Mørketall, tildekking av vaksineskader og NPE

Jeg har tidligere skrevet om hvorfor det trolig er enorme mørketall på bivirkninger og vaksineskader fra vaksinene mot Covid-19. Der listet jeg opp følgende hovedgrunner:

  1. Folk melder ikke inn sine vaksineskader av diverse årsaker.
  2. De “vaksinereligiøse” legene, de som ikke i sin villeste fantasi kan begripe at vaksinen kan føre til skader.
  3. Tungvint for legene å melde inn bivirkninger.
  4. Vaksineskader har blitt “rebrandet” som “long-covid”.

Hvis man har klart kunststykket å trosse alle disse hindrene og fått meldt inn en trolig vaksineskade, vil man likevel kunne oppleve noe vi kan kalle en grunn 5 til listen over – at “systemet” prøver å tildekke eller “sabotere” hele saken.

Nå skal jeg gå gjennom en personlig historie som eksempel på de ovennevnte grunn 5 og 2 i skjønn forening.

Tom” fikk blodpropper etter vaksinering

“Tom” sin historie ble fortalt hos Hemali i 2021. Les gjerne hele den personlige historien og hva han gjennomlevde, men jeg skal gjengi et par nøkkelelementer her. Her har Tom fått blodpropp og blir undersøkt på sykehuset. Tar legene den sannsynlige årsaken på alvor? Slik beskriver han det som skjedde:

Senere ble jeg hentet til samtale med tre leger på et lite kontor. Det virket som de ikke ville ta praten på fellesrommet. Enhver sammenheng med vaksine ble avvist, det hadde ikke gått lang nok tid siden vaksineringen, sa de. Samme dag var det legevisitt hos pasienten jeg delte rom med. Han var innlagt med hjerteflimmer, men hadde også smerter i foten og ble henvist til utredning for mulig blodpropp. Han spurte en annen lege om mulig sammenheng med vaksinen. «Nei, det har gått for lang tid siden du vaksinerte deg». Det var seks uker mellom våre vaksiner. (mine uthevinger)

Tom var i stand til å argumentere for at man burde se på muligheten for at vaksinen hadde skylden, men det hjalp lite:

Sammenheng ble likevel totalt avvist av legene, de ville ikke melde inn mitt tilfelle. Man tror man er i gode hender, men nå ble jeg usikker. Jeg meldte inn bivirkningene selv. Problemet er at jeg som menigmann ikke kan påvise sammenheng, og det er viktig for behandlingen. Når helsevesenet avviser sammenheng, blir behandlingen deretter. (min utheving)

Tom slet fortsatt med alvorlige helseproblemer og flere runder med blodpropper, og måtte senere enda flere runder til vurderinger:

Fem leger og helsesekretær benekter sammenheng med vaksinen:

Det samme lille kontoret, nå med fem leger og én helsesekretær. Nok en samtale der Tom ikke føler seg hørt. – Seks personer bruker 40 minutter på å forklare at de ikke kan bruke én person i 20 minutter på å undersøke meg for blodpropp med CT eller ultralyd. Og fortsatt utenkelig at det kunne ha sammenheng med vaksinen, sa de. Legene virket mer opptatt av å ikke dokumentere at det var enda en blodpropp enn å finne ut hva som foregikk. (min utheving)

Tom oppsummerer det hele slik:

– Jeg kan ikke dokumentere at mine plager skyldes vaksinen, men jeg kan sannsynliggjøre det. Da føles det feil når helsevesenet heller motarbeider enn hjelper.

Tom måtte melde det inn som bivirkning selv, og først helt til slutt etter den fjerde blodproppen, fikk han en motvillig lege til å melde det inn rett og slett fordi Tom krevde det.

Tom er nå inne i sitt tredje år på AAP etter skaden. Han ser ut til å være varig skadet, og har begynt å innstille seg på å måtte gå på blodfortynnende og smertestillende livet ut. Han har måttet skaffe seg ny bil som er mer tilrettelagt for at han per nå er varig fysisk skadet i beina, og har solgt hus med stor hage fordi han er nødt til å bo i en mindre leilighet.

Dette er altså en konkret og personlig historie som bekrefter det jeg tidligere har skrevet om mørketall, og viser godt noen av de fenomenene som gjør at vi trolig har store mørketall på vaksineskader i Norge i dag.

Jeg kan tillegge at det ser ut som bivirkningen som til slutt motvillig ble meldt inn for omtrent 3 år siden ikke har blitt behandlet og vurdert enda. Hvis den har blitt behandlet og vurdert har i hvert fall har ikke Tom hørt et ord om hva konklusjonen har blitt.

NPE ga avslag

Av en rekke åpenbare grunner forstod Tom at vaksinen var det klart mest sannsynlige årsaken. Det har kommet frem en rekke alarmerende signaler og dokumentasjon på at både DNA-vektorvaksinene og mRNA-vaksinene har alvorlig hjertesykdom og blodpropper blant sine bivirkninger. 

