de svakes vilje ved å skape et fiktivt rettssystem (med fiktive domstoler og dommere) for å pålegge denne viljen vilkårlig, og viktigst av alt ustraffet. Hvis du motsetter deg det, straffer de deg ved å sette deg i fengsel eller det som verre er.

Det sier seg selv at dette fiktive, uredelige og kriminelle systemet ikke har noen jurisdiksjon over deg og meg overhodet. Det er basert på en gigantisk svindel; et internasjonalt, kriminelt pengetrykksyndikat og et fiktivt og strafferettslig system for å beskytte systemet og dets syndikat fra de naturlige umistelige og suverene rettighetene til enhver mann og kvinne på jorden.

«Loven er pervertert, og statens maktutfoldelse er pervertert sammen med den. Loven har ikke bare forlatt sin rettmessige funksjon, men er omskrevet for å følge et helt motsatt formål. Loven har blitt et verktøy for enhver form for grådighet. I stedet for å forhindre kriminalitet, er loven selv skyldig i overgrepene den skal straffe»

«Liv, frihet og eiendom eksisterer ikke fordi mennesker har laget lover. Tvert imot, det var det faktum at liv, frihet og eiendom eksisterte på forhånd som fikk mennesker til å lage lover i utgangspunktet. Når lov og moral motsier hverandre, har borgeren det grusomme alternativet enten å miste sin moralske sans eller miste respekten for loven».

» – Frederic Bastiat

Det er alt du trenger å vite.

Spørsmålet er dette: Hva skal du gjøre med det? Vil du stå opp og kjempe for dine naturlige fødte rettigheter, eller vil du bukke under for deres vilje og leve som en slave i deres totalitære, dystopiske marerittsamfunn?

(Faksimile Google)

VEDLEGG:

Kort oversikt over norske offentlige institusjoner registrert i foretaksregisteret i Brønnøysund (Norsk foretaksregister) og i Dun & Bradstreets internasjonale foretaksregister.

Stortinget

Brønnøysund register:

Nøkkelopplysninger fra Enhetsregisteret – Brønnøysundregistrene (brreg.no)

Registrert: 09.08.1995

Administrerende direktør: Jo Kyrre Grimstad

Dun & Bradstreet:

https://www.dnb.com/business-directory/company-profiles.stortinget.c3fc07b7b73b9eeb4ab25cfffc8971e3.html

Regjeringen i Norge

Jeg søkte i Brønnøysundregisteret uten resultater, noe som gjør registreringen nedenfor i Dun og Bradstreets internasjonale selskapsregister spesiell.

Dun & Bradstreet:

Statsministerens Kontor Company Profile | OSLO, OSLO, Norway | Competitors, Financials & Contacts – Dun & Bradstreet (dnb.com)

Minner også om Kongeriket Norges sin registrering som aksjeselskap i Fintel registrene:

https://fintel.io/so/no/r34155cb6

Justis og beredskapskomiteen

Brønnøysund:

Nøkkelopplysninger fra Enhetsregisteret – Brønnøysundregistrene (brreg.no)

Registrert: 07.06.1995

Administrerende direktør: Solveig Nowacki

Dun & Bradstreet:

https://www.dnb.com/business-directory/company-profiles.justis-_og_beredskapsdepartementet.5e8312ca2772be13b19b4761e8cd9fca.html

Domstoladministrasjonen

Brønnøysund:

Nøkkelopplysninger fra Enhetsregisteret – Brønnøysundregistrene (brreg.no)

Registrert: 04.03.2021

Administrerende direktør: Jann Ola Berget

Dun&Bradstreet selskapsregister:

https://www.dnb.com/business-directory/company-profiles.domstoladministrasjonen.528d97904768eebe902027e11532322e.html

Nøkkelperson: Jann Ola Berget

Riksadvokaten

Brønnøysund:

Nøkkelopplysninger fra Enhetsregisteret – Brønnøysundregistrene (brreg.no)

Registrert: 12.03.1995

Innlemmet: 31.12.1965

Daglig leder: Jørn Sigurd Maurud

Dun & Bradstreet:

https://www.dnb.com/business-directory/company-profiles.riksadvokaten.36198b3ad9c1e2abfb55893887446ac7.html

