Da det begynte å skje “masse rart”

(Forsidebildet kan illustrere et “fagmøte” på et sykehus hvor en såkalt fagperson, “ekspert” eller for eks. overlege forteller de ansatte om Covid19-vaksinen)

WHO’s database for innrapporterte bivirkninger etter de forskjellige Covid-19-vaksinene heter VigiAccess og er et interessant skue, og burde egentlig være gjenstand for dypere og lengre analyser. Jeg søkte på bivirkninger bare for Pfizer-BioNtech-vaksinen, og åpnet bivirkningskategorien Infections and infestations:

(Faksimile fra vigiaccess.org av oktober 2024)

Det er hele 27 kategorier bivirkninger og underlisten bare for kategorien Infections og infestations er nærmest “uendelig” lang. Jeg har gjentatt til det kjedsommelige at det både er innrømmet offisielt og i tillegg er det også helt tydelig for dem som har øyne å se med at Covid19-sykdom er en av de hyppigste konsekvensene av å ta Covid19-vaksinene. På skjermbildet over ser man da også at den soleklart hyppigste innrapporterte bivirkningen etter Pfizer’s Covid19-vaksine er Covid-19, faktisk nesten 7 ganger så hyppig som nr. 2 på listen. Nr. 2 på listen er for øvrig influensa (!). Vi kan for øvrig se at nr. 3 på listen er en herpesvariant, og litt lenger ned er det en annen herpesvariant. Det er allerede kjent at en rekke hudsykdommer er bivirkninger av vaksinen mot Covid-19.

Naomi Wolf og en stor gruppe fagfolk og medhjelpere har gått gjennom de såkalte “Pfizer-files” og gitt det ut i bokform. Veldig kort fortalt har dokumentene vist at Pfizer og FDA m.fl. hele tiden har vist at vaksinen ikke virker og i tillegg skader og dreper. Kjetil Tveit har en lengre gjennomgang den 15. oktober i år av boken på sin Facebook-profil, hvor han blant annet skriver:

I boken står det: (…) en av de vanligste bivirkningene i Pfizer-dokumentene er COVID.

Tilbake til WHO’s database. Når man etter en liten “evighet” nærmer seg bunnen av bivirkningslisten for kategorien Infections and infestations dukker plutselig dette opp:

(Faksimile fra vigiaccess.org av oktober 2024)

Det er altså innmeldt 6 tilfeller av monkeypox som bivirkning av vaksinen. Vi ser videre at også i skjermbildet over er det diverse herpestilstander, og herpes og lignende betennelsestilstander med symptomer i huden går igjen gjennom hele den “eviglange” listen, også utenom de to skjermbildene jeg har vist her.

Da folk begynte å bli syke og dø av “masse rart

Jeg skal nå innføre terminologien “masse rart”. Dette er riktignok på ingen måte en medisinsk eller tungt faglig terminologi, men heller en fenomenologisk terminologi, og henviser her til et fenomen som startet omtrent i midten av 2021, merkelig nok akkurat da massevaksineringen startet. Termen er satt sammen av de to ordene masse og rart. Ordet masse refererer til at fenomenet var/er stort og omfatter mange symptomer, og i tillegg høyt antall av en rekke av disse symptomene, og ordet rart refererer til at alle “klør seg i hodet” over det hele; det som skjer/skjedde er rett og slett veldig mystisk og rart.

Som de overnevnte lister fra WHO’s database over bivirkninger viser er spekteret og omfanget av innmeldte bivirkninger av et ekstremt omfang. Og selv om det helt sikkert er tilfeller hvor det ikke er en reell årsakssammenheng mellom innmeldt skade og vaksinen er på den andre siden omfanget av mørketall trolig ekstremt høyt, noe vi i Lov og Helse har gjennomgått flere ganger. Nå har det også kommet frem sterk dokumentasjon på dette i Tyskland, hvor det snakkes om at reelle tall for vaksinebivirkninger ser ut til å være omtrent 36 ganger høyere (!) enn det som er innrapportert. Den tyske Charité-forskeren Harald Matthes snakket for øvrig tidlig i “pandemien” om 70 % (!) underrapportering i Tyskland.

