Den utrolige viljen til å risikere folks liv og helse for “Big Pharma”

Hele vaksineringen mot Covid-19 kommer til å bli stående som et bekmørkt kapittel i norsk medisinsk historie. Jeg skrev om den norske Covid19-vaksinestudien med barn hvor jeg synes det er rett å bruke litt sterke ord; nemlig som et dødens godstog. Et dødens godstog som de fleste i Norge fortsatt jobber ganske iherdig for at skal få rulle ufortrødent videre.

Et sted jeg mener den bekmørke mentaliteten som omslutter Covid19-vaksineringen kommer tydelig frem er gjeldende vaksinering av gravide, som jeg skal se litt på her.

Jeg skal forsøke å vise dette tydelig ved å bruke sikre og anerkjente kjensgjerninger til å danne relativt enkle og logiske slutninger. De fleste av slutninger trenger man ingen utdannelse eller professortittel for å forstå, ei heller “hvit frakk” og stilling i det norske helsevesenet, av den grunn at disse logiske slutningene er så åpenbare.

“Ekspertene” og pressen dikter

Som vi skrev om da vi viste hvordan en av FHI’s øverste “eksperter” Aavitsland sammen med Nettavisen drev med ren feilinformasjon mot det norske folk relatert til hvor “vaksinen” (som egentlig er en genterapi,) blir av i kroppen etter selve stikket:

Aavitsland tar feil her på to områder: For det første er det flere bevis på at det fortsatt finnes «noe av innholdet i disse vaksinene» etter 7 dager i blodet til vaksinerte. For det andre er det utilstrekkelig å fokusere kun på innholdet i «vaksinene» og ikke injeksjonsrelaterte stoffer, slik som f. eks. spike-proteinet eller metabolitter av lipidnanopartiklene.

Og videre, den viktigste kjensgjerningen:

Det finnes heller ikke noe dokumentasjon verken fra Pfizer eller Moderna om at vaksinen forblir i deltoid-muskelen etter stikket, og at spike-proteinet produseres lokalt.

“Ekspertene” har hele tiden sagt at vaksinen bare blir værende i (deltoid-) muskelen hvor sprøyten stikkes, men dette dikter de egentlig bare opp.

Videre er det en annen kjensgjerning som bør nevnes, som går slik:

(Faksimile fra Canadas kontrakt med Pfizer. PS det ser klart ut som kontraktene mellom Pfizer og de forskjellige landene samt EU er identiske)

Pfizer, produsenten bak den mest utbredte Covid19-vaksinen vil ha kjøperne, altså myndighetene, til å erklære at de er klar over at både effektivitet og sikkerheten i det lengre løp ikke er kjent. Det er ikke så rart Pfizer vil ha kjøperne til å signere på akkurat dette, fordi som vi har skrevet tidligere torpederte de sin egen kliniske studie (tillegg til annet juks) før man kunne se langtidseffektene. Dette er for øvrig kjempepraktisk for alle parter, også det norske NPE, som da kan si at langtidsbivirkninger ikke er kjent.

Menstruasjonsforstyrrelser og blødninger er en vanlig vaksineskade

Grunnen til at jeg kaller dette fenomenet for vanlig er at du kan spørre en hvem som helst kvinne som ikke er dypt i fornektelse om temaet, og du vil få pekepinn på elleville tall angående dette. Som eksempel og litt anekdotisk; sist jeg spurte noen var tidlig i høst, hvor en kvinne fortalte meg at 4 av 7 i hennes venninneflokk hadde hatt langvarige og alvorlige menstruasjonsproblemer etter vaksinen (bare én av de fire hadde for øvrig meldt det inn som bivirkning, så snakk om mørketall).

Hege hos oss I Lov og Helse forteller videre følgende om sin erfaring med det kvinner forteller henne på klinikken:

Jeg driver en helseklinikk og har siden mRNA vaksinen ble rullet ut opplevd at et stort antall kvinner som har tatt vaksinen, enten selv har opplevd sterke blødninger eller mangel på blødninger, eller har venninner, døtre eller mødre som har opplevd det samme. To jenter på 29 år hadde begge sluttet å menstruere helt, og legen kunne bekrefte at de begge var i overgangsalderen, altså kan de aldri få barn. Jeg tror omfanget av dette er mye større enn det gis inntrykk av i media. Mange kvinner tier om dette, og mange bare aksepterer det fordi de blir fortalt at det er normalt og kommer til å gå over. De fleste gir inntrykk av at de angrer voldsomt på at de tok vaksinen.

