Den store løgnen Del III

Når løgnen avsløres – medaljens bakside.

I 1721 hadde lady Mary Montagu overlevd kopper, men med et vansiret ansikt. Hun hadde observert at når man injiserte en liten mengde kopper under huden på friske mennesker så ble de ikke like syke og mange overlevde for senere å ikke bli smittet med kopper igjen. Mange ble allikevel syke og døde. [1]Hun testet ut dette på barna sine, som overlevde, og startet så den første inokulasjonskampanjen som nådde helt til kongehuset. 70 år senere observerte Dr Edward Jenner[2] at budeier som hadde vært smittet med ku-kopper ikke ble like syke av kopper. Han testet dette ut ved å smitte en 8 år gammel gutt, som også overlevde og senere ikke ble syk av kopper. Senere testet han dette ut på sin egen sønn. Som heldigvis også overlevde. 

Stanley Plotkin som jeg nevnte i forrige artikkel, testet sine vaksiner på tilbakestående barn på 60 tallet( de var ikke så nøye på sånt på den tiden, innrømmet han under ED), mens Bill Gates fremdeles tester vaksiner på barn i Afrika, med mer eller mindre morbide resultater. Bill and Melinda Gates Foundations mål om å utrydde Polio i Afrika har hatt uante konsekvenser. I følge Science.org så forårsaket den nye orale vaksinen mot Polio et større vaksineindusert polioutbrudd, der over 3300 afrikanske barn ble paralysert[3] [4]

Forskning på barn.

Til tross for Bill Gates manglende reservasjoner, så er det pr i dag forbudt ved lov å forske på barn. En av hovedgrunnene til det er selvsagt at barn per definisjon ikke er samtykkekompetente. Foreldre har ikke rett til å gi barna sine opp til forskning. Det nytter derfor ikke bare å kreve mer/bedre forskning. [5] Til tross for denne enorme mangelen på sikker data, så pushes vaksiner som vår tids viktigste forebyggende helsemessige tiltak. Det er helt enkelt ingen under og ingen ved siden. Våre helsemyndigheter fremstår uansett som 100 prosent sikre i sin sak når de opptrer som vaksine-pushere, og hevder at vaksiner er trygge for våre barn, og effektive i å hindre sykdom og smitte. 

Illusjonen om polio-vaksinen

Helsemyndighetene hevder at koppevaksinen har utryddet kopper. Denne vaksinen var obligatorisk frem til 1978, men ble tatt ut av vaksinasjonsprogrammet da den var veldig farlig og ga mange uønskede bivirkninger.

En annen vaksine som har fått den ubetingede æren av å utrydde en forkrøplende sykdom er Polio-vaksinen. Poliomyelitt er en betennelse i den grå materien i ryggmargen. Lesjoner i ryggmargen kan føre til lammelser i kroppen. Denne sykdommen rammet nesten bare barn, og ble tidligere kalt «infantil paralyse».  Polio var omtrent ukjent før 1800-tallet, og ble først observert i medisinsk litteratur i 1894, da 18 dødsfall og 132 tilfeller av permanent lammelse ble rapportert i Rutland County i Vermont, kjent for sine mange eple-gårder.  Det viser seg at lammelser fra poliomyelitt kan oppstå av mange ulike årsaker, som ulike virus eller bakterielle infeksjoner, men disse må komme inn i nervesystemet for å forårsake skade. Overraskende nok så kan også pesticider forårsake disse skadene i ryggmargen. Og enda mer overraskende er det at på 1800 tallet så startet praksisen med å spraye eple-gårdene med et insektmiddel som heter Paris Green. Dette inneholder store mengder arsenikk, som i dag er kjent for sin ekstreme toksisitet. De foret dyr med Paris Green, og observerte at alle dyrene fikk lesjoner i ryggmargen og ble lamme i bakbeina, de ble erklærte døde av giftindusert Polio. Historien fortsetter med at foreldre på den tiden ga barna sine et middel for å lindre irritasjon når de begynte å få tenner. Dette middelet het Calomel og inneholdt store mengder kvikksølv.[6] Dette skjedde samtidig som man begynte å observere isolerte tilfeller av Polio i barn. 