Videre, man kan av og til bli klokere av å høre på personlige beretninger om folks opplevelser, uten å nødvendigvis snakke om tall, altså mer fenomenologisk tilnærming. Det hele blir ganske sterkt hvis tall kombineres med de helt reelle fenomenene som ble observert på norske sykehus og legekontor. Jeg har fått slike beretninger direkte fra en rekke helsearbeidere som jobbet på slike steder i aktuelle tidsperiode. De har fortalt meg at da massevaksineringen ble gjennomført opplevde helsepersonell at det raste inn et stort antall folk på sykehus (spesielt akuttavdelinger) og legekontor med de “rareste” sykdommer og symptomer. Dette ble da også snakket om internt, og leger og sykepleiere gikk rundt i gangene eller satt ved lunsjbordet og “klødde seg i hodet” over alt det “rare” som plutselig skjedde.

Hva kunne dette veldig tydelige men “rare” fenomenet som startet våren og sommeren 2021 skyldes? Ikke godt å si; virkelig mystisk det hele.

Jeg siterer ordrett når jeg sier at flere av dem jeg har snakket med fortalte meg at leger med lang fartstid erklærte at de aldri hadde opplevd lignende før i sin karriere. Dette ble selvfølgelig erklært bare internt, “i gangene” og på pauserommet, og ikke utad, med noen få og delvise unntak, blant annet her fra Drammen sykehus hvor vi ser konturene av fenomenet.

Det norske helsearbeidere opplevde var altså at det begynte å skje masse rart fra våren 2021.

Men lignende ting har faktisk skjedd før, og jeg skal nå gjøre et hopp litt tilbake i tid og til en annen vaksine og en annen verdensdel. Nemlig Guinea Bissau og DFT-vaksinen (difteri, stivkrampe, kikhoste). Peter Aaby er antropolog og lege fra Danmark, og han stod for en del år siden bak en studie på barn i Guinea Bissau. Hva Aaby et al. fant i studien, ble omtalt slik av Trond Skaftnesmo i første utgave av tidsskriftet Libra i 2020 i hans artikkel Tvangsvaksinering – et helsetilbud man ikke kan si nei til:

Meget kort fortalt har Aaby og hans team i Guinea Bissau avdekket at verdens mest brukte vaksine, DTP (difteri, stivkrampe, kikhoste) øker den generelle dødeligheten hos barn i dette Vestafrikanske landet. Innenfor de vaksinerte gruppene dør rettnok færre barn av de sykdommer vaksinen er rettet mot. Likevel har barn vaksinert med DTP 10 ganger høyere dødelighet i løpet av de første 6 måneder enn uvaksinerte.

De som ble vaksinert begynte altså også i denne saken å dø av forskjellige ting, eller masse rart, i perioden etter vaksineringen. Studien til Aaby’s og hans gruppe resulterte i en uttalelse fra WHO hvor det ble erklært at de skulle “holde et våkent øye med tematikken”; tematikken er altså non-spesific effects of vaccines, eller masse rart som jeg kaller det i denne gjennomgangen.

Her må det tillegges at det er en distinksjon i forhold til Covid19-vaksinene, for tallene i studien til Aaby et al. indikerte at sykdommene det ble vaksinert mot ble noe redusert i tallene. Slik er det ikke med Covid19-vaksinene, hvor du i tillegg til å få stor økt sannsynlighet for å bli syk eller dø av masse rart også får økt sannsynlighet for å få selve sykdommen det vaksineres mot (Covid-19) og i tillegg å dø av den (immunforsvar og helse blir svakere og svakere), for hver dose man tar.

