Helsemyndighetene i Florida går ut og advarer mot mRNA-vaksinen

Vaksineringen mot Covid-19 er ett av de mest beksvarte kapitlene i medisinsk historie i Vesten og Norge, men av og til kommer det små lysglimt, denne gangen fra Florida. Der har staten Floridas helsemyndighetene rett og slett formelt gått ut og advart mot mRNA-vaksinen, uten omsvøp:

(Faksimile fra floridahealth.gov, publisert 12. september 2024)

Dette må vel sies å være ganske knusende. At vaksinen har vært i beste fall meningsløs for vanlige voksne, unge eller friske personer har vært åpenbart fra dag én, men her sier Floridas helsemyndigheter altså at også de eldre (over 65) eller de med underliggende sykdommer bør holde seg unna mRNA-vaksinen (!).

Det må dog tillegges det litt paradoksale i at det dette kan tolkes som at ovennevnte grupper ikke advares mot å ta de vaksinene mot Coid-19 som ikke er mRNA. Disse sistnevnte vaksiner er jo faktisk enda mer skadelige enn de veldig skadelige mRNA-vaksinene, men det er mulig en slik tolkning av meg her er feil.

Uansett er dette et lite men viktig steg. Hvis du trenger en oversettelse av det viktigste i Floridas helsemyndigheters erklæring er det for eks en her fra Susanne Hearts Facebook-side:

**Sikkerhets- og Effektivitetsbekymringer**

Helsepersonell og pasienter bør være oppmerksomme på vedvarende sikkerhets- og effektivitetsbekymringer knyttet til mRNA COVID-19-vaksiner:

– mRNA COVID-19-vaksiner utgjør en risiko for subklinisk og klinisk myokarditt og andre kardiovaskulære tilstander hos ellers friske individer.

– mRNA COVID-19-vaksinen kan være assosiert med økt risiko for posturalt ortostatisk takykardisyndrom (POTS).

– mRNA COVID-19-vaksinen kan være forbundet med økt risiko for autoimmune sykdommer, inkludert systemisk lupus erythematosus (SLE), revmatoid artritt og psoriasis.

– Gjennom pandemien har studier på tvers av geografiske regioner funnet at mRNA COVID-19-vaksiner er assosiert med negativ effektivitet etter fire til seks måneder. Etter hvert som effekten avtok, viste studier at COVID-19-vaksinerte individer utviklet en økt risiko for infeksjon.

– Forhøyede nivåer av mRNA og spike-protein fra mRNA COVID-19-vaksinen vedvarer hos noen individer i en ubestemt periode, noe som kan medføre helserisiko.

– Potensiell DNA-integrasjon fra mRNA COVID-19-vaksinene utgjør en unik og økt risiko for menneskers helse og for integriteten til det menneskelige genomet, inkludert risikoen for at DNA integrert i sæd- eller eggceller kan overføres til avkom fra mottakere av mRNA COVID-19-vaksinen.

– Det er ukjent risiko for potensielle bivirkninger med hver ekstra dose av mRNA COVID-19-vaksinen; for øyeblikket kan individer ha mottatt fem til syv doser (og teller) av denne vaksinen over en periode på tre år.

– Forbedring av vaner og generell helse kan bidra til å håndtere og redusere risikoen for hjertesykdom, type 2-diabetes og fedme, risikofaktorer for alvorlig sykdom fra COVID-19.

State Surgeon General og departementet oppfordrer fortsatt floridianere til å prioritere sin generelle helse ved å:

– Holde seg fysisk aktive,

– Minimere inntak av prosessert mat,

– Prioritere grønnsaker og sunne fettstoffer, og

– Tilbringe tid utendørs for å støtte nødvendige D-vitaminnivåer.

I tillegg har den føderale regjeringen ikke klart å gi tilstrekkelige data for å støtte sikkerheten og effektiviteten til COVID-19-boostere, eller anerkjenne tidligere dokumenterte sikkerhetsbekymringer knyttet til COVID-19-vaksiner og boostere, inkludert:

– Forlenget sirkulasjon av mRNA og spike-protein hos noen vaksinemottakere,

– Økt risiko for infeksjoner i nedre luftveier, og

– Økt risiko for autoimmune sykdommer etter vaksinering.

Helsepersonell oppfordres til å dele informasjonen i denne veiledningen i samtaler med pasienter angående mRNA COVID-19-vaksiner og boostere.

Basert på den høye graden av global immunitet og tilgjengelige data, fraråder State Surgeon General bruken av mRNA COVID-19-vaksiner. Eventuelle helsepersonell som er bekymret for helserisiko knyttet til COVID-19 for pasienter over 65 år eller med underliggende helseforhold, bør prioritere tilgang til ikke-mRNA COVID-19-vaksiner og behandling.

(slutt på oversatt utdrag)

Det har det siste året og vel så det versert en del informasjon også fra Japan om at fagfolk og myndigheter har begynt å ta et oppgjør med denne medisinske skandalen, men vi har ikke klart å ettergå denne informasjonen skikkelig enda, men hvis det stemmer er dette to viktige steg på veien mot en oppvask.

Forfatter

Veien fremover

Foreningen Lov og Helse har nå eksistert i over 4 år. Ledergruppen vurderer gjennom møter hver 14. dag vårt formål og diskuterer hvordan foreningen skal drives videre, hvilke saker vi skal jobbe med og hvilket fokus vi må ha.

Håpet har vel vært at en forening som denne burde være overflødig i et demokratisk tuftet samfunn, men dessverre er ikke det tilfellet. Ei heller ser det ut til å bli bedre i overskuelig fremtid. Tvert imot vurderer vi at behovet for motstemmer bare blir større og større.  Før sommeren besluttet vi derfor å formelt registrere foreningen i Brønnøysundregistrene.

Foreningen er åpen for alle som vil, uansett bakgrunn og virke. Men vi er fortsatt en forening som står for full ytringsfrihet, ekte demokrati og autonom bestemmelsesrett over egen kropp.

Alle vi som er i ledergruppen jobber på frivillig basis, og alt materiell og drift av nettsider mm betales av vår private økonomi. LoH ønsker ikke å ta medlemskontingent, men har besluttet å operette en organisasjons-konto (9230376787)  og VIPPS nr 942071  slik at du som medlem kan støtte vårt arbeid med en frivillig sum, om du ønsker det.

3 kommentarer om “Helsemyndighetene i Florida går ut og advarer mot mRNA-vaksinen”

  1. Meget bra. Detta må fram. Sannheten vil seire. Det blir vanskeligere og vanskeligere å tildekke disse faktum. Det at NRK skal opprette et disinformasjons ministeriet sier sitt.

    Propagandaen har ikke lenger noen effekt for oligarkiet. De som har sett igjennom løgnene og psyopen fra mars 2020 går ikke tilbake å kjøper de nyeste løgnene igjen. Dette toget er gått. Og flere og flere våkner og ser igjennom absurditetene. Det er nå det begynner å bli komisk.

    Monthy Python var science fiction. Sprøtt.

    Svar
  2. Denne informasjon burde settes opp på alle sykehus , legevakter og forværelser hos fastleger . Den burde også vært som overskrift på et tema til diskusjon i «Debatten»👍👍

    Svar
  3. Samme bevis og dokumentasjon som Reiner Fuellmich bærer på er også tilsendt de fleste store politidistrikt i Norge.

    Svar

Legg igjen en kommentar