Om norsk Covid19-vaksinestudie på barn

Jeg kan starte med en mild unnskyldning for det noget tendensiøse forsidebildet, men det illustrerer ganske godt følelsen jeg fikk relatert til denne saken. Det illustrerer også ganske godt det sprøyte- og Big Pharma-marinerte helsesystemet vi i vesten og Norge har i dag, hvor et barn for eks. i USA skal ha mer enn 70 (!) doser av et kobbel vaksiner. Barn er ikke like “nåleputer” i Norge, men vi tar naturligvis etter, steg for steg.

For det som begynner å nærme seg to år siden ble jeg oppmerksom på noe som ga meg frysninger på ryggen – plakater om en studie av Covid19-vaksine på barn:

(Foto fra plakat som hang på flere sykehus i Norge)

En ting er at man har klart å få lurt den voksne befolkningen til å ta denne skadelige vaksinen, men det at barn skal injiseres med dette blir flere hakk verre. Du vet, barn som har nærmere null risiko vedrørende sykdommen det liksom vaksineres mot. I tillegg er dette altså en studie på barn som har hatt såkalt Covid-infeksjon, som likevel skal få vaksinedose!

Man begynner jo å undre hva involverte personer tenker som begrunnelse for et slikt prosjekt og derfor sendte vi da også epost til de personene bak studien høsten 2023, med en senere purring. Vi skrev i eposten:

Vi i Foreningen Lov og Helse har blitt gjort oppmerksomme på at det skal settes i gang en Covid19-vaksinestudie på barn. Flere forteller oss at de mener dette er etisk problematisk, og vi må innrømme at vi er enige med disse kritikerne. Årsakene til dette er mange. Vi kan starte med det aller mest grunnleggende:

Hvem er det som egentlig tjener på at det settes Covid19-vaksine i barn? Hvorfor er det i det hele tatt et tema og sette Covid19-vaksine i barn? Barns risiko forbundet med covid-19 er nærmest 0, så barn har ikke noe gevinst av å bli injisert. Hvem er det som da har gevinst av dette?

For å drøfte litt videre: hvis vi ser på pasient- og brukerrettighetsloven § 4-3, første ledd bokstav B, samt forarbeidene, ser vi at ved eksperimentell behandling kan heller ikke foreldrene samtykke på vegne av barnet, vi lurer da litt på hva som gjør at dette sees på som et unntak. Vi har for øvrig gjennomgått en del av dette tidligere, her:

Det er for øvrig interessant å se alt dette i lys av pasient- og brukerrettighetsloven § 4-5 a – at foreldre ikke har lov til å samtykke til at barna får botox (som er en form for gift, men som forsvinner etter hvert), mens når det gjelder det å skifte kjønn eller få eksperimentell vaksine er det i mye større grad fritt frem. Dette er voldsomme paradokser etter vår mening.

Det er også interessant å se på to andre premisser for studien. Studien skal altså foretas på barn som har hatt Covid-19-infeksjon. Altså, på barn som har hatt sykdommen og fått naturlig immunitet. Igjen, hvorfor er det i det hele tatt et tema å vaksinere barn som har hatt sykdommen det vaksineres mot?

Og dernest – teksten i studien legger til grunn noe som etter vår mening er et falsk premiss. For å sitere utlysningsteksten deres: “..for å få mer kunnskap… om én vaksinedose har like god effekt som to vaksinedoser hos barn”. Dere legger til grunn at å injisere et barn med to vaksinedoser har hatt god effekt. Vaksinen har vist seg å være en av de største medisinske skandalene i vår moderne historie, og hvis man er uenig med oss i den krasse beskrivelsen, er det i hvert vanskelig å påstå med æren i behold at vaksinen på noen måte har hatt god effekt. Det er nettopp god effekt vaksinene mot Covid-19 har vist seg å ikke ha. Likevel legger dere “god effekt” til grunn som et aksiom allerede i utlysningsteksten.

Og nå har vi ikke en gang nevnt den voldsomme raten av bivirkninger fra vaksinen, ei heller at i det øyeblikk verden/vesten begynte å vaksinere befolkningen spratt generell dødelighet i været (tydelig overdødelighet), noe som har vedvart siden. I tillegg har man økning i kreft, hjertesykdommer, og det ser ut til å være tydelig nedgang i fødtselsrater også, alt dette i skjønn korrelasjon med utrullingen av vaksinene mot Covid-19.

Alt dette utleder til følgende spørsmål:

  • 1) Hva slags etiske vurderinger er generelt gjort mtp. et slik studie på barn?
  • 2) Hva slags etisk vurdering er spesifikt gjort mtp. at produktet (vaksinen) barna skal utsettes for per definisjon er eksperimentell?
  • 3) Hva slags etisk vurdering er gjort mtp. at siden covid-19 beviselig har vist seg å ikke være en fare for barn så har ikke barn noen gevinst av å bli injisert av produktet det skal forskes på?
  • 4) Har foreldre egentlig lov til å samtykke til at barna skal delta i dette?
  • 5) Har det blitt gjort noen etiske vurderinger på at det kan være enorme pengegevinster for Pfizer og de andre legemiddelfirmaene, og at det egentlig er disse som er de eneste som har noe å tjene på denne studien?