Regjeringsadvokaten

Brønnøysundregisteret:

https://w2.brreg.no/enhet/sok/detalj.jsp?orgnr=974761378

09.08.1995

Administrerende direktør: Fredrik Sejersted

Dun & Bradstreet bedriftsregister:

https://www.dnb.com/business-directory/company-profiles.regjeringsadvokaten.eb055174593a5dc2c69c79c995bfed2b.html

Gjenopptakelseskommisjonen for straffesaker

Brønnøysund:

Nøkkelopplysninger fra Enhetsregisteret – Brønnøysundregistrene (brreg.no)

Administrerende direktør: Anne Kamilla Silseth

Dun & Bradstreet:

https://www.dnb.com/business-directory/company-profiles.kommisjonen_for_gjenopptakelse_av_straffesaker.3381969d142680281fce34ef979b9a20.html

Oslo Statsadvokatembete

Brønnøysund:

Kan ikke finne. Betyr ikke at det ikke er registrert.

Dun & Bradstreet:

https://www.dnb.com/business-directory/company-profiles.oslo_statsadvokatembeter.c9960102755164d3b6509ad36af7ed9d.html

Oslo tingrett

Brønnøysund:

Nøkkelopplysninger fra Enhetsregisteret – Brønnøysundregistrene (brreg.no)

Registrert: 04.03.2021 (samme dato som Domstolsadministrasjonen)

Administrerende direktør: Kari Gitmark

Dun & Bradstreet:

https://www.dnb.com/business-directory/company-profiles.oslo_tingrett.af363f2c5073e760860a94821eb69e07.html

Borgarting Lagmannsrett

Brønnøysund:

Nøkkelopplysninger fra Enhetsregisteret – Brønnøysundregistrene (brreg.no)

Registrert: 04.03.2021 (samme dato som rettsadm. og Oslo tingrett)

Administrerende direktør: Mari Fjærtoft Trondsen

Dun & Bradstreet:

https://www.dnb.com/business-directory/company-profiles.borgarting_lagmannsrett.7485b22ae410885879e50efceef34222.html

Norges Høyesterett

Brønnøysund:

Nøkkelopplysninger fra Enhetsregisteret – Brønnøysundregistrene (brreg.no)

Registrert: 04.03.2021 (samme dato, se ovenfor)

Daglig leder: Bente Johanne Kraugerud

Dun & Bradstreet:

https://www.dnb.com/business-directory/company-profiles.norges_h%C3%B8yesterett.e5c87583b499f04f3fa0abd89debd447.html

Den norske advokatforening

Advokatforenings hjemmeside oppgir følgendeThe Norwegian Bar Association | Advokatforeningen.

BAR står for   British Accreditation Registrar (bar-registrars.org), hvilket betyr at advokatforeningen er registrert også her.

Advokatforeningen er også registrert som et forretningsforetak i Dun & Bradstreet internasjonale selskapsregister; Den Norske Advokatforening Company Profile | OSLO, OSLO, Norway | Competitors, Financials & Contacts – Dun & Bradstreet (dnb.com)

Økokrim

Brønnøysund:

Nøkkelopplysninger fra Enhetsregisteret – Brønnøysundregistrene (brreg.no)

Registrert: 09.08.1995 (Samme år som Stortinget, Justis og beredskapskomiteen, regjeringsadvokaten, Riksadvokaten, se ovenfor)

Dun & Bradstreet:

https://www.dnb.com/business-directory/company-profiles.%C3%B8kokrim.0a917b328028d8881dd32003a0279f15.html

Politiets Sikkerhets Tjeneste

Brønnøysund:

Nøkkelopplysninger fra Enhetsregisteret – Brønnøysundregistrene (brreg.no)

Registrert: 16.01.1998

Administrerende direktør: Beate Gangsås

Dun & Bradstreet:

https://www.dnb.com/business-directory/company-profiles.politiets_sikkerhetstjeneste_den_sentrale_enhet.a11cd4b55d574c650d52af59c0fa0662.html

Spesialenheten for politisaker

Brønnøysund:

Nøkkelopplysninger fra Enhetsregisteret – Brønnøysundregistrene (brreg.no)

Registrert: 13.09.2004

Daglig leder: Terje Nybøe (f. 1964)

________________________________________

Offentlig lenke til organisasjonen til:

JUSTIS- OG BEREDSKAPSDEPARTEMENTETOrg.nr. 972 417 831Forretningsadresse:Gullhaug Torg 4A0484 OSLO

________________________________________

Regnskapsførere:

DIREKTORATET FOR FORVALTNING OG ØKONOMITYRINGOrg.nr. 986 252 932Forretningsadresse:Lørenfaret 1C0585 OSLO

Registrert regnskapsfører:

RIKSREVISJONENOrg.nr. 974 760 843Forretningsadresse:Storgata 160184 OSLO

Merk at spesialenheten bruker ordet «Bedriftsadresse» og at Justis- og Beredskapsdepartementet gjør det samme, inkludert revisor som er oppgitt å være Riksrevisjonen.

