Om “ekspertene” – og Peter Hotez og bruk av NATO mot vaksineskeptikere

Det har siste ukene versert noen oppslag i både norske og utenlandske såkalt alternative medier som har påstått at Bill Gates og WHO vil bruke NATO og militærmakt mot vaksineskeptikere. Dette er jo påstander som får både øyenbryn og nakkehår til å reise seg.

Ved å undersøke påstandene litt fant jeg ut at de ikke var fullstendig korrekte, men sannelig ikke langt unna. Det var Dr Peter Hotez som skulle ha uttalt dette, og her kan du se uttalelsene ordrett fra hestens munn:

Han sier her at spørsmålet om vaksiner ikke er et medisinsk spørsmål men et politisk, og videre sier han altså at man bør koble inn sikkerhetsapparatene og NATO (!) mot den han kaller “anti-vaccine aggression”. Han sier sågar at han har vært i Genève og snakket med Tedros, generalsekretæren i WHO, om dette!

Det kunne for øvrig vært sagt mye om Peter Hotez. Jeg skal nøye meg med følgende beskrivelse: utfra det jeg kjenner til mannen fremstår han for meg som en etthundre prosent korrupt aktør innen det jeg kaller det medisinsk-industrielle korrupsjonskomplekset, og jeg tror man treffer ganske bra hvis man påstår at Hotez gjennom Covid19-pandemien ikke har ytret en eneste sann setning.

Angående Bill Gates og de nevnte oppslagene blir det dog litt feil å påstå at det er Bill Gates som de facto vil gjøre dette. Det er vel svært sannsynlig at Bill Gates faktisk har lyst å gjøre alle disse tingene, men i dette tilfellet er det bare den Bill Gates-affilierte Hotez som uttaler det, og ikke Gates selv. Å påstå at FN, WHO og NATO de facto har planene klare for dette er vel også å overdrive, men Hotez sier i hvert fall rett ut at han har vært i Genève og tatt det opp med Tedros.

Nok om “eksperten” Hotez, og jeg skal nå ta en liten avstikker til noen norske “eksperter” og en annen sak.

Det må være deilig å være norsk “ekspert”

Jeg har skrevet noen ganger om de norske “ekspertene”, for eks:

Aavitsland og Nettavisen: vaksinert blod – Foreningen lov og helse

“Ekspertene” blir bare villere og villere – del 1 – Foreningen lov og helse

“Ekspertene” blir bare villere og villere – del 2 – Foreningen lov og helse

Når man trodde “ekspertene” ikke kunne bli villere – Foreningen lov og helse

Hos TV2 kunne man den 08. august i år med sjokkblandet undring lese følgende artikkel:

(Faksimile fra tv2.no)

Ekspertene og TV2 er altså litt redd for at nordmenn har “glemt” hvor fantastisk vaksinene mot Covid-19 er, og vil minne om at den er “gull verdt”. At man per august 2024 faktisk tørr å promotere dette skadelige og dødelige produktet er til å gni seg i øynene av, men jeg skal ikke si mer om det nå.

I artikkelen kommer det nemlig frem noe annet man kan gni seg litt i øynene av. Arne Søraas, som jeg betrakter som etthundre prosent “vaksinereligiøs”, uttaler:

– For det første beskytter vaksinen mot smitte og minsker risikoen for at jeg skal bli alvorlig syk.

– Vaksinen er forbyggende siden den minsker risikoen for smitte. I tillegg så ser vi at vaksinerte som får long covid kommer bedre ut av det på lang sikt.

Så kommer FHI inn, ved Are Stutwitz Berg, som viser noe mer måtehold når det gjelder vaksinering av de unge, men sier:

Vaksinen beskytter mot smitte også i yngre alder, men risiko for alvorlig sykdom er langt lavere.

Nå beskytter plutselig vaksinen mot smitte igjen! Når skjedde dette?

