Viktig underskriftskampanje for leger, helsearbeidere og jurister

De tre legene Sjur Even Aunmo, Håkon Kordahl og Jørn Eikemo har startet en viktig og svært prisverdig underskriftskampanje med krav om uavhengig granskning av pandemien, noe vi i Lov og Helse støtter av hele vårt hjerte:

https://www.underskrift.no/vis/12781

Er du lege, sykepleier, advokat/jurist oppfordrer vi deg til å signere dette oppropet. Her er et lite avsnitt fra teksten i oppropet:

Tvilsomme tiltak
Anbefalingen om munnbind og hansker mot luftveisvirus hadde heller ikke solid forskningsgrunnlag, mens utprøving av kjente, rimelige forebyggings- og behandlingsmetoder ble neglisjert.

Hasardspill med folkehelsen
I tiltakenes kjølvann fulgte økonomisk nedgang, økt død og insidens av sykdom og risikofaktorer, så som diabetes, høyt blodtrykk, hjerte-karsykdom og økt alkoholbruk.

C19-vaksinene ble, så som de forutgående tiltakene, lansert uten solid forskning og anbefalt ved produsentenes og myndighetenes forsikringer om «trygg og effektiv» og «gode og trygge». To injeksjoner skulle være nok.

I mai 2021 anbefalte FHI vaksinering av gravide. I juli samme år beskrev kunnskapsminister Guri Melby vaksineskeptikere som «utskudd».

I mars 2022 innrømmet Pfizer og Moderna at det ville være nødvendig med en fjerde dose.

For ytterligere tekst og referanser se oppropsteksten i selve oppropet.

Forfatter

6 kommentarer om “Viktig underskriftskampanje for leger, helsearbeidere og jurister”

  1. Bravo💐 Jeg håper virkelig det blir et skred av underskrifter, at de ansvarlige blir rettsmessig forfulgt og at hele «drittem» kommer opp i lyset!
    Takk til Terje&co💐🤗

    Svar
  2. Vitenskap og forskning skal ligge til grunn for alle legemidler. Det tar tid. Og skal være frivillig å benytte.
    Støtter oppropet.

    Svar
  3. Det hele var en eneste stor lydighetstest hvor våre myndigheter ikke bare fjernet seg fra loven men avslørte hvor dypt korrupsjonen sitter og at de går inn i rollen som landsforrædere.
    Dette hadde ingenting med helse og vitenskap å gjøre.

    Svar
  4. Jeg er en av de «farlige Uvaksinerte» som ble utsatt for et voldsomt hets fra alle kanter. For en skam at vi har leger, helsepersonell og politikere som sluttet å tenke selv. Har mistet helt troen på helsesystemet vårt.
    Takk for at noen nå vil undersøke og få frem i lyset galskapen. 🙏

    Svar
  5. Evig takknemlig at jeg sto imot vaksinepresset, urettferdigheten og dårskapen. Blir stående uansett hva som kommer, overbevist om at dette handlet aldri om folkehelse, men om elitens makt over folket.
    Sannheten seirer til slutt!

    Svar

Legg igjen en kommentar