Hvordan det ble jukset med Covid-tallene – del 2

Som jeg viste i del 1 innrømmet myndighetene i New South Wales, Australia samt flere andre land at de hadde brukt en metode for å kategorisere Covid-innlagte på sykehus som blåste opp tallene, eller juks som jeg kaller dette. Jeg viste også til Tyskland, Nord-Irland, Irland og Danmark. Nå skal jeg vise noen andre land, og til slutt litt mer om Italia.

England/UK:

Storbritannia er virkelig et egen langt pandemikapittel, blant annet mtp. hvordan de systematisk tok liv av gamle på sykehjem og institusjoner, uten at det skal bli tema i akkurat denne gjennomgangen.

Fra myndighetene i UK kunne man tidlig, hvis man var nitidig og undersøkte dokumenter de færreste orker å lese, se at Covid-19 kunne få skylden selv om man ikke en gang var testet for Covid-19:

(Faksimile fra ons.gov.uk)

Altså, basert på bare mistanke:

(Faksimile fra ons.gov.uk)

En veileder til legene sa at det holdt at den avdøde hadde hatt symptomer som er forenlig med Covid-19 (som har en nesten eviglang liste med påståtte symptomer, som ligner på influensa, sterk forkjølelse og en rekke andre lignende sykdommer) for å sette Covid-19 som dødsårsak på dødsattesten.

I UK kom det også for dagen at man en lengre periode hadde dobbelltelt:

(Faksimile fra telegraph.co.uk)

Men det blir bedre. En stund i “pandemien” var det slik at hvis du for eks. døde i en trafikkulykke, men hvor du en eller annen gang tilbake i tid hadde testet positivt med PCR-test ble du erklært som død av Covid-19. Ja du leser riktig. Hvis du for eks. i mars testet positiv, og 6 måneder senere døde i flystyrt ville du regnes som Covid19-død. Dette ble riktignok rettet opp i etter hvert. Dette ble omsider også omtalt av hovestrømsmedier som BBC, etter at dette systemet hadde vært i sving frem til høsten 2020:

(Faksimile fra bbc.com)

De gikk altså fra å operere med en definisjon på fast evigvarende Covid-syk og ned til “bare” 28 dager, noe BBC prøver å fremstille som noe veldig presist og “faglig”. Skjønt, de har jo rett i at det jo faktisk er mer presist enn “evig-regelen”.

Vi ser for øvrig at 28-dagersregelen også gjaldt for Skottland, Wales og Nord-Irland.

USA:

USA’s myndigheter innrømmet tidlig, blant annet ved deres pandemiansvarlig Deborah Birx, at også de hadde en såkalt “liberal tilnærming” til kategorisering av Covid-døde. Eller oversatt til mer presis norsk: man kunne få Covid-19 som dødsårsak på dødsattesten selv om man døde av annen årsak.

CDC hadde i et skriv følgende beskrivelse:

It is important to emphasise that Coronavirus Disease 19, or Covid-19, should be reported for all decedents where the disease caused or is presumed to have caused or contributed to death. (min utheving).

Det var altså nok at man antar at det hadde bidratt til døden; dette er en vag formulering og med meget lav terskel for å kategorisere det som Covid-19 død, for å si det mildt. Det er altså ikke en gang nødvendig med en PRC-test, og det trenger bare å ha bidratt til døden, hva nå det innebærer.

Det ble naturligvis også jukset med sykehusinnleggelser. Folk som var innlagt på sykehus med brukket ben eller lignende ble testet med (den klinisk ganske meningsløse) PCR-testen, og ble testen positiv telte du innlagt med Covid-19, også dette kom i små drypp frem i hovedstrømspressen:

(Faksimile fra theatlantic.com)

Du kunne altså være svakt forkjølet, eller ikke syk i det hele tatt, men likevel registrert som Covid-sykehusinnlagt. Tallet på innlagte med Covid-19 skjøt altså i været, noe som var avgjørende fordi høye tall for innlagte av Covid-19 jo var sentralt for å skape illusjonen av en pandemi som ga mye alvorlig sykdom. Men i realiteten var grunnen til at man var innlagt på sykehus var altså en helt annen:

(Faksimile fra theatlantic.com/videogjennomgang av saken)