Hvis de ikke driver virksomhet/handel, er det naturlige å bruke ordet “adresse”.

Dun & Bradstreet:

Spesialenheten for Politisaker Company Profile | HAMAR, INNLANDET, Norway | Competitors, Financials & Contacts – Dun & Bradstreet (dnb.com)

Det norske militæret

Brønnøysund:

https://w2.brreg.no/enhet/sok/detalj.jsp?orgnr=986105174

Registrert: 01.10.2003

Administrerende direktør: Eirik Johan Kristoffersen

Ullersmo høysikkerhetsfengsel

Brønnøysund: Finner ikke

Dun & Bradstreet:

https://www.dnb.com/business-directory/company-profiles.romerike_fengsel.4784cf7da49083b043b909acdf576140.html

Asker og Bærum Politikammer

Dun & Bradstreet:

https://www.dnb.com/business-directory/company-profiles.b%C3%A6rum_politistasjon.af0c3079d7bf481a4079134f4c034adc.html

Oslo politidistrikt

Brønnøysund:

OSLO POLITIDISTRIKT – Virksomhetsopplysninger | Brønnøysundregistrene (brreg.no)

Registrert 12.03.1995 (samme år som andre, over)

Administrerende direktør: Ida Melbo Øystese (f. 1968)

Kommersiell direktør: Geir Johan Solem (f. 1978)

Kontakt: Rune Solberg Swahn (f. 1975)

Dun & Bradstreet:

Nøkkelrektor: Ida Melbo Øystese

Oslo Politidistrikt Company Profile | OSLO, OSLO, Norway | Competitors, Financials & Contacts – Dun & Bradstreet (dnb.com)

Oslo kommune innkreving; kemneren i Oslo

Brønnøysund:

OSLO KOMMUNE INNKREVINGSETATEN – Virksomhetsopplysninger | Brønnøysundregistrene (brreg.no)

Registrert: 29.10.1997

Daglig leder: Elise Eek Jensen (f. 1978)

Kontakt: Elisabeth Forsvåg Holthe (f. 1959)

Dun & Bradstreet:

Oslo Kommune Innkrevingsetaten Company Profile | OSLO, OSLO, Norway | Competitors, Financials & Contacts – Dun & Bradstreet (dnb.com)

Statens Innkrevingssentral

Brønnøysund:

STATENS INNKREVINGSSENTRAL – Virksomhetsopplysninger | Brønnøysundregistrene (brreg.no)

Registrert: 09.08.1995 (Samme dato som Økokrim, statsadvokaten og Stortinget, samt samme år som flere andre, dvs. 1995.

Administrerende direktør: Cecilie Solum (f. 1966)

Kontakt: Anders Rønning (f. 1984)

Dun & Bradstreet:

Statens Innkrevingssentral Company Profile | MO I RANA, NORDLAND, Norway | Competitors, Financials & Contacts – Dun & Bradstreet (dnb.com)

Arbeiderpartiets stortingsgruppe

Brønnøysund:

ARBEIDERPARTIETS STORTINGSGRUPPE – Virksomhetsopplysninger | Brønnøysundregistrene (brreg.no)

Registrert: 20.02.1995 (samme dato som mange av ovennevnte. Hvorfor?)