I 1892 begynte de å spraye åkrene med en blanding av bly og arsenikk, som var helt umulig å vaske av maten. Dette ga både direkte forgiftning for barna, men forårsaket også lekk tarm, som tillot at flere bakterier kom seg ut av tarmen, inn i blodbanen og deretter ryggmargen. Videre begynte man en heftig bruk av DDT, som de sprayet DIREKTE på barna for å hindre lus og utøy. DDT ble sett på som helt ufarlig for mennesker, men vi vet i dag at dette er ekstremt giftig. Da de sluttet å bruke disse midlene i 1952 stoppet også alle typer av Polio. Vaksinen ble introdusert i 1955, men ble trukket tilbake fordi den forårsaket lammelser. 

En antatt tryggere poliovaksine kom ut i 1961, men da hadde polio for lengst forsvunnet i USA. Tidslinjen viser at tilgang på rent vann, hygiene og bedre levekår, samt at de hadde sluttet med den heftige bruken av gift, gjorde at polio var omtrent ikke-eksisterende før den nye vaksinen ble rullet ut. [7]Til tross for dette så har altså CDC gitt polio-vaksinen all æren for å utrydde polio, og omdøpt alle nerverelaterte sykdommer som har oppstått som MS, Guillaume Barré , Bell’s Parese, Cerebral Parese, ALS, mm.

Polio var altså ikke et smittsomt virus, men et resultat av forgiftning![8]

Vaksiner – den nye gullstandarden

En logisk følge av myndighetenes såkalte suksess i å utrydde sykdommer er utvikling av vaksiner for alt og ingenting. Det er selvsagt en nokså heftig politisk agenda bak den allment aksepterte vaksine-praksisen. Myndighetene har siden 70- tallet lagt inn heftige føringer for obligatorisk vaksinering, ikke bare for de farlige sykdommene, men også for de milde barnesykdommene som meslinger, røde hunder, vannkopper og kusma. [9] Tidligere var vaksinasjon noe man gjorde i lokale miljøer for å hindre utbrudd av det som ble sett på som farlige sykdommer. Men etter hvert ble altså enhver sykdom barn kunne smittes av gjenstand  for vaksine-utvikling og ethvert barn skulle for enhver pris hindres i å få disse sykdommene, samtidig som bevis for at de var immunisert ble et krav for å kunne delta i samfunnets goder. På denne måten ble vaksiner et allment akseptert medisinsk tiltak som ingen stilte spørsmål til, og om de gjorde det ble det tilbakevist umiddelbart.

MMR- vaksinen

MMR er en vaksine utviklet mot meslinger, røde hunder og kusma. Dette er en levende vaksine og den er en av de få som fremdeles inneholder kvikksølv. Kvikksølv brukes for å skape en enda større immunrespons, enn de svake utgavene av virusene kan gjøre. Mange foreldre opplevde at barna forsvant inn i seg selv, sluttet å snakke og respondere på menneskelig kontakt etter å ha fått denne vaksinen. Noe som ledet til spekulasjoner om at denne vaksinen kunne indusere Autisme. 

Andy Wakefield viste gjennom sin forskning at MMR-vaksinen  kunne føre til betennelse i fordøyelsessystemet og dermed sannsynlig årsak til autisme hos barn. Han ble selvsagt kansellert, mistet sin legelisens og studien hans erklært som falsk. 

Alle foreldre som opplever at barna blir syke blir idiotforklart og fortalt at det de opplever er feil og ikke har noe som helst med vaksinering å gjøre (gaslighted).  Dersom du som forelder kommer til legen med et barn du mener er vaksineskadet, skal du ha rimelig flaks om han eller hun tar bekymringen din alvorlig. Sånne innvendinger blir nok heller kategorisk avvist eller bortforklart. Fordi man kan jo helt enkelt ikke vite. Og akkurat det å ikke vite, er det beste forsvar i dette henseende. Dersom foreldre oppdaget (eller fikk medhold i) at vaksinene kunne skade barnet deres, vil de ikke lenger tillate barna sine å bli vaksinert. Og det er selvsagt fullstendig krise. Det må unngås for enhver pris.  