Én ting er sykehusinnlagte, men dette gjaldt naturligvis også tallene for døde av Covid-19. Disse ble blåst i været med samme type juks, og selv om myndighetene og pressen i stor grad hold slike ting skjult for folk kom det likevel av og til opp i dagen i enkelte tilfeller. Mer eller indre Ingen unge dør jo av Covid-19, men i Orange County, Florida var det plutselig et par personer i 20-årene som stod oppført som døde av Covid-19. Ved undersøkelse viste det seg at i hvert fall den ene var befengt med juks; den hadde nemlig dødd i motorsykkelulykke:

(Faksimile fra cbs12.com)

I USA som i en rekke land var det også slik at sykehusene fikk betalt betydelige summer for Covid-pasienter. Bare for å ha en Covid-innlagt, eller “Covid-innlagt” fikk sykehusene i USA 13 000 dollar (!). Fikk de satt pasienten på ventilator (som stort sett dreper pasienten) fikk de 39 000 dollar (!). “Faktasjekkerne”, hvis hovedoppgave er å spre feilinformasjon og dekke over avsløringer av skandaler, kunne riktignok berolige oss med at det ikke fantes noe bevis for juks ifm. dette. Selv om det finnes enormt med bevis for akkurat det.

Canada:

I Canada var det som i resten av Vesten, hvor du kunne bli bli kategorisert som Covid19-innlagt selv om det var en helt annen grunn til innleggelsen. I delstaten Ontario kunne stedfortredende helseminister Dr. Elliot etter hvert informere om at dette juksesystemet ble endret, men det skjedde naturligvis ikke før i februar 2022 hvor “pandemien” var politisk sett over for denne gang:

https://x.com/solarcradle/status/1831070797655679366?t=1Tt6u-hXpzTXLseyPqDeDQ&s=35

“Men, hvordan forklarer du da Italia”?

Dette spørsmålet har jeg blitt møtt med mange ganger. For i Italia skjedde det vel virkelig noe?!

Det ble tidlig klart at Italia var stedet den hardeste propagandaen skulle innrettes inn mot fra start av i 2020, og nærmere bestemt faktisk ikke hele Italia men regionen Lombardia. Lombardia har i helt vanlige år nesten dobbelt så mange døde (døde av alle årsaker) som nummer 2 på listen, av diverse årsaker, og derfor var det i Lombardia lettere å sette inn støtet for å skape illusjonen om en pandemi:

Og det skal ikke mye graving for å se at de reelle tallene avslører det meste. Hvis du kikker nærmere på Italia ser du med en gang at Covid-19-tallene var helt komisk lave for de fleste andre regioner i Italia, som viser helt tydelig at de ikke en gang gadd å rette jukset og den psykologiske operasjonen mot hele landet; det holdt egentlig med Lombardia. Slik så det ut med døde “av Covid-19” i hele Italia våren 2020 samtidig med at propagandaen raste:

(Faksimile fra italienske helsemyndigheters statistikker)

Ifølge narrativet/tallene/testingen hadde altså viruset spredd seg til alle regioner og hele landet, men i resten av Italia skjer det ingenting spesielt i tallene, bare i Lombardia. Et virus er ikke et bevisst og tenkende skapning som pliktoppfyllende innretter seg etter kommune-, fylkes- eller landegrenser, og hvis et virus er farlig per se, vil det ikke være veldig farlig i det ene fylket, og helt ufarlig i et annet fylke noe mil unna.

Videre er aldersfordelingen for døde “av Covid-19” et av de mest avslørende elementene generelt sett, og skal du prøve å få en person som fortsatt tror på løgnene vi har blitt servert om pandemien til å få opp øynene kan dette være det beste stedet å starte. Her er aldersfordelingen blant døde første halvdelen av “pandemien” i Italia:

(Faksimile fra italienske myndigheters egen statistikkoppføring)

Per våren 2020 var det altså knapt noen under 60 år som var oppført som Covid-døde. Ingen alvorlig sykdom rammer bare de eldste og svakeste; dette fenomenet har vært der fra dag 1, og burde gitt alle og enhver ringende alarmklokker fra første stund om at noe var galt med fortellingene vi ble servert.

Det hjalp ikke at myndighetene faktisk ganske raskt innrømmet at 88 % av dem som ble oppført som Covid19-døde egentlig kunne hatt en annen dødsårsak.

Det ble faktisk enda verre; for Walter Ricciardi, regjeringens helsevitenskapelig rådgiver for helseministeren, som uttalte dette forsnakket seg og sa feil tall; det skulle ikke være 88 men 98,8 %! Altså var det bare 1,2 % av de oppførte Covid-døde som ikke hadde annen alvorlig sykdom eller trolig dødsårsak. Det løgnaktige narrativet hadde uansett satt seg, og mer eller mindre ingen i norsk helsevesen, leger, journalister eller politikere hadde heller noe behov eller ønske for å få sannheten frem.

Har ordren først kommet ovenfra om at det er/skal bli pandemi, så er det jo pandemi, blir man fristet til å si!

Mot slutten av “pandemien” ble det sågar erklært litt i det stille, at av 130 000 såkalt covid-19-døde var det egentlig bare 3 700 som kunne mistenkes skyldes selve Covid-sykdommen/viruset:

(Faksimile fra Il Tempo, høsten 2021 – auto-oversatt)

3 700 altså, mens en influensaepidemi som varer bare noen måneder på vinteren i Italia gjerne sørger for omtrentlig 15-25 000 døde, for eks. 24 981 i sesongen 2016-2017.

Videre, den helt åpenlyse korrupsjonsmetoden jeg nevnte om USA, var at sykehusene også i Italia fikk penger for å sette Covid19-merkelappen på innlagte og døde. Dette har jeg faktisk fått sjekket direkte med et sykehus i en liten by i Italia. Jeg husker ikke nøyaktig alle summene nå, men summen et sykehus fikk for å ha en intensivpasient med Covid-19 var altså opp mot 120 000 kroner. Behandlingsprotokollen for Covid-19 de fleste steder i Vesten, så også i Italia var en kraftige cocktail av beroligende medikamenter pluss ventilator (som stort sett tok livet av dem).

La oss se for oss følgende scenario: legen har altså en hjerte- eller influensapasient foran seg, som uansett akkurat har dødd på sykehuset, som han får kroner 0 for, men hvis han krysser av for korona renner det altså inn 150 000 kroner – mon tro hva man krysser av for som dødsårsak?

Altså korrupsjon satt i system!

Så ved en foreløpig oppsummering kan man si: ja, det skjedde noe i Italia, men det som skjedde i Italia var faktisk det samme som alle andre steder i 2020, bare med litt sterkere virkemidler:

  1. Sterke virkemidler fra det jeg vil kalle ren psykologisk krigføring, hvor et sentralt men banalt element var det at det ble forbudt for alle bortsett fra militæret og drive transport, slik at det naturligvis ble militæret og ikke krematoriene og begravelsesagentene som stod for transport av døde. Dette løy pressen om og fortalte oss at likene flommet over slik at militæret ble nødt å trå til for at man i det hele tatt skulle klare å håndtere stablene av lik i gatene (se bilder lenger ned i avsnittet)
  2. Voldsom juksing og manipulering av tall, på den samme måten som andre land i vesten, som nevnt lenger opp.
  3. Men i tillegg samme metode som i for eks. USA, hvor sykehus og leger fikk store pengesummer for å sette Covid-stempelet på innlagte, prøvesvar, og dødsfall osv.
  4. Knallharde tiltak mot en trolig ikke-eksisterende pandemi hvor tiltakene drepte mange eldre i den viktigste fasen, nemlig spesielt våren 2020.

Militæret må trå til ifølge Sky News:

(Faksimile fra skynews.com)

NRK lurte oss oss med det samme budskapet:

(Faksimile fra nrk.no, artikkel publisert 22. mars 2020, i den fasen vi skulle skremmes skikkelig med “herjingene” i Italia)

Eller hva med Reuters, Sunnmørsposten, Politiken i Danmark, Sol.no eller Stavanger Aftenblad:

(Faksimile fra google-søk)

Når det gjelder fortettede og helstøpte kampanjer av psykologisk krigføring rettet mot den norske befolkningen for å skremme og lure, er nok VG blant de beste i Norge; les gjerne hele dette briljante eksempelet fra VG:

(Faksimile fra vg.no)

Så, Sky News, VG og NRK og alle dere andre, militæret var altså å se i gatene i et portforbud som ble innført der, og hvor ingen andre enn politi og militæret fikk kjøre rundt i gatene, ei heller drive med transport (av lik).

Italia fortjener kanskje en egen lengre gjennomgang som vi eventuelt kan komme tilbake til, men hvis du vil se litt mer på hvordan dette som rent faktisk bør sees på som ren psykologisk krigføring mot befolkningen utspant seg, er denne informative gjennomgangen et meget bra sted å begynne.

Oppsummert

Hvordan illusjonen om en pandemi og smittebølger ble til i Norge ved hjelp av smittetallene har vi vist tydelig blant annet her og her. Men kanskje enda viktigere enn smittetall var det å få pumpet opp tallene for innlagte eller døde av Covid-19, og et bredt spekter av metoder ble brukt over store deler av verden. Oppsummert er det altså hovedsakelig tre måter de skapte illusjonen av en pandemi på fra start av:

  • Bruken av absolutte smittetall,
  • Ved å jukse med og blåse opp tallene for døde og sykehusinnlagte med Covid-19 på en rekke forskjellige måter,
  • Den massive propaganda-kampanjen som dreide seg om Italia på senvinter/tidlig vår 2020.

Kampanjen for å få skremt folk til å tro at det skjedde noe (medisinsk) ekstraordinært og farlig i Italia var trolig helt avgjørende for det videre forløpet i “pandemien”.

Hvilke tall er da brukbare?

I lys av alt ovennevnte er tallene for Covid-19 i beste fall veldig upresise, og i verste fall ren svindel, og dermed nesten helt uegnet til seriøse studier eller sterke konklusjoner. Således er det bra at for eks. Rancourt et. al har brukt det mest solide parameter, nemlig totaltødelighet (ACM – all cause mortality), i sine studier som jeg har referert til en rekke ganger. Derfor er det synd at for eks. Inyheter når de skriver om intervjuet med Henrik fra Lov og Helse både promoterer at det ikke finnes noen seriøse studier på fenomenet overdødelighet samt at de hinter til at Rancourt er uredelig eller faglig useriøs når han ikke har tatt med tallene for Covid-19 i sin analyse:

(Faksimile fra inyheter.no)

Så nei, Inyheter (og Science Feedback), Rancourt et. al. har helt bevisst utelatt tall for Covid-døde, av den enkle grunn at de tallene er nærmest helt ubrukelige eller til og med ren svindel. Henrik sendte for øvrig Inyheter en epost om dette, uten noe svar.

Hvis du lagrer all informasjonen i denne artikkelen i to deler, inkludert alle lenkene, har du som en god start en ganske god oversikt over hvordan juksingen foregiikk i hele vesten.

Norske myndigheter skapte illusjoner ved hjelp av absolutte smittetall, som vi har vist grundig tidligere, som skapte illusjonene om de såkalte smittebølgene i Norge, men spørsmålet relatert til denne artikkelen blir således i hvor stor grad det har foregått juks av den typen nevnt over også med sykehusinnleggelser og døde i Norge?

Forfatter

Veien fremover

Foreningen Lov og Helse har nå eksistert i over 4 år. Ledergruppen vurderer gjennom møter hver 14. dag vårt formål og diskuterer hvordan foreningen skal drives videre, hvilke saker vi skal jobbe med og hvilket fokus vi må ha.

Håpet har vel vært at en forening som denne burde være overflødig i et demokratisk tuftet samfunn, men dessverre er ikke det tilfellet. Ei heller ser det ut til å bli bedre i overskuelig fremtid. Tvert imot vurderer vi at behovet for motstemmer bare blir større og større.  Før sommeren besluttet vi derfor å formelt registrere foreningen i Brønnøysundregistrene.

Foreningen er åpen for alle som vil, uansett bakgrunn og virke. Men vi er fortsatt en forening som står for full ytringsfrihet, ekte demokrati og autonom bestemmelsesrett over egen kropp.

Alle vi som er i ledergruppen jobber på frivillig basis, og alt materiell og drift av nettsider mm betales av vår private økonomi. LoH ønsker ikke å ta medlemskontingent, men har besluttet å operette en bankkonto 9230 37 67187 og VIPPS nr 942071 slik at du som medlem kan støtte vårt arbeid med en frivillig sum, om du ønsker det.

4 kommentarer om “Hvordan det ble jukset med Covid-tallene – del 2”

  1. Meget bra oppsumert. Får fram bra svindelen og psyopen som ble satt igang fra mars 2020.

    Ventilator forbrytelsene er viktig å få fram. Fuellmich sine beviser og dokumentasjon på forbrytelser mot menneskeheten er også frembrakt de fleste store politidistrikt i Norge.

    TRY fikk kontrakt tidlig i 2020 av Helsedirektoratet for å drive skremmekampanjer. Man kunne for eksempel se; gjør det for bestemor. Djevelsk.

    Svar
  2. De oppgir ikke andel med symptomer og de som tester positiv uten symptomer. Heller ikke hvilke grupper de tester. Det er enorm forskjell på testene ifølge Fenton og de varierer i hvor stor andel falsk positiv du får. Uk har 5 ulike minst av ulike pcr tester. Her i Norge har det ligget stabilt eller konstant lenge raten positive /antall testede. Da eneste måte å få opp smitte er å teste mer. De sier ikke noe om støy som er med stokastiske variabler (store talls lov) og de har en falsk positiv rate som ut fra hvilke leverandør kan ligge mellom 0.8-7,9%. De anslår det som brannsikkert kun med en test. Spesielt når de periodevis tester mye uten symptomer vil du kunne få mye flakse positive spesielt med de som har høy falsk positiv rate og med lav prevalens. Det er ingen gullstandard ifølge Fenton sin bok på pcr testen. Men absolutte smitte tall er egentlig rart de klarte å lure en hel verden jeg kom ikke over dette før nylig sa bare lurte på flate raten postikve /antall testede og den må øke. Hvis den ikke øker og mulig du må ta med litt økt menneskelig feil med økt testing så du får litt økt falsk positiv rate. Men uten det ser noelunde lineært ut i flere land. Da kun avhengig av å teste mer og det stemte jo. Fenton angir det samme i sin bok. Den ser noelunde lineær ut og da måtte kun være økt testing her som ville gi økt absolutte smitte tall. Og det stemmer også ut fra det som lov og helse sjekket.

    Svar
  3. De oppgir ikke andel med symptomer og de som tester positiv uten symptomer. Heller ikke hvilke grupper de tester. Det er enorm forskjell på testene ifølge Fenton og de varierer i hvor stor andel falsk positiv du får. Uk har 5 ulike minst av ulike pcr tester. Her i Norge har det ligget stabilt eller konstant lenge raten positive /antall testede. Da eneste måte å få opp smitte er å teste mer. De sier ikke noe om støy som er med stokastiske variabler (store talls lov) og de har en falsk positiv rate som ut fra hvilke leverandør kan ligge mellom 0.8-7,9%. De anslår det som brannsikkert kun med en test. Spesielt når de periodevis tester mye uten symptomer vil du kunne få mye flakse positive spesielt med de som har høy falsk positiv rate og med lav prevalens. Det er ingen gullstandard ifølge Fenton sin bok på pcr testen. Men absolutte smitte tall er egentlig rart de klarte å lure en hel verden jeg kom ikke over dette før nylig sa bare lurte på flate raten postikve /antall testede og den må øke. Hvis den ikke øker og mulig du må ta med litt økt menneskelig feil med økt testing så du får litt økt falsk positiv rate. Men uten det ser noelunde lineært ut i flere land. Da kun avhengig av å teste mer og det stemte jo. Fenton angir det samme i sin bok. Den ser noelunde lineær ut og da måtte kun være økt testing her som ville gi økt absolutte smitte tall. Og det stemmer også ut fra det som lov og helse sjekket.

    Det er veldig bra der du tar opp angående jukset grundig og gjør det på best måte. Bra skrevet og bra analyser.

    Svar
  4. Meget bra Dokumentasjoner og vi må bare få hele Sannheten og det Korrupte spillet frem og helt sikkert att der sitter mange der ute i Helsepersonell og Leger og endog Myndighetene og Politikere som Egentlig ønsker å stå frem men kansje ikke våger seg på det, Men hva har de å tape for uannsett vil dette bare rulle frem til Sannheten om Vaksinen..og hvem skulle tro dette om “Fantastiske Norge vårt Fedreland”..

    Svar

Legg igjen en kommentar