Styreformann: Rigmor Aasrud ​​(f. 1960)

Nestleder: Åsmund Grøver Aukrust (f. 1985) Lene Vågslid (f. 1986)

Styremedlemmer:

Bjørnar Selnes Skjæran (f. 1966)Eli Tuva Moflag (f. 1979)Elise Waagen (f. 1990)Frode Jacobsen (f. 1968)Hadia Tajik (f. 1983)Truls Vasvik (f. 1978)Marte Mjøs Persen (f. 1968) 1975)Åse Kristin Ask Bakke (f. 1996)Rune Støstad (f. 1972)Ingvild Kjerkol (f. 1975)

Dun & Bradstreet:

Arbeiderpartiets Stortingsgruppe Company Profile | OSLO, OSLO, Norway | Competitors, Financials & Contacts – Dun & Bradstreet (dnb.com)

Eksempler på norske registrerte statlige organisasjoner registrert i Dun & Bradstreets internasjonale selskapsregister

Søker du mer omfattende i Dun & Bradstreet International-registeret, for eksempel under kategorien «Court Administration», finner du tusenvis av norske statlige og kommunale institusjoner; alle som vi anser som ikke-politiske, upartiske og skattefinansierte ideelle organisasjoner/institusjoner antagelig med det formål å yte offentlige (norske) tjenester til befolkningen registrert som bedriftsenheter.

Det åpenbare spørsmålet er hvorfor alle disse statlige – ikke for profitt – institusjonene er registrert som kommersielle enheter i Dun & Bradstreet Internationals bedriftsregister?

Hvorfor er eksempelvis Utsira kommune, den minste kommunen i Norge, som gir sine 251 innbyggere offentlig finansierte tjenester, oppført i dette internasjonale bedriftsregisteret?

Utsira Kommune Company Profile | UTSIRA, ROGALAND, Norway | Competitors, Financials & Contacts – Dun & Bradstreet (dnb.com)

Hvis du klikker på hvilken som helst av lenkene nedenfor, vil du se at tusenvis av norske offentlig finansierte institusjoner uten logisk grunn til å bli oppført som selskapsenheter, er oppført nøyaktig som sådan:

Administration of Economic Programs ,  Administration of Environmental Quality Programs ,  Administration of Housing Programs, Urban Planning, and Community Development ,  Administration of Human Resource Programs ,  Justice, Public Order, and Safety Activities ,  National Security and International Affairs ,  Space Research and Technology

En kort liste med eksempler:

Kommunekassereren i Sauda Kommune

Brønnøysund register:

SAUDA KOMMUNE – Virksomhetsopplysninger | Brønnøysundregistrene (brreg.no)

Registrert: 07.06.1995 (En av mange registrerte i år 1995?)

Administrerende direktør (daglig leder): Vegard Thise (f. 1975)

Dun & Bradstreet-registeret:

Sauda Kommune V/Kommunekassereren Company Profile | SAUDA, ROGALAND, Norway | Competitors, Financials & Contacts – Dun & Bradstreet (dnb.com)

Kommunkraft AS Oslo

Brønnøysund:

KOMMUNEKRAFT AS – Virksomhetsopplysninger | Brønnøysundregistrene (brreg.no)

Registrert: 12.03.1995 (også denne i 1995)

Grunnlagt: 28.04.1993

Kontaktperson:

Caroline Lund (f. 1961)

________________________________________

Styreleder:

Kjell Idar Juvik (f. 1966)

Styremedlemmer:

Anne Kristin Førde (f. 1965), Sigrid Brattabø Handegard (f. 1963), Stian Brekkvassmo (f. 1975), Kari Anita Furunes (f. 1978)

Varamedlemmer i styret:

Steinar Bergsland (f. 1968), Noralv Distad (f. 1957), Anita Håkegård Pedersen (f. 1960)

________________________________________

Regnskapsførere:

VESTBY REGNSKAPSKONTOR ASOrg.nr. 919 935 669Forretningsadresse:Kleverveien 61543 VESTBY

Sertifisert regnskapsfører:

PKF REVISJON ASOrg.nr. 983 773 370. Forretningsadresse: Sandakerveien 114A0484 OSLO

Dun & Bradstreet:

Kommunekraft AS Company Profile | OSLO, OSLO, Norway | Competitors, Financials & Contacts – Dun & Bradstreet (dnb.com)

Hordaland tingrett (tingrett Bergen)

Brønnøysund:

HORDALAND TINGRETT – Virksomhetsopplysninger | Brønnøysundregistrene (brreg.no)

Registrert: 04.03.2021 (samme dato som flere andre domstoler)

administrerende direktør:

Anette Karin Johansen (f. 1972)

________________________________________

Organisasjonslenke Offentlig sektor:

DOMSTOLENE I NORGEOrg.nr. 984 195 796Forretningsadresse:Dronningens gate 27011 TRONDHEIM

________________________________________

Regnskapsfører:

DIREKTORATET FOR FORVALTNING OG ØKONOMITYRINGOrg.nr. 986 252 932Forretningsadresse:Lørenfaret 1C0585 OSLO

Legg merke til bruken av ordet «Forretningsadresse» («Bedriftsadresse»)

Dun & Bradstreet:

Hordaland Tingrett Bergen Company Profile | BERGEN, VESTLAND, Norway | Competitors, Financials & Contacts – Dun & Bradstreet (dnb.com)

Indre Østfold Kemnerkontor (Skatteoppkrever i liten kommune)

Dun & Bradstreet:

Indre Østfold Kemnerkontor Company Profile | ASKIM, ØSTFOLD, Norway | Competitors, Financials & Contacts – Dun & Bradstreet (dnb.com)

Tana kommune skoleadministrasjon

Tana er en svært liten kommune i Nord-Norge og her kan vi se at skoleadministrasjonen i Tana er registrert som en internasjonal bedriftsenhet. Hvorfor?

Brønnøysund:

Nøkkelopplysninger fra Enhetsregisteret – Brønnøysundregistrene (brreg.no)

Registreringsdato:

11.06.1997

Grunnlagt:

01.01.1995

administrerende direktør: Inger Eline Eriksen Fjellgren

Kontakt: Helga Pedersen

Dun & Bradstreet:

Tana Kommune Skoleadministrasjon Company Profile | TANA, FINNMARK, Norway | Competitors, Financials & Contacts – Dun & Bradstreet (dnb.com)

Oppsummert ser det ut til at absolutt alt som «kryper og går» av norske offentlige statlige og kommunale enheter – tusenvis av dem – av en eller annen grunn, er registrert i Dun & Bradstreets internasjonale selskapsregister.

Ytterligere lesning og kilder:

Betinget aksept:

https://www.youtube.com/redirect?event=video_description&redir_token=QUFFLUhqblA2NEFYN0JveEh5czJwV3REZGRUMkFwdWc2UXxBQ3Jtc0trWmt0UDBDQ0pjZkk0Wnd5dkdhbGRfNVpBTzZCOEVQUjVUbGo0dWo2eHUzcktPUlU4X1poOE5aRUI0WFJtc2RyWWxUQl9Rak1jdENBeXd2R09DbzZsQTR1clRjTWl0Ujd3OVp4VE12ZWE1dzNvaXJ2aw&q=https%3A%2F%2Fwww.conditionalacceptance.com%2F&v=Orz7yeUJW2E

https://www.conditionalacceptance.com/learn/

Hvordan fungerer jurisdiksjon:

https://mail.google.com/mail/u/0/#inbox/FMfcgzQVzFSJsgxmzWvcfjjZPfTmkcph?projector=1

Restaureringen av Peoples-operasjonen – dokumenter og PDF’s.

I ovenstående lenke finner du blant annet stiftelsesdokumentet for USA Inc., Washington D. C., dvs. en kommersiell forretningsvirksomhet under Maritime Lov.

Forfatter

2 kommentarer om “Trollmannen fra OZ”

  1. Meget viktig informasjon. Whitney Webbs bøker er en gullgruve av info. Det er viktig at flest mulig ser REKKEVIDDEN av hva som foregår.

    Hun skrev også om rekkevidden av epstein skandalen. Logistikken bak etterretningsvesenets komprimenteringsaktiviteter. Med øyer flyplasser og en flåte av privat fly.

    Sammmefaller med narko rutene og hvitvaskingen igjennom bank kartellet. Epstein fløy til Gardemoen tre ganger i 2003. Dette fremkommer ved søk i mainstream blekker. Flere nettaviser har søk på flight loggen.

    Svar
  2. Dette ser jo mer en alvorlig ut. Jeg har ikke dobbeltsjekket så mye enda, men jeg er faktisk i slekt med en del på Utsira. Hvorledes i all verden kan man tilnærme seg øvrigeten fra nu av. Søke advokathjelp virker jo ganske håpløst. Oppsøke helsevesenet om hjelp, kan man bare glemme. Annmelle noen virker jo også håpløst. De eneste man kan stole på er jo Brannvesenet, de kommer jo og gjør det de skal når det trengs.
    Kan det utarbeides et slags dokumentkompleks man kan ta med seg som er hollbart og starte en sak ett sted i systemet. Aller helst mange på en gang på mange steder i landet vårt.

    Svar

Legg igjen en kommentar