Kraftige innrømmelse fra ex-CDC-direktør

Tidligere direktør i CDC (Center for Desease Controll and Prevention, en slags variant av norske FHI) Robert Redfield har kommet med noen smått sensasjonelle innrømmelser angående pandemi og vaksinen.

Se dette korte klippet på 3 minutter:

https://x.com/TheChiefNerd/status/1798421056941601194

Jeg legger ved transkripsjon av noe av det han sier:

“There was a decision not to do anything that made the vaccine sound like it didn’t work.”

“Two thirds of the people that I’m seeing infected in Maryland have been vaccinated.”

“If you came down and visited me and interviewed my patients…you’d interview patient after patient after patient that did not have COVID but are very sick. You would say very sick, long COVID patients. And it’s all from the vaccine.”

“The spike protein is immunotoxic. You get infected, it’s immunotoxic. But when you give the vaccine, we make the spike protein.”

“When I give you an mRNA vaccine…I don’t know how much spike protein you make because I give you mRNA and then your body goes and makes it…You may make it for a week…You may make it for a month.”

“I use the protein vaccine so I know exactly how much spike protein you get. Your body’s not becoming a [spike protein] manufacturing plant.”

Uttalelsene hans er knusende. Det sensasjonelle er egentlig ikke selve innholdet, for det han beskriver er jo bare det som har vært klart omtrent fra dag én. Det sensasjonelle er at det nå innrømmes rett ut.

Mr. Anthony “I Represent Science” Fauci har også nylig måtte innrømme at de nærmest bare fant opp smitteverntiltak og sosial distansering. Han vil selv dog ikke kalle det “å finne opp”, men han innrømmer at det ikke var basert på vitenskap, og at det “bare dukket opp” (!).

Nylig kom det en delvis innrømmelse også i The Telegraph:

(Faksimile fra papirutgaven av The Telegraph)

Det som står i The Telegraph er riktignok en såkalt “limited hangout”, dvs. en svært begrenset innrømmelse, som dekker over nesten like mye som den innrømmer. Dette er en skadebegrensningsteknikk som gjerne brukes når noe er i ferd med å falle helt sammen, hvor man da frivillig innrømmer litt av det “gale” og håper det andre blir glemt i lykkerusen som kan oppstå blant kritikkere.

Uansett, det er en trend nå at vaksineskandalens store beskyttere, helsetoppene og pressen, kommer ut med i hvert fall delvise innrømmelser.

Forfatter

3 kommentarer om “Kraftige innrømmelse fra ex-CDC-direktør”

  1. Det er grenser for hvor mye denne legen og influenseren ville kunne ha påvirket meg. Og ja jeg skuer hunden på hårene. Intuisjon er min sterke side. Han har så vidt jeg forstår bidratt til å gi pasientene sine påfyll av en vaksine han ganske sikkert visste var b s. Han hevder at han endog satte en sprøyte på seg selv, med et lite smil på lur. Han lyver! Psykopat? Jeg kjenner lusa …

    Svar
  2. Meget inntressant innlegg fra deg, og ja kanskje det kommer noen fra myndighetene eller media Politikere eller andre som skrøt av Vaksinen til å innrømme att den var feilslått. I Japan har jo en av Politikerne gått ut i media og sagt unnskyld til Uvaksinerte og fint gjort av han, så vi bare se om Norske Myndigheter klarer å gjøre tilsvarende, virkelig spennende tider vi gåe i møte ja…

    Svar
  3. Jeg husker godt dagen pandemien ble publisert. C.Stoltenberg var på TV, sto der med armene i kors og sa: VI HAR FULL KONTROLL. Tenkte “det har du ikke” Jeg undres over hva hun egentlig mente med “full kontroll” Hva visste hun ? Våre politikere Jens, Jonas, Camilla, Gro og flere, har sannsynlig visst om hva som var på gang, og ikke minst vært i teten i planene. Det er nok ikke tilfeldig at Gro ble WHO-sjef? De samarbeidet jo tett med bl.a. Bill G.som er 5 rikeste mann i verden, samtidig er han den i USA som eier mest LANDOMRÅDE“ ! Hva skal han med det? Han startet GAVI hvor Jens m flere har sittet i styre i flere 10-år. BG skrøt av Jens og Jonas, og vår fremtidige konge med frue, som har vært i kulissene i like lang tid. De samme politikerne har overført til dette skandaløse vaksineprogrammet mange milliarder over flere 10-år Dette er jo familiært og ikke minst en stor VENNEGJENG som har brukt våre felles midler. Det i seg selv er en STOR SKANDALE. Spesielt siden det nå kommer frem at alt har vært juks og fanteri. Jeg presiserer at det jeg skriver er fra nyheter/aviser mm.

    Svar

Legg igjen en kommentar