«Vaksiner som vi nå har brukt i over 50 år på små barn er sikre og veldig viktige for folkehelsen. Det finnes overhodet ingen holdepunkter for at vaksiner skader noen. Det er ytterst sjelden, i alle fall som vi vet om. Tvert om kan vi takke vaksinering for at Polio, meslinger mm er utryddet i vestlige land, der vi har gjennomført store vaksinasjonskampanjer» 

Dette er standardsvaret du får om du spør en vanlig fastlege om vaksiner. 

Hvordan kan de være så overbeviste?

Er det ikke bare kollektivistisk «enighet» uten egne vurderinger?

Hvorfor så mange syke barn? 

Dersom vaksiner er utelukkende fantastiske, øker helsen hos de som tar dem, spesielt små barn, og faktisk har reddet hele menneskeheten, hvorfor oppstår det da motstand mot et produkt som har slike fantastiske helsegevinster?

Er folk idioter?  

Eller kan det være noe med produktet som ikke svarer helt til den reklamerte forventningen?  De siste 40-50 årene har vi blitt sykere og sykere (og fetere og fetere), til tross for at vi har vaksiner som skal hindre oss i å bli syke. Barna får muligens ikke meslinger, men hva får de i stedet? Den enorme økningen av autistiske barn, barn med ADHD, ADD, barn med autoimmunesykdommer, IBD og IBS, astma, kroniske sykdommer, hudutslett, kronisk ørebetennelse og luftveisinfeksjoner er helt uten sidestykke. Hvordan forklares denne økningen av sykdom i samfunnet? Ifølge våre helsemyndigheter er det altså ingen holdepunkter for at det har noe med den heftige vaksineringen av barna våre å gjøre.  

Pilotstudie på vaksinerte kontra uvaksinerte barn[10]

Farmasøytisk industri og våre helsemyndigheter argumenterer for at den uvaksinerte populasjonen har en høyere andel symptomer på sykdom som kan «forhindres av vaksiner», enn de vaksinerte, men denne canadiske pilotstudien fra 2020 som sammenlignet helsen til vaksinerte kontra uvaksinerte barn fant at uvaksinerte barn har en mye bedre allmennhelse, og en mye større sjans for å overleve enn vaksinerte barn. 

Studien avdekket at: 

  • ADHD i vaksinerte barn var på 9,4%
  • ADHD i uvaksinerte barn var på 0,47%
  • Kroniske sykdommer i vaksinerte barn var hele 27%
  • Kroniske sykdommer i uvaksinerte barn var kun 5,97%
  • Matintoleranser i vaksinerte barn var 6,5%
  • Matintoleranser i uvaksinerte barn var 1,1%
  • Forsinkelser og problemer med motorisk og emosjonell/mental utvikling i vaksinerte barn var 6,99
  • Forsinkelser og problemer med motorisk og emosjonell/mental utvikling  i uvaksinerte barn var kun 1,24%
  • Eksem hos vaksinerte barn 1,49%
  • Eksem uvaksinerte barn var 0,7%
  • Forekomsten av astma i vaksinerte barn var på 7,5%
  • Mens forekomsten av astma uvaksinerte barn var på 0,71%

Kroppens byggestener

Siden kroppen er bygget opp så finurlig at byggesteinene kommer fra maten vi spiser, så er det ikke spesielt langsøkt å tro at utviklingen av disse syke tilstandene kommer fra noe vi får i oss. I dag spiser vi enorme mengder med industrilaget mat. Vi har helt enkelt ikke tid til å lage mat lenger (alle må jobbe sånn at vi kan være «uavhengige» og få inn mer skatt i statskassa), og vi bryr oss ikke spesielt mye om næringsinnholdet. Som tidligere nevnt har også farmakologisk industri tatt over det medisinske institutt og forer dermed menneskeheten med enorme mengder kjemiske medisiner (for alt og ingenting) og vaksiner for enhver sykdom. 

Denne symbiosen mellom matvareindustrien og farmakologisk industri er nesten vakker hadde den ikke vært så morbid. Vi blir altså syke og avhengige av dårlig og næringsløs mat, og holdes i live (om enn i en tynn tråd) gjennom syntetisk fremstilt «medisin» i akkurat passe doser til at vi ikke dør. Med en gang i alle fall. På den måten blir vi en melkeku for både matvareindustrien og farmasøytisk industri. 

Grunnen til at vi mister tillit til våre helsemyndigheter er at de lyver for oss

Det er et utbredt fenomen i farmasøytisk industri at de forsker på sine egne produkter. Forskere som får tildelt stipend av industrien for å studere et produkts egenskaper, vil selvsagt vri dataene dit at de passer med det ønskede resultatet. Det er derfor et enormt problem med forutinntatthet eller bias i den medisinske industri. Det er også et utbredt fenomen at ansatte i farmasøytisk industri senere får jobb i CDC eller NHI, FDA eller andre statlige organisasjoner. Dette skader selvsagt integriteten til produktene de godkjenner, og så lenge denne praksisen får leve, så kan vi ikke stole på at produktene de godkjenner er hverken trygge eller effektive. 

Ettersom våre helsemyndigheter helt åpenbart ikke anerkjenner vaksineskader, ikke engang vil snakke om vaksineskader, og latterliggjør alle som forsøker å lufte temaet så er det ikke vanskelig å komme frem til at de skjuler noe. Dersom du har det minste snev av observasjonsevne så må du ha sett at de siste fire årene har vært en studie i løgn og bedrag, som for det åpne sinn har avdekket at noe er fryktelig galt med vårt helsesystem (om man ikke visste det fra før).

Det har vært en helt fanatisk, og frenetisk fremming av syntetiske produkter som menneskehetens eneste remedie for liv og helse. Det er vanskelig å forstå denne fanatismen, og den fullstendige fraskrivelse av ansvar for de skader farmasøytiske produkter påfører menneskeheten. Vaksiner har blitt et betent tema, et tema som skaper mistillit, polarisering og hat. Som følge av at våre helsemyndigheter overhodet ikke ønsker å debattere denne praksisen med stadig nye vaksiner åpent, må vi trekke våre egne konklusjoner basert på den informasjon vi kan finne selv.   

Løgnen er så stor at den vanskelig kan avsløres uten store konsekvenser.


[1] https://www.historic-uk.com/HistoryUK/HistoryofBritain/Lady-Mary-Wortley-Montagu-Campaign-Against-Smallpox/

[2]https://sml.snl.no/koppevaksinasjon#:~:text=Den%20britiske%20legen%20Edward%20Jenner,men%20skaffer%20en%20såkalt%20kryssimunitet.

[3] https://www.science.org/content/article/first-polio-cases-linked-new-oral-vaccine-detected-africa

[4] https://www.science.org/content/article/unqualified-failure-polio-vaccine-policy-left-thousands-kids-paralyzed

https://www.science.org/content/article/africa-battles-out-of-control-polio-outbreaks
https://www.gatesfoundation.org/ideas/media-center/press-releases/2022/10/world-health-summit-gates-foundation-commits-over-one-billion-to-end-polio
https://apnews.com/article/virus-outbreak-health-middle-east-africa-united-nations-619efb65b9eeec5650f011b960a152e9

[5] https://www.helsedirektoratet.no/rundskriv/pasient-og-brukerrettighetsloven-med-kommentarer/samtykke-til-helsehjelp/hvem-som-har-samtykkekompetanse

[6] https://circleofmamas.com/health-news/could-remdesivir-be-killing-people/

[7] https://substack.com/@maxwang1/note/c-70703934?r=15ghz0&utm_medium=ios&utm_source=notes-share-action

[8] https://deeprootsathome.com/the-hidden-history-of-polio-the-disease-that-never-was/

[9]https://escholarship.org/content/qt60b551qq/qt60b551qq_noSplash_1dbebcd142bad08f1f1109f61a22fa3d.pdf?t=pqrvn2

[10] https://vaccinechoicecanada.com/about-vaccines/vaccine-facts/

Forfatter

Veien fremover

Foreningen Lov og Helse har nå eksistert i over 4 år. Ledergruppen vurderer gjennom møter hver 14. dag vårt formål og diskuterer hvordan foreningen skal drives videre, hvilke saker vi skal jobbe med og hvilket fokus vi må ha.

Håpet har vel vært at en forening som denne burde være overflødig i et demokratisk tuftet samfunn, men dessverre er ikke det tilfellet. Ei heller ser det ut til å bli bedre i overskuelig fremtid. Tvert imot vurderer vi at behovet for motstemmer bare blir større og større.  Før sommeren besluttet vi derfor å formelt registrere foreningen i Brønnøysundregistrene.

Foreningen er åpen for alle som vil, uansett bakgrunn og virke. Men vi er fortsatt en forening som står for full ytringsfrihet, ekte demokrati og autonom bestemmelsesrett over egen kropp.

Alle vi som er i ledergruppen jobber på frivillig basis, og alt materiell og drift av nettsider mm betales av vår private økonomi. LoH ønsker ikke å ta medlemskontingent, men har besluttet å operette en bankkonto 9230 37 67187 og VIPPS nr 942071 slik at du som medlem kan støtte vårt arbeid med en frivillig sum, om du ønsker det.

4 kommentarer om “Den store løgnen Del III”

  1. Artiklene fra Foreningen Lov og Helse er tunge, innholdsrike og bare så altfor avslørende. Vi er lurt trill rundt av “big pharma” og våre såkalte helse- og andre myndigheter.

    Takk for at dere er så grundige.

    Svar
  2. Fra artikkelen deres:
    “Dersom du har det minste snev av observasjonsevne så må du ha sett at de siste fire årene har vært en studie i løgn og bedrag, som for det åpne sinn har avdekket at noe er fryktelig galt med vårt helsesystem (om man ikke visste det fra før).”

    At ikke flere ser det som faktisk skjer synes jeg er skremmende. Da kan de jo få holde på akkurat som de vil. De siste fire årene har åpnet øynene mine for alvor og all min tillit til helsesystemet og politikerene er borte. Er det noe politiet bør etterforske, så er det dette. Dette må stoppes!!

    Svar
  3. Vi har blitt lurt i mange år. Alle tror at Spanskesyken var en virussykdom. Det er litt rart da virus ble ikke ordentlig identifisert før elektron mikroskopet som ble oppfunnet i 1930. Lenge etter 1 verdenskrig.
    Fellesnevner for de som ble syke( i forskjellige verdensdeler) : krigen . Med ulevelige forhold for unge menn. Immunforsvaret på nullpunkt , utdeling av forferdelige medisiner (til og med heroin )og eksperimentelle vaksiner( noe jeg ikke visste)
    Det var så fryktelig for legevitenskapen at det ble holdt skjult. I dag er det viruset vi hører om. Historien gjentar seg?
    Vet lovoghelse noe om Reiner Fuellmich som sitter i fengsel fordi han engasjert seg i Plandemien?

    Svar
  4. En fantastisk opplysende og godt forklart artikkelserie. Mye av det er lest litt stykkevis og delt tidligere, noe var nytt, men helheten av artikkelserien er glimrende og forståelig for de fleste som vil høre sannheten. Dessverre er sannheten vanskelig å få folk til og tro på, det blir som å slå i stykker en mur med teskje, det sier seg selv, det tar tid. Takk igjen, og et bidrag til dere vil komme om litt.

    Svar

Legg igjen en kommentar