Tilbake til Covid19-vaksinene. Sikkerhetssignalene er som kjent voldsomme, og det store antallet og ikke minst voldsomt brede mangfoldet av type sykdom/symptomer/skader hos WHO’s VigiAccess speiler de ovennevnte personlige og konkrete beretningene fra norske sykehus om at det plutselig begynte å skje masse rart.

Norske “toppeksperter” som mediene bruker helt slavisk for sin narrativbygging, slike som Gunveig Grødeland og Anne Spurkland m.fl, synes for øvrig vi vaksinekritikere tøyser enormt. De kan tvert imot helt faglig sett berolige oss med at overdødeligheten og dette fenomenet masse rart som plutselig inntraff fra omtrent midten av 2021 mer trolig skyldes krigen i Ukraina og varme somre.

Det store spørsmålet for meg er stadig og til det kjedsommelige: når skal tilstrekkelig antall nordmenn generelt, og helsearbeidere spesielt, ta på alvor det som har trått frem rett foran øynene deres, altså fenomenene (også kalt virkeligheten), og slutte å stole blindt på de såkalte ekspertene og myndighetene?

(NB vi har på ingen måte gjennomgått alt arbeidet til Naomi Wolf et. al eller boken deres som er vist til i starten, men tar det likevel med da det meste av deres arbeid baserer seg på uomtvistelige dokumenter fra Pfizer, og hvor dette med at vaksinen mot Covid-19 fører til sykdommen Covid-19 er temmelig ukontroversielt og dokumentert godt andre steder per i dag)

Forfatter

Veien fremover

Foreningen Lov og Helse har nå eksistert i over 4 år. Ledergruppen vurderer gjennom møter hver 14. dag vårt formål og diskuterer hvordan foreningen skal drives videre, hvilke saker vi skal jobbe med og hvilket fokus vi må ha.

Håpet har vel vært at en forening som denne burde være overflødig i et demokratisk tuftet samfunn, men dessverre er ikke det tilfellet. Ei heller ser det ut til å bli bedre i overskuelig fremtid. Tvert imot vurderer vi at behovet for motstemmer bare blir større og større.  Før sommeren besluttet vi derfor å formelt registrere foreningen i Brønnøysundregistrene.

Foreningen er åpen for alle som vil, uansett bakgrunn og virke. Men vi er fortsatt en forening som står for full ytringsfrihet, ekte demokrati og autonom bestemmelsesrett over egen kropp.

Alle vi som er i ledergruppen jobber på frivillig basis, og alt materiell og drift av nettsider mm betales av vår private økonomi. LoH ønsker ikke å ta medlemskontingent, men har besluttet å operette en bankkonto 9230 37 67187 og VIPPS nr 942071 slik at du som medlem kan støtte vårt arbeid med en frivillig sum, om du ønsker det.

2 kommentarer om “Da det begynte å skje “masse rart””

  1. Masse rart bringer oss inn i Standup Helse og åpner for å le så me detter av stolen, hvilke bivirkninger det vil utlede på vaksinerte og uvaksinerte har eg Ikkje anelse om 🤣 vondt i rompa kanskje 😎 Takker for morsom tragisk lesning.

    Det begynner å bli så stort kartotek av FAKTA nå at det er kanskje på tide å Binders samla FAGFOLK innen helse og forskning…? Om ein klarer å få rette “Reality” fjes til å kalle inn til et “masse rart” Hastemøte/ konferanse. 🤔

    Svar
  2. Godt oppsummert og fin Artikkel, og sikkert masse rart der ute også i Helsepersonell og Legeindustrien Apoteker foreningen og Alle som var med på å injisere dette Prøveprosjektet og “Uten å ville Prøve å sette seg inn i hva som var innholdet i denne Vaksinen” Trist og Faktisk skremmende att “Noen av våre Myndigheter og Helsepersonell ville la seg Manipuleres så lett.”. Men husk at det kommer en tid for Alt..

    Svar

Legg igjen en kommentar