Én ting er at det er en rekke “case reports” på slike bivirkninger, men det er også epidemiologiske eller oversiktstudier med mer kvalitet. Fagpersoner i Lov og Helse har blant annet kjennskap til disse:

  1. Thromboembolism after COVID-19 Vaccination: A Systematic Review of Such Events in 286 Patients https://doi.org/10.1016/j.avsg.2022.05.001
  2. Risk of serious adverse events after the BNT162b2, CoronaVac, and ChAdOx1 vaccines in Malaysia: A self-controlled case series study https://doi.org/10.1016/j.vaccine.2022.05.075
  3. Association of COVID-19 vaccines ChAdOx1 and BNT162b2 with major venous, arterial, or thrombocytopenic events: A population-based cohort study of 46 million adults in England https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/35192597/
  4. Blood clots and bleeding events following BNT162b2 and ChAdOx1 nCoV-19 vaccine: An analysis of European data https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34174723/

Tom sendte inn sin sak til Norsk Pasientskadeerstatning (NPE). Men fra NPE fikk Tom faktisk blankt avslag, noe vi kommer tilbake til i en senere del.

Forfatter

Veien fremover

Foreningen Lov og Helse har nå eksistert i over 4 år. Ledergruppen vurderer gjennom møter hver 14. dag vårt formål og diskuterer hvordan foreningen skal drives videre, hvilke saker vi skal jobbe med og hvilket fokus vi må ha.

Håpet har vel vært at en forening som denne burde være overflødig i et demokratisk tuftet samfunn, men dessverre er ikke det tilfellet. Ei heller ser det ut til å bli bedre i overskuelig fremtid. Tvert imot vurderer vi at behovet for motstemmer bare blir større og større.  Før sommeren besluttet vi derfor å formelt registrere foreningen i Brønnøysundregistrene.

Foreningen er åpen for alle som vil, uansett bakgrunn og virke. Men vi er fortsatt en forening som står for full ytringsfrihet, ekte demokrati og autonom bestemmelsesrett over egen kropp.

Alle vi som er i ledergruppen jobber på frivillig basis, og alt materiell og drift av nettsider mm betales av vår private økonomi. LoH ønsker ikke å ta medlemskontingent, men har besluttet å operette en bankkonto 9230 37 67187 og VIPPS nr 942071 slik at du som medlem kan støtte vårt arbeid med en frivillig sum, om du ønsker det.

6 kommentarer om “Mørketall, tildekking av vaksineskader og NPE”

  1. Helt hårreisende, tragisk å høre om slike historier!. Tipper at det er mye mørketall ja, og ikke uventet i Norge vi ser fortsatt fornektelse og fortielse i helsevesenet og blandt nåværende og tidligere politikere og helsetopper, de burde vært ansvarliggjort for denne kriminelle aktiviteten og det bør komme et nasjonalt rettsoppgjør, men det skjer nok dessverre aldri… Stor takk til Hemali og Lov og Helse for all den jobben dere gjør med å fortsatt skrive artikler om denne forbrytelsen mot menneskeheten som vi nå liksom skal glemme, og at dere fortsatt bringer fram slike historier i lyset.

    Svar
    • Glemte også å tilføye at våre nasjonale mainstream massemedier også har vært delaktige og medskyldige i denne forbrytelsen, da de har var med på å hause opp skremselspropagandaen og i etterkant har tiet, løyet og dekket over hva vi har vært igjennom. De har med andre ord ikke utført sin jobb som fjerde statsmakt. Skammelig.

      Svar
  2. Leger og helseeksperter tror de vet hva de trenger å vite om det meste og bruker ekspertisen til hverandre som bekreftelse på sin egen kompetanse.

    Hva skjer når ingen av dem har lært noe fundamentalt? Da blir de blinde for sin egen inkompetanse og døve for alle utenfor sin referanseboble. De vet best, kom ikke her og fortell meg at du vet bedre enn meg. Hovmod og arroganse er hva man blir møtt med.

    Selv når man dokumenterer med referanse til vitenskapen er de døve, før de leser noe som helst har de allerede avvist å bruke mer tid på det.

    Det viser seg at de fleste leger, selv etter 4 år med covid, ikke har forstått hvorfor vaksinene ikke virket, fortsatt anbefales influenza vaksiner, selv om heller ikke de virker. De virker ikke av samme grunn som covid vaksinene ikke virker.

    Helsedirektoratet, Folkehelseinstituttet og resten av helse Norge har blod på sine hender.

    https://x.com/GauteNilsen/status/1698232618402132263

    Svar
  3. Kan man ikke bare anmelde benekterne, så må de stå for det de da svarer, og på hvilket grundlag avviser de resultatet som negativt? De som mottar anmeldelsen må ha en STERK begynnelse for å avvise den. BEGRUNNELSEN HAR DE IKKE. Alle som er skadet etter vaksine kan sende inn SAMMEN da har vi på gang et massevarsel, Når klagene blir avvist, så er det 100% et politisk vedtak. Sånn er det ikke lov å håndtere saker i helsevesenet. Hva skal vi med toppene i samfunnet når de bare meler sin egen kake. Når det er sagt vet jeg om mange seriøse helsepersonell som har fått beskjed at hvis de røper, eller mener noe annet enn ledelse/ politikerne neglisjerer, så får de sparken.
    Hvem har rett til å destabilisere folket? INGEN, men de tar seg til rette og har så mange “venner” så de kan føle seg trygge, de får goder, er i samme selskap osv osv….Det verste er at journalister og redaktører jatter med og får sine goder.
    Sitat : Alberto Sordi ” Statsråder er de høyest betalte lærlinger som finnes.”