Selv om mørketallene på bivirkningene fra disse vaksinene etter alle solemerker er enorme, og tildekking av dette er massiv, har FHI omsider gått med på at det er sammenheng mellom mRNA-vaksinene og menstruasjonsproblemer hos kvinner:

(Faksimile fra fhi.no av 02.09.24)

FHI selv erklærte faktisk allerede i desember 2022 at det var kjent at mange jenter i aldersgruppen 12-15 år (tenkt at disse stakkars unge jentene har fått dette produktet) har blitt vaksineskadd:

(Faksimile fra fhi.no av 02.09.24)

FHI er til og med klar over at kvinner som ikke menstruerer har høy forekomst av underlivsblødninger etter vaksinen(!):

(Faksimile fra fhi.no av 02.09.24)

Nå skal jeg sette opp en logisk tankerekke. Hvis en rekke jenter får menstruasjonsproblemer etter vaksinen (eller genterapien) betyr det logisk sett minst ett av følgende:

  • At enten stemmer det ikke at mRNA’et forblir i stikkstedet (deltoid-muskelen) slik som lovet (og dette er jo som nevnt bevist allerede),
  • eller så har de vaksineinduserte spike-proteinene spredd seg i hele kroppen, blant annet ned til underlivet til kvinner (derav menstruasjonsproblemene),
  • eller så er antistoffene mot de mRNA-induserte spikeproteinene (enten selve spike-proteinet kun er i stikkstedet eller ei) skadelig for kvinner og deres reproduksjonsorgan (derav menstruasjonsproblemene).

I tillegg til det rent logiske resonnementet her har vi vist det samme mer vitenskapelig/faglig med gjennomgangen av Aavitsland og Nettavisen lenket til lenger opp.

Hva skal så en vaksineskadet kvinne gjøre?

Når en kvinne først er vaksineskadd med kraftige forstyrrelser eller blødninger, er det vel bare å dra i nødbremsen, eller? FHI hadde helt frem til i sommer dette som sin veileder (nå ser det ut som de enten har flyttet eller fjernet det):

(Faksimile fra fhi.no – lagret versjon fra archive.org)

Dette er vittig (eller, egentlig tragikomisk). Punkt 2 sier at hvis en kvinne er vaksineskadd, men skaden etter hvert går over, skal hun ta ny dose av det skadelige produktet hun fikk skaden av.

Punkt 3 sier at ved kraftigere/mer alvorlig vaksineskade skal kvinnen vente til symptomene har gått over, og deretter avvente. Det skal ikke trekkes i noen nødbrems, men altså vurderes om hun skal ta en ny dose av det produktet som ga henne den alvorlige skaden.

Punkt 4 sier at der hvor skaden er så ille at det rett og må behandling til, skal ny dose av det skadelige produktet ikke avvises, men vurderes (individuelt).

Jeg blir fristet til følgende analogi: hvis jeg legger hånden på stekeplaten og får brannskader, skal jeg altså avvente til brannskaden er leget, og deretter skal jeg vurdere å legge hånda på stekeplaten igjen, dvs en lege skal gjøre en individuell vurdering om jeg skal det eller ikke. Men siden bransjen legen representerer i stort grad er kjøpt opp av de som tjener på at jeg legger hånda på stekeplaten vil jeg stort sett bli anbefalt å legge hånda på stekeplaten igjen.

Dette viser tydelig etter min mening en regelrett syk mentalitet som post 2020 fullstendig har satt seg. Det hele fremstår kanskje veldig underlig for mange? Jeg skal helt nederst i denne gjennomgangen påpeke hvorfor det egentlig ikke er så underlig.

Vaksineskader og dokumentert løgn stopper ikke godstoget

Det jeg har vist så langt gir videre rent logisk følgende problemstilling: hvis det er skadelig for kvinner på denne måten som beskrevet over og som allerede er anerkjent, så bør vel ikke vaksineringen strengt talt fortsette overhodet? Verken for kvinner eller andre grupper?

Og som et viktig og rent prinsipielt tilleggsperspektiv; hvis det viser seg at det vi har blitt fortalt om et produkt ikke stemmer, altså at vi har blitt løyet til, bør vel ikke det hele rulle videre som om ingenting har skjedd? Verken for kvinner eller andre grupper?

Eller med andre ord – bør man ikke dra hardt i vaksineringsgodstogets nødbrems umiddelbart?

Hva så med vaksinasjon av gravide?

Hva sier så FHI om vaksinering av gravide. Jo først anerkjenner man enda en kjensgjerning for denne analysen; at en gravid kvinne samt et foster er sårbare:

(Faksimile fra fhi.no av 02.09.24)

Denne sårbarheten var grunnen til at man før var svært avholdende med å vaksinere gravide. Dette var en fordums tid; da føre-var-prinsippet fortsatt gjaldt. Men nå har man altså fått såkalt “kunnskap” som gjør at gravide skal bli rene nåleputer med en rekke vaksiner. Mon tro om denne sistnevnte “kunnskap” er samme type “kunnskap” som sa at koronavaksinene var sikre og effektive?

