Alle kognitive dissonansers mor og en vaksinekultus

Sykepleierforbundet ser ut til å gjøre en god innsats for å hjelpe sine flere titalls vaksineskadde medlemmer, noe som er svært bra.

(Faksimile fra sykepleien.no)

Helsevesenet som de senere årene mer og mer begynner å ligne noe ala en vaksinekultus vil trolig ikke forfølge usikre saker, så man kan gå ut fra at disse titalls sakene er ganske krystallklare. Men NPE som trolig har fått streng beskjed av myndighetene om å trenere og dekke over for mest mulig, har avslått de fleste sakene, som vi kan se av sitatet over.

Hvordan vaksineskadene systematisk dekkes over på en rekke måter har vi for øvrig skrevet om her og her og her og her.

Men jeg må likevel komme med en hjertesukk. For i en situasjon hvor det allerede for et par-tre år siden burde vært krystallklart av vaksinene mot Covid-19 er en skandale, og hvor det til tross for sensur og tildekking samt stort omfang av dogmatisk-religiøs tro på disse vaksinene har begynt å komme til overflaten mer og mer, presterer leder for Norsk Sykepleierforbund Liv Sverresdatter Larsen å servere dette:

(Faksimile fra sykepleien.no)

Dette er nemlig trygge men skadelige produkter.

Hun sitter altså med bevisene dansene foran øynene sine blant annet i form av mange titalls alvorlige skadete av sine egne sykepleiere (samt noen døde tidligere i pandemien), en immunolog i Elling Ulvestad som forteller med antakeligvis solid dokumentasjon hvordan vaksinene skader og til slutt hvordan NPE trenerer og saboterer det hele.

Hva er vel da mer på sin plass enn å si at vaksinene som norske myndigheter anbefaler, og som har skadet sykepleierne til Sverresdatter Larsen, er trygge? Og at det er viktig at alle tar i mot tilbudet?! Skulle likt å være flue på veggen når Sverresdatter forteller de 40 alvorlige skadete sykepleierne at produktene som skadet dem er trygge.

Det er veldig viktig å identifisere hva vi faktisk ser her: dette er i tillegg til alle kognitive dissonansers mor en ren bekjennelse til en vaksinekultus.

Hadde det ikke vært for alvoret i skandalen, hadde det hele vært rent parodisk. Det norske helsevesenet er over og ut og ferdig hvis de ikke kommer seg ut av denne mentaliteten og brutale psykosen de befinner seg per i dag.

Forfatter

Veien fremover

Foreningen Lov og Helse har nå eksistert i over 4 år. Ledergruppen vurderer gjennom møter hver 14. dag vårt formål og diskuterer hvordan foreningen skal drives videre, hvilke saker vi skal jobbe med og hvilket fokus vi må ha.

Håpet har vel vært at en forening som denne burde være overflødig i et demokratisk tuftet samfunn, men dessverre er ikke det tilfellet. Ei heller ser det ut til å bli bedre i overskuelig fremtid. Tvert imot vurderer vi at behovet for motstemmer bare blir større og større.  Før sommeren besluttet vi derfor å formelt registrere foreningen i Brønnøysundregistrene.

Foreningen er åpen for alle som vil, uansett bakgrunn og virke. Men vi er fortsatt en forening som står for full ytringsfrihet, ekte demokrati og autonom bestemmelsesrett over egen kropp.

Alle vi som er i ledergruppen jobber på frivillig basis, og alt materiell og drift av nettsider mm betales av vår private økonomi. LoH ønsker ikke å ta medlemskontingent, men har besluttet å operette en organisasjons-konto (9230376787)  og VIPPS nr 942071  slik at du som medlem kan støtte vårt arbeid med en frivillig sum, om du ønsker det.

En kommentar om “Alle kognitive dissonansers mor og en vaksinekultus”

  1. Gruppedynamikken har virkelig satt ut folks logikk og fornuft. I tilegg så har man institusjonenes største svakhet, at man aksepterer de sentrale postulatetene.

    Fortsatt den dag idag møter man mennesker som svarer på et argument med « men du så vel bildene fra Italia? «

    Dette minner om når man tar opp månebløffen og folk sier « men jeg så det på TV!

    PSYOPs. Masse traume operasjoner.

    Mange ganske smarte mennesker har lurt seg selv og sitt intellekt til å tro at vitenskapelige formeleringer er viktigere enn logikk. Altså tankerekkens gyldighet.

    Sammen med manglende indre moralsk monolog blir denne vitenskapismen veldig farlig. Det så vi fra mars 2020.

    Man har altså fagfelt i Norge som ikke tar hensyn til den praktiske virkelighet i sine teorier om hvordan verden fungerer.

    Se for eksempel på statsvitenskap som ikke tar hensyn til massevis av skandaler som bekrefter at teoriene ikke stemmer»

    Aker/kværner saken, Nortraship fondet , nordsjødykker saken, norway scheme, Taftø saken, drapet på Jan wiborg, utbyggingen av Gardemoen. Lyttestasjonen på Hønesfoss. Riksrettsoppgjøret eller mer riktig urettsoppgjøret etter 2 verdenskrig. Dokumenter som forsvinner fra riksarkivet og statsarkivene. Tungtvannstransporten til Israel. Sem Jacobsen. Osv….::

    Eller Virologi og smitte teori som ikke benytter vitenskapelig testing av teoriene. Disse fagfelt tar heller ikke hensyn til D vitamin eller kosthold eller spirituelle faktorer.

    Svar

Legg igjen en kommentar