    Svar
  4. Det er svært mange leger som er forsikret i
    “foreningen” NORSK PASIENTSKADEERSTATNING”
    Er det da rart at “nesten alle” får avslag på klager om feilbehandlingen.
    Det er også leger som avgjør, de kan da ikke “straffe” sine kollegaer???
    Denne pasientskadeerstatning-foreningen har også menget seg med tilsvarene i nordisk samarbeid, for å dele erfaringer!!! Har de ikke nok erfaring allerede på alle feil som oppstår?
    Men jo flere land som involveres jo verre blir det for pasientene.

    Svar
  5. I slutten av mai 2021 mottok jeg, meget motvillig, en dose av Moderna-mRNA-preparatet. Jeg var innkalt til vaksinekontoret i min bydel, og de hadde bare Moderna der. Grunnen var at jeg skulle feire min 70-årsdag, og ikke kunne gjøre det uten å ha fått minst en dose, til tross for at arrangementet ble holdt utendørs, antall tillate gjester og tometersregelen ble overholdt. Ganske idiotisk egentlig at vi måtte sørge for to meter mellom hver gjests sitteplass, for ellers gikk vi jo fram og tilbake for å forsyne oss av mat og drikke, og minglet ganske mye utover kvelden, men den arrangementsansvarlige var livredd for å gjøre noe galt. (Erna-effekten).
    Ingen ble covidsyke etter dette. Men ca fem uker etter stikket opplevde jeg noe svært skremmende: En kraftig tannverk, faktisk kjeveverk, i venstre underkjeve, tenkte at jeg måtte bestille en tannlegetime og gjorde det. Men det ble verre. Etter litt tid kjente jeg en kraftig, stikkende smerte i brystet, rett under brystbenet, og fikk høy puls. Ettersom dette var midt i fellesferien fikk jeg ikke time hos fastlegen før langt ut i august, og jeg vurderte å ringe 113, men tenkte jeg skulle se det litt an og ikke overbelaste legevakta. Jeg leste meg opp på hva som gjøres ved akutt hjerteanfall og fant ut at det bare blir gitt en stor dose acetylsalicylsyre, og siden jeg hadde det i huset tok jeg en dobbel dose og la meg til å hvile. Jeg ble fryktelig trett. Men etter en tid roet det seg, smerten i brystet avtok og jeg tenkte at jeg tar dette med fastlegen når jeg får time. Var hos tannlegen som ikke fant noe galt kort tid etter.
    Fastlegen ble ganske fortørnet og sa at når sånt hender skal jeg ringe 113 uansett. Jeg ba ham melde dette inn som vaksinebivirkning, men det kunne/ville han ikke fordi det var gått et par uker og jeg hadde ingen symptomer da. EKG og alle prøver var “helt fine”.
    Men jeg gikk selv inn på skjemaet på Helsenorge og meldte dette inn, forklarte, som her, akkurat hvordan det var. Jeg fikk en automatisk bekreftelse på at skjemaet var mottatt, men ingen annen respons. Jeg bestemte meg uansett for at mer av dette stoffet skulle ikke inn i min kropp.
    Det hadde ingen effekt heller. Om lag et år senere, sommeren 2022, ble jeg veldig syk, og tok en hjemmetest som slo kraftig ut. Jeg hadde ellers jevnlig tatt PCR-tester hver gang jeg hadde litt vondt i halsen etc., alltid negative. Men så var jeg svært syk i over en uke. Splintrende hodepine og feber. Det tok lang tid å komme seg på beina igjen, med vedvarende tretthet, svekket smakssans og “hjernetåke”. Fastlegen mente at siden jeg nå både hadde tatt en vaksinedose og gjennomgått sykdommen burde jeg være godt beskyttet fremover.
    Men i desember året etter testet jeg positivt på hjemmetest igjen, og var ganske syk, Siden har jeg i grunnen aldri blitt meg selv igjen, har ofte anfall av total utmattelse, et helt vanvittig søvnbehov, diffuse smerter overalt i kroppen og svimmelhet. Fastlegen mener det ikke har noe med vaksinen å gjøre, men min noe utradisjonelle, høyt etter-utdannede fysioterapeut sier at denne svekkelsen av muskelkraft og bindevev skyldes spike-proteinet, som jeg altså har fått i tre omganger, den første med den ulykksalige Moderna-dosen. Som er det ENESTE “legemidlet” Moderna står for, og som ble lansert temmelig umiddelbart etter at de første covid-tilfellene brøt ut. Og med alt hemmeligholdet omkring dette blir en sittende å tenke sitt.

    Svar

Legg igjen en kommentar