Videre enda en kjensgjerning fra FHI:

(Faksimile fra fhi.no av 02.09.24)

Risikoen for alvorlig sykdom for en gravid som blir smittet blir altså regnet som lav.

Hva blir så konklusjonen

Du venter kanskje spent på hva FHI konkluderer med, når man legger alle kjensgjerningene til grunn. La oss oppsummere hva vi altså vet fra det ovennevnte:

  • At det ikke er noe informasjon hos Pfizer eller Moderna om at vaksinen forblir i stikkområdet/deltoid-muskelen etter stikket, ei heller om at spike-proteinet produseres lokalt.
  • At forskning viser at vaksinen ikke blir i stikkområdet,
  • At når “ekspertene” som Aavitsland påstår at vaksinen blir i stikkområdet, så dikter han,
  • At vi dermed blir løyet til, ref. de forrige punktene,
  • At kvinner får betydelig og kraftige blødninger og forstyrrelser fra vaksinen, som er enda en bekreftelse på at FHI og “ekspertene” som Aavitsland har løyet til oss (for hvis vaksinen fører til blødninger i underlivet, beviser jo det at vaksinen ikke blir i stikkstedet, det er nemlig ingen som har fått sprøytestikket nede i underlivet),
  • At risikoen for alvorlig sykdom ved smitte hos gravide er lav,
  • At en gravid kvinne og fosteret er sårbare,
  • At langtidsskadevirkninger fra og effekt av vaksinen ikke er kjent (ref. blant annet kontraktene mellom Pfizer og myndighetene),
  • At Pfizer torpederte sin kliniske studie før langtidsvirkningene kunne undersøkes,
  • At Pfizer “trikset” (eller jukset) med sin kliniske studie,
  • (at død og redusert helse har eksplodert alle steder i samme øyeblikk som folk ble vaksinert, dette har jeg ikke en gang nevnt i denne gjennomgangen),
  • (at trolig alt vi har blitt fortalt om vaksinen og dens effekt, for eks. at den hindret smitte, har vært mer eller mindre løgn – dette har jeg heller ikke gått inn på i denne gjennomgangen)

Dette er vel grei skuring, det er vel ingen mennesker generelt, eller medisinsk fagperson spesielt, som gjør noe annet enn å anbefale alle om å løpe alt de kan i motsatt retning av dette produktet?

Vi kan bruke metaforen om et matematisk regnestykke, og for FHI gir da “tallene” listet opp over følgende konklusjon når de skal “regne ut regnestykket”:

(Faksimile fra fhi.no av 03.09.24)

Svaret i blir altså at gravide bør ta vaksine, eller som analogien og metaforen med et regnestykke da blir: 2+2=7658.

Nå skal jeg si noe om hvorfor denne mentaliteten og den utrolige viljen til å gamble med liv og helse ikke er underlig. Myndighetene og det medisinskindustrielle korrupsjonskomplekset har i dag én eneste jobb, og det har ingenting med etisk medisin å gjøre, ofte ikke en gang med noe medisinsk å gjøre. På en eller annen psykologisk måte har man villig gått inn i rollen til å være salgs- og promoteringsavdelinger for den voldsomme pengeindustrien som for lengst har fått kontroll over det meste av helseindustrien. Mange vil uttale med ord at dette er riv ruskende feil, og at helsevesenets rolle er å ta vare på folks helse, mens handling post 2020 har vist oss noe helt annet. Og det er jo handling som viser realitetene, ikke (tomme) ord.

Dette er årsaken til at medisinsk etikk og føre-var-prinsippet nå har blitt fjernet. Godstoget, selv om det er dødens godstog, skal jo rulle videre. Dette er FHI og norske myndigheters reelle rolle og fra 2020 har de vist oss dette helt åpent, for dem som har øyne å se med. Selv om mange vil protesterer høylytt på påstander om at det er bevisst vilje til å drepe og skade, så er det i hvert fall ingen tvil om, relatert til blant annet gjennomgangen her, at det er en helt konkret og bevisst vilje til å gamble storstilt med folks liv og helse.

Jeg gjentar denne memen, for den er talende: ute i verden ser man et utrolig antall forskere og leger som er totalt forbauset og forvirret (baffled) over all sykdom og død som har oppstått helt synkront med vaksineringen:

NB det er selvfølgelig mange involverte enkeltpersoner inne i dette som ikke begriper eller ser dette over hodet, men som burde begripe og se dette. De har faktisk plikt til å begripe og se dette. Det må en oppvask til i helsevesenet i Norge som er av historiske proporsjoner.

Forfatter

Veien fremover

Foreningen Lov og Helse har nå eksistert i over 4 år. Ledergruppen vurderer gjennom møter hver 14. dag vårt formål og diskuterer hvordan foreningen skal drives videre, hvilke saker vi skal jobbe med og hvilket fokus vi må ha.

Håpet har vel vært at en forening som denne burde være overflødig i et demokratisk tuftet samfunn, men dessverre er ikke det tilfellet. Ei heller ser det ut til å bli bedre i overskuelig fremtid. Tvert imot vurderer vi at behovet for motstemmer bare blir større og større.  Før sommeren besluttet vi derfor å formelt registrere foreningen i Brønnøysundregistrene.

Foreningen er åpen for alle som vil, uansett bakgrunn og virke. Men vi er fortsatt en forening som står for full ytringsfrihet, ekte demokrati og autonom bestemmelsesrett over egen kropp.

Alle vi som er i ledergruppen jobber på frivillig basis, og alt materiell og drift av nettsider mm betales av vår private økonomi. LoH ønsker ikke å ta medlemskontingent, men har besluttet å operette en bankkonto 9230 37 67187 og VIPPS nr 942071 slik at du som medlem kan støtte vårt arbeid med en frivillig sum, om du ønsker det.

2 kommentarer om “Den utrolige viljen til å risikere folks liv og helse for “Big Pharma””

  1. Det er helt utrolig at de fremdeles driver og pusher denne sprøyten på befolkningen. De er veldig ivrig på at gravide må sprøyte seg full av gift som man må være blind for å ikke se har gitt alvorlige bivirkninger.

    Ser nå flere eksempler som er mistenkelig ift de som blitt alvorlig syke etter flere doser med korte mellomrom i samme slekt. Det er uforståelig at flere ikke forstår eller setter det i sammenheng at dette kan relateres til denne covidsprøyten.

    Svar
  2. Det er forunderlig og samtidig til en viss grad forståelig at så mange mennesker i mer eller mindre desperasjon kastet seg på dette infernalske injeksjonstoget som garantert vil krasje med massive skader og dødsfall som uunngåelig resultat.

    Det er forunderlig fordi det var så mange indikasjoner på at man ikke burde trekke billett på dette toget, da både ruten og endestasjonen var ukjent for alle. I panikk kan man tro at det beste er å være i bevegelse, for da “gjør man noe”, og dette “noe” antas å være bedre enn ingenting. Men i realiteten kan det gjerne vise seg å være verre enn å ikke gjøre noe, spesielt dersom faren man forsøker å unnslippe er fiktiv.

    Det er til en viss grad forståelig fordi folk flest i dagens hyperspesialiserte moderne kultur har blitt opplært til å stole ganske blindt på ekspertene og autoritetene, noe som igjen betyr at de stoler mindre på seg selv, egen intuisjon og egen evne til å analysere problemstillinger utenfor ens eget fagfelt ved bruk av klassiske mentale strategier der logisk tenkning og fornuftsbasert resonnement inngår.

    Tilliten til “høyere makter” er tydeligvis så sterk at selv ens egen smerte og lidelse etter skadelige injeksjoner synes å være av mindre betydning, og var det mulig at egen død også kunne oversees eller betraktes som en mindre viktig hindring på veien til den uvurderlige fullkomne injeksjonsstatus som i sin tur utløser alle mulige privilegier, så hadde vel det også skjedd.

    Men døden setter et varig punktum for videre medisinske eksperimenteringer av høyst tvilsom karakter. Det sies at krig er politikk med andre virkemidler, og det må vel sies også om denne pågående medisinske massakren i statens og helsevesenets regi, spesielt siden den fortsatt faktisk er pågående til tross for at skadeomfanget og mannefallet er langt fra ubetydelig eller bagatellmessig. Vi som observerer dette er forundrede vitner til en snikende men brutal etisk revolusjon der angivelige tradisjonelle verdier som respekt for menneskelivet har blitt forkastet og erstattet av noe helt annet som vi helst ikke vil tenke for mye på.

    Vi lever i en ny tid, med nye forutsetninger og premisser for menneskelig livsførsel, der de som med henvisning til ytringsfrihet påpeker denne utviklingen vil betegnes som frihetsterrorister, og der de som argumenter for fred vil karakteriseres som fredsterrorister. Det er så absurd at folk flest tror det ikke selv om de ser det, og det er nok også hensikten: gjør løgnen og bedraget så stort at det fremstår som fullstendig utenkelig og usannsynlig.

    Svar

Legg igjen en kommentar