“Hele” verden, og selv de mest korrupte “ekspertene” der ute har for lengst begravet løgnen om at vaksinen hjelper mot smitte, rett og slett fordi det er en løgn som var for åpenbar. En løgn det ikke var mulig å opprettholde over tid fordi alle tall viste at det var løgn, og i tillegg erfarte folk dette selv – altså at ikke vaksinen hjelper mot smitte – snarere tvert i mot. Derfor la man den løgnballen død, og heller fokuserte på at den (som siste halmstrå) i hvert fall hjalp litt mot alvorlig sykdom (også en løgn naturligvis, men det kan vi la ligge for nå).

Men her gjeninnføres på magisk vis vaksinens effekt mot smitte på nytt – lekende lett!

Det må være lett å være norsk “ekspert” og “journalist” i dag. Du har et bredt rammeverket å forholde deg til, hvor det nærmest eneste kriteriet er å bare være innenfor de gitte agendaene/narrativet. Når det gjelder pandemien skal du for eks. befeste prosjektet med å få vaksineskader omdøpt til “long covid”, du skal dekke over vaksineskader generelt og for enhver pris, og man skal panisk holde skjult at det finnes tunge studier, funn og fagpersoner der ute i verden som sier eller vise noe annet. Er du innenfor disse ovennevnte narrativer kan du for øvrig si hva som helst. Da står for eks. Spurkland og Grødeland helt fritt til å uttale at overdødeligheten om vinteren skyldes varme somre, eller bekymring for krigen i Ukraina, og at de som sier noe annet blander epler med pærer.

De kunne like gjerne sagt at årsaken til at folk dør er fordi det er en tordivel i båten. Så lenge de følger narrativet, har på hvit legefrakk på bildet og omtales som “ekspert” av pressen så er alt lov!

Forfatter

Veien fremover

Foreningen Lov og Helse har nå eksistert i over 4 år. Ledergruppen vurderer gjennom møter hver 14. dag vårt formål og diskuterer hvordan foreningen skal drives videre, hvilke saker vi skal jobbe med og hvilket fokus vi må ha.

Håpet har vel vært at en forening som denne burde være overflødig i et demokratisk tuftet samfunn, men dessverre er ikke det tilfellet. Ei heller ser det ut til å bli bedre i overskuelig fremtid. Tvert imot vurderer vi at behovet for motstemmer bare blir større og større.  Før sommeren besluttet vi derfor å formelt registrere foreningen i Brønnøysundregistrene.

Foreningen er åpen for alle som vil, uansett bakgrunn og virke. Men vi er fortsatt en forening som står for full ytringsfrihet, ekte demokrati og autonom bestemmelsesrett over egen kropp.

Alle vi som er i ledergruppen jobber på frivillig basis, og alt materiell og drift av nettsider mm betales av vår private økonomi. LoH ønsker ikke å ta medlemskontingent, men har besluttet å operette en bankkonto 9230 37 67187 og VIPPS nr 942071 slik at du som medlem kan støtte vårt arbeid med en frivillig sum, om du ønsker det.

3 kommentarer om “Om “ekspertene” – og Peter Hotez og bruk av NATO mot vaksineskeptikere”

  1. Supert, Babilon Bee er “ekspert” på humor, ironi og paradokser. Ser du ligger godt ann i utvikling i den retningen. Viktig døråpner kraftfull formidler 🙏❤️

    Svar
  2. Ja de tapte jo Første Runde i Pandemien og selv om Vaksinen var Frivillig så var det en Baktanke med hele Korrupte opplegget, og hvist det her er snakk om å koble inn WHO og NATO så viser det hvor Desperate disse Hykleriske Personene er for å nå målet sitt og de prøver å “Leke Gud”,Men de skal ikke lykkes for vi er mange nå Som står i mot denne Narrative Svindelet og vi må fortsette å Kjempe mot disse Mørke Kreftene, og vil sitere ett bibelvers nok en gang som er fortreffelig i denne kampen : For vår kamp er ikke mot kjøtt og blod, men mot maktene, mot myndighetene, mot verdensherskerne i denne tidsalders mørke, mot ondskapens åndelige hærskarer i himmelrommet.
    Efeserbrevet 6:12 BGO

    https://bible.com/bible/2216/eph.6.12.BGO

    Svar

Legg igjen en kommentar