(sitat slutt)

(NB den gang vi sendte eposten trodde vi at det var en studie som skulle starte, mens det viste seg at det var en studie i flere faser som allerede var i gang, derav litt unøyaktig formulering innledningsvis i eposten vår).

Henvendelsen vår gikk til:

  • Ingvild Bruun Mikalsen ved Stavanger Universitetssykehus.
  • Trude Elvebakk ved St. Olavs Hospital.
  • Åsne Myklebust ved St. Olavs Hospital.
  • Henrik Dolner ved NTNU.

Nå mer enn ett år senere har vi enda ikke fått et eneste svar.

Sluttkommentar til det hele: Utfra opplysningen som forelå allerede tidlig i 2021, og i hvert fall fra 2022, skulle vaksineringen vært stanset og avsluttet i en rasende fart. Strengt talt skulle vaksineringen selvfølgelig aldri vært påbegynt i utgangspunktet mtp. alt jukset og løgnene fra dag 1 tilknyttet vaksinene. Det være seg for voksne eller andre.

Vaksineringen mot Covid-19 har vist seg å være det jeg personlig vil kalle et dødens godstog som verken myndigheter, presse, flertallet av befolkningen eller omtrent hele helseindustrien i Norge har vist antydning til vilje eller ønske om å stoppe. I stedet lyver ekspertene og pressen mer og mer frenetisk og patetisk for at “dødens godstog” skal få rulle videre, eller at pengeindustrien skal få fortsette som man også kan beskrive det. Selv om leger og forskere over hele verden er “forbløffet” og “forvirret” (baffled) over det gåtefulle i all død og sykdom som “plutselig” har oppstått nøyaktig da man begynte å vaksinere:

Selv om dette er en den tunge realitet, føles det likevel aldeles surrealistisk og sprøtt og se viljen til å utsette barn for dette.

Forfatter

Veien fremover

Foreningen Lov og Helse har nå eksistert i over 4 år. Ledergruppen vurderer gjennom møter hver 14. dag vårt formål og diskuterer hvordan foreningen skal drives videre, hvilke saker vi skal jobbe med og hvilket fokus vi må ha.

Håpet har vel vært at en forening som denne burde være overflødig i et demokratisk tuftet samfunn, men dessverre er ikke det tilfellet. Ei heller ser det ut til å bli bedre i overskuelig fremtid. Tvert imot vurderer vi at behovet for motstemmer bare blir større og større.  Før sommeren besluttet vi derfor å formelt registrere foreningen i Brønnøysundregistrene.

Foreningen er åpen for alle som vil, uansett bakgrunn og virke. Men vi er fortsatt en forening som står for full ytringsfrihet, ekte demokrati og autonom bestemmelsesrett over egen kropp.

Alle vi som er i ledergruppen jobber på frivillig basis, og alt materiell og drift av nettsider mm betales av vår private økonomi. LoH ønsker ikke å ta medlemskontingent, men har besluttet å operette en bankkonto 9230 37 67187 og VIPPS nr 942071 slik at du som medlem kan støtte vårt arbeid med en frivillig sum, om du ønsker det.

4 kommentarer om “Om norsk Covid19-vaksinestudie på barn”

  1. Takker så mye for arbeidet dere legger ned ved å opplyse om konsekvensene av disse covidsprøytene. Nå er det i samfunnet blitt sånn for mange at tilliten begynner å bli noe tynnslitt ift å stole på industrien vedrørende vaksiner som mange blir syke av. Sannheten har dessverre dårlige kår, men den seirer alltid til slutt.

    Svar
  2. Og Takk for denne Spektakulære og Hårreisende Dokumentasjon men dessverre sannheten og der Våre Myndigheter nok engang aviser alt av Fakta fra sikre Kilder og fra flere faglige Dokumentasjoner om Vaksinene, men det når dessverre ikke inn til disse folkene av en eller annen grunn som bare “Skal Trumfe igjennom “Sine Arrogante meninger og selvinnsikt.

    Svar
  3. Meget bra artikkel. Bra oppsumert. Må også legge til at alle bevisene til fuellmich for forbrytelsene mot menneskeheten begått fra mars 2020 er frembrakt de fleste store politidistrikt i Norge.

    Dette er viktig å påpeke av flere grunner. Blant annet bør vanlige politifolk vite hvem de jobber for. Og med denne viten også bør avstå fra å følge umoralske og grunnlovstridige ordrer i framtiden slik man gjorde fra 2020.

    Og innbyggerne bør også vite dette slik at de kan unngå å høre på myndighetene når de formaner om sine doktriner. Fullmaktslover og krise lover bør kastes umiddelbart.

    Svar

Legg